Отговори
# 210
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Другото беше за вечерната иглика. Писала съм, че откак попаднах на доста мнения, че не е ОК именно за туширане на симптоми като ПМС, я спрях. Много по- добре се чувствам. Всичко съвпадна с преглед при аюрведичен лекар, който ми предписа други добавки, за други неща, но спирайки игликата и започвайки да пия новите неща, често не усещам, че съм пред цикъл. А обикновено кръст, гърди, яйчници, бъбреци се спукват да ме болят 10- 14 дни преди цикъл, малко след овулацията започваше всичко. И овулацията я усещах болезнено. Да не говорим, че душ ми беше мъка да си взимам заради болка в зърната на гърдите при допира с вода.
Сега обикновено съм пушка. Има случаи на ПМС, разбира се, но определено не е това, което беше.

Дааа, ти беше писала за това... Кой е лекаря и добавките, тогава каза ли? Не си пия гинко-билоба-та...

# 211
Не си спомням, вероятно е и да не съм казала името на лекаря. Добавките със сигурност не съм споменала, защото приемът им се назначава след индивидуална консултация, определяне на доша и сканиране на здравословното състояние. Към момента тогва имаше само един такъв лекар за Сф, който преглеждаше, сега вече зная, че има и нова клиника- аюрведична. Не искам да споменавам конкретни имена, за да не се счете за реклама, но с няколко клика тази инфо може да се намери. Както разбрах и че има лекар(и), правещи прегледи в провинцията.

# 212
Ре, голямо, голямо гуш! Ще се справиш, знам го! Ти си силна, борбена и стоик, нЕма да се даваш!
Верче, скоро да се съвземеш, ще изгрее слънце и на твоята улица, вярвай! Дет' вика братовчед ми, като му се жалвам, че изнемогвам - споко и твоето куче ще улови зайче Simple Smile Куче нямам, ама се надявам Stuck Out Tongue Winking Eye
Дорчи, благодаря за подробната таблица. Обаче... аз си имам работа с извънвселенско създание, дето обича да яде малко неща, но дори и за тях мрънка, та дрънка... Да пази бог да срещате подобни, че е е изпитание огромно...
Дойде майстор, който чакам от месец май! Правил каквото правил, ама недоправил, та ще падне още чакане. Дано към Нова година пък успее! Искам на Мелмак!

# 213
  • тук и там
Аз като малка съм имала въшки.Помня само  ,че ме мазаха с маз , газ и оцет.Ама не мога да ги разпознавам, знам че трябва да е като пърхот по косата, но да не се маха лесно..
Но може тези  и да са някакви мутанти-моите нямат нищо бяло по косата, само едни чернички  в основата на косъма и не мърдаха.И аз нямам бели работи.  Свекървата и тя ги гледа днес-чисти им били косите,нищо нямали..Ми имат, ама не са като едно времешните май..
Наумила съм си да се мажа другата седмица с онова за животни.Децата само с шампоан Виприн ги третитах, аз вчера първо два часа с листерин стоях, после 10 минути с виприн лосион, измих я, и после пък 10 минути с виприн шампоан.След такава химическа атака, се надявам да съм ги изтребила.

Вярче, горе главата! След всяко лошо, идва и хубаво. И при теб ще дойде! пожелавам ти го от сърце!

Търти, лек път и приятно прекарване..И аз съм същата с куфарите и багажите..Blush

# 214
  • София
Кайс, гнидите не са бели, а по-скоро лешникови, прикрепени в основата на косъма, от едната страна. Ако са пълни/живи, като ги смачкаш между ноктите, пукат.

Въшките са чернички вече, ама те са с крачета.

Нужно ли е да казвам, че се почесвам, докато пиша?

# 215
13, лек път и приятно прекарване! Чакаме подробен фоторепортаж, като миналия път Simple Smile
ВНЛ, горе главата Kissing Heart Да минават всички притеснения!
Ре, впечатляваш ме с чувството за хумор, с което приемаш нещата Hug

Чак сега се прибрахме от плаж. Сигурно за предишните дни общо не ни се беше събрало толкова време на плажа, колкото днес. Но много хубаво време, водата се постопли, нямаше вятър.

# 216
Аз, само като чета, се започесвах..

Ре, кураж и сила ти пращам, не се отчайвай. Точната диагноза е голяма стъпка в правилна посока...

ВНЛ, и при тебе ше изгрее слънце...

Такъв е мор навън.. мва тва мойто не мирясва, докато не си направим разходката до парка... бляяяяя едва се прибрах

# 217
  • Euskal Herria
Имам работа в центъра на града, трябва да ходя пеша. Обичам, не ми тежи. Обаче днес такъв вятър духа, ту вали, ту пече...
От няколко дни пак се активизираха разни публикации във фейса от типа ".... години нямахме деца, днес станах майка/баща, пожелайте ми...", разни сирачета-рожденици и прочие. И все се чудя как има хора да драскат отдолу пожелания,  да се възторгват... Че не са един-двама. Толкова години как не се научиха да отсяват. И админите го позволяват това. Пак ревизирах настройките, дават хората да се блокира, възползвах се. Wink

# 218
Кайсия, животинското се разтваря във вода и се пръска, не се маже. Ето в тази тема се обсъжда често. Пускам ти линк към страницата, където е описано как се прилага.

https://www.bg-mamma.com/?topic=858292.75

# 219
Откровено казано, вече не знам какво се случва с това око на ММ... Сега пък е частната клиника му казали, че има херпес в окото (онова нараненото). Назначиха му лечение, което казаха, че може да бъде много продължително. До тогава нямало как да направят лазерна операция на другото око, защото има шанс херпеса да се пренесе. Сега се чудя, дали още от началото това не е бил проблема, но пък да не го хванат толкова време?! Не знам, да идем на още едно място ли, но това пък означава още чакане за час и губене на време...
Стига съм ви занимавала и аз. Благодаря ви за стиснатите палчета.

ВНЛ, горе главата, момиче! Няма да е все така.

# 220
  • София
Лав, май наистина ви трябва още едно мнение, щом не се припокриват двете. Стискам палци, голям ужас преживявате и чакането е ужасно изнервящо.

# 221
Лаватера, да няма Херпес Зостер?
В редки случай се проявява в око, или в устата.
Може да пусне Херпес Zoster IgG и IgM в някоя лаборатория.

# 222
  • Пловдив
Лав, не става ли да си дойдете тук или в неговата родина, ако ще станат по-бързо нещата? Поне за мнения...
Hug

# 223
При тях и достъпът до лаборатория не е лесен. Трябва лекар да даде направление за това. Лав, продължавам да стискам палци. Дано се намери решение Hug

Вер, и за теб прегръдка. Няма да е все така.

# 224
Лав, и аз да попитам не става ли да пътувате до тук за още едно мнение и изследвания? Може би поне изследванията ще станат по-лесно тук. Продължавам да стискам палчета Hug

Заседнали сме пред една голяямаа салата с по една воТка. Карамелчик, специален наспорт Kissing Heart

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 22:29 от Birdflower

Общи условия

Активация на акаунт