Отговори
# 2 190
Сис, сподели моля тия таблетки нищо, че са гръцки.

Аз фрапе обожавам, фредо даже не знам какво е.

# 2 191
  • София
Честит рожден ден на малкото лъвче ва Миднайт. Да е щастлив, друго не му пожелавам.
Съболезнования за тези, загубили близки.

Кукли, за мено вълни и тем подобни - ашваганда. Лично изпитано.

# 2 192
Ени, съжалявам. Прегръщам те.

Все едно на чужд език ми говорите с тези напитки. Лятно време навън пия основно фрапе, но тези изброените не ми говорят нищичко Flushed

Направихме едно преходче към 8-9 км, сега време за релакс. Нямам търпение за вечеря, привиждат ми се пържени картофи със сирене и бира.

# 2 193
  • Euskal Herria
Аз ходих тук при личната, ама освен обичайното (дето така или иначе го правя) - хладки бани, краката на високо, единствено ме прати в аптеката да си избера чорапи. Имам плануван час за доплер - след 3 месеца. Мисля, че няма да успея да мина през съдов хирург, докато сме си в България, та поне да си взема някакви мазила и таблетки. Знам, че таблетките се приемат през горещите месеци по схема.

# 2 194
Яни, има доста възможности за консултация в Пловдив. Все ще намериш малко време за това. Това са възможностите в супердок.
https://superdoc.bg/lekari?specialty_id=26®ion_id=16&name=

Препоръка не мога да дам. По време на последната конид вълна почина лекарят, при който сме ходили на консултация.

# 2 195
Яна, аз също бих те посъветвала да се пробваш за час чрез Супердок.

# 2 196
Ето, Сири! Пия по една таблетка разтворена в чаша вода вечер преди лягане!

# 2 197
Мерси, Сис!
Остана ми една пералня, утре да пооправя къщата и 🌅

# 2 198
Янче, хапчетата за вени се казват Аскетон-струват 34.50 за 96 бр.,а детралекс 90 парчета 55 и ..,съставът е същият!Купих си в Стрелча и ги свърших вече,има ефект, спряха да ми се подуват глезените!Мазило мажа на Кройтерхоф,с лозови листа и див кестен!И от него съм доволна! Преди ми изписаха лиотон-много шум за нищо!

# 2 199
  • тук и там
На мен Дих макс ми изписаха след онази процедура.. Той излиза най-изгодно, щото са 1000 мг диосмин в таблетка. Максимум по три на ден се пият,иначе по едно-две на ден.Аз лично съм най - доволна от Флебодия.Мазила не ползвам,само хапове.

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 08:51 от Кайсия

# 2 200
Ени, прегръдки!
Дор, прегръдки и за теб! Строителят да спази сроковете, да построят блока както трябва и после ще си имате ново уютно семейно гнездо!
Аз даже спрях таблетките, сутрин пиех една и това е. Сега мажа само с крема.
Килъра сготви, аз си налях розе. Денят беше луд и утре ще е така, а след работа ще се винотерапевтираме с приятелки, освен ако не вали много, че вече започна и не спира. Поне разхлади.

# 2 201
“Винотерапевтирам” много ми харесва Simple Smile
Опитвам се да си суша косата. Сешоарчето работи 30 секунди, загрява, спира и го чакам 3 минути да се съвземе. Вече няколко серии правя и ми писна. Ама така е като съм голяма бяла птица и съм повлякла него вместо нормалния сешоар.

# 2 202
Бърд, остави косата сама да изсъхне от топлото... що се мъчите и ти, и тя??

# 2 203
Аз само дето го мъкна големия сешоар. За пет дни и през ум не ни е минало да го ползваме. Нито аз, нито дъщерите.

Солената вода ми се отразява много лошо на цвета на косата. Слепоочията белнаха, изби едно рижаво, на кичури. Като се върнем първото нещо ще бъде да бягам при фризьорката.

# 2 204
Оставих я сега, макар че хич не е топло при мен. Аз суша винаги, дори в жегите. Не ми е комфортно да стоя с мокра коса, заболява ме глава Head Band А и ако я оставя така, добива потресаващ перушинест вид.

Общи условия

Активация на акаунт