Отговори
# 2 205
Допивам питието и си лягам.С щерката пием, ама аз утре съм на работа.ММ ги покани да останат и утре.Тий обича да сме едно голямо италианско семейство.
   Лека!!!

# 2 206
Добрутру!
Да не помислите, че съм се успала?

# 2 207
Добрютру!

Сирос, тъкмо идвах да те проверя.

# 2 208
Ей, вдигнахте шум и ме събудихте, но лесно не се давам, врътнах се на другата страна и пак заспах. В шест алармата ме размърда. Пия кофа кафе и изчезвам,  тази седмица се налага да съм час по-рано на тръстиката. Лек ден, ще ни крепи мисълта, че утре е петъккккк....

# 2 209
  • София
Добро утро! Последен ден от август! В главата вече ми мирише на тиква, канела и ябълки. А миналата седмица влезнах във Фейса в група за Коледа! Scream
Ще вървя да се правя на хамалин в работата, дано не се сецна. Умират да измислят подобни тъпоти.

# 2 210
И аз наредена и натъкмена за нивата..
Как можаха такава ранна смяна да ме барнат..Само да го мерна Дългият 🤨
Ако не съм събудила още...нивата ще ме събуди. Още отивам и влизам на минус 25 😑 Ще пека банЦи и хлябове, мда.
На всички  другарки по света и у нас- лек и прохладен ден. Щото тука продължава лепкащата 🔥 жега..ще се гръмна и да се свършва..

# 2 211
  • Пловдив
13сче, няма се даваме зян...туй за гръмването Wink

Добрутро ви! Да помоля за леки палчета, че до обяд имам 3 задачи и ... надеждата умирала последна викат, та Head Band
Първо кафе...малко намусено кат мен Grin

# 2 212
Добро!
  При нас е хладно! Кучето на щерката нещо прави с магнолията ми, пия кафе и зяпам през прозореца.Ще се стягам за тръстикен.Децата спаха в нас, чувам че се тропа горе.
   Мисте, много ми харесва кафето!Стискам палци!!!!!!!

# 2 213
Добро утро!
Хайде,Мистик,на хаирлия да е!
Стискаме здраво.

# 2 214
  • тук и там
Добро утро. И аз на фризьор ще отивам,че от морето и на мен ми падна боята,избиха и едни оранжеви отенъци.Суша си косата и в жегите,  а на морето-където не го правя,  всяка година децата и ММ ми викат "горгона Медуза"Grinning. Утре съм на козметик, трябва да купя и лекарства за чужбинеция, два дни в Търново , стягам багажа и обратно в Белгия.Хубаво беше тук, ама свърши.
Лек ден на всички!

# 2 215
  • София
Добро утро!

В офиса съм вече. Изпих си кафето, но не отказвам и това от Мисти, че не ме събуди моето.

Мисте, имаш ги палците! Flowers Four Leaf Clover И горе главата! Hearts

Аз косата си я суша само когато съм я измила  след боядисване, за да фиксира цвета. През останалото време избягвам, защото сешоарът  я изсушава моята перушина ( тя и без друго е суха в краищата).
На морето пък дори без да ползвам сешоар, задължително ми става още по-суха косата и изглежда ужасно, все едно боядисана слама. Отделно, че боята ми при къпане ( не в морето, а под душа в банята когато сме на море) се измива много бързо, буквално цветни вадички се стичат по мен докато се къпя.
В корените ми е мазна, дължините - сухи. Все мисля комбинации да угодя на противоречивата й природа.

Хубав ден за всички! Малко лято остава. Сега ни дойде байгън, но после ще липсва, та нека му се порадваме докато е още тук.

# 2 216
  • София
Добро утро.
Стискам палци Мистиче.
Сънувах гадни сънища, и не ми е ок.

# 2 217
Благодаря за кафето, Мисти, стискам палци здраво!

# 2 218
  • тук и там
И моята е мазна в корените и суха в краищата. На каката и на нея така. Водих я на дерматолог вчера, и за това пита-препоръча и шампоани на Клоран, като нанася в корените, и после баласам само в краищата.
На теория-добре, но моята коса е къса и никога не успявам да нанеса балсам само по краищата..

# 2 219
Добро утро и от мен!
Още не съм си отворила очите като хората, не съм пила кафе. ММ благородно е дезертирал нейде с тиха стъпка, за да си поспя.Като гледам колко е часа, ще го привикам набързо да се прибира, защото ще решаваме сложна математическа задача. Вчера избрахме ламинат за ремонта у нас. Стаята е с 11 ъгъла, като само един от тях е прав. Трябва да се измери и сметне не само колко квадрата е помещението, ами и колко фира ще отиде заради всички чупки и редене "на верев". Всичкото мебел си е тук, няма едно местенце, където да опънеш рулетката от стена до стена. Мъкааа!
        Мисти, имаш стиснати палчета!
        Кайсийка, много ми хареса Горгона Медуза! Докарвам твоя морски стил. При фризьорката винаги я карам да ми измисли такава "небрежна" подстрижка, че да мога с мокра коса да се кача в колата, да отворя прозореца и вятъра да ми я оформи Simple Smile , а пък тя сега да ми я изсуши със сешоара, за да знам какво никога вкъщи няма да постигна.
          Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт