Отговори
# 240
Уинди, две за отскок Simple Smile Сега погледнах календара и ми просветна, че утре имам час за фризьор. А недовършен ми е спретнал гъста и наситена програма в каторгата за утре. Оф, пак ще водя битки, но на фризьор ще отида!

# 241
Бър, питай.
Кара, имаш уговорка отиваш! От каторгата да са питали имаш ли вече планувани и уговорени срещи, пък било то с фризьора!

# 242
  • sf
Добро утро! Няма прясно мляко за кафето. Ей, не се научи това дете да ми оставя поне две глътки. Ще ходя пак на фитнес и после на работа. Добре , че е петък.

# 243
Снощи окъснях заради приятно събиране с другарки от детинство. Не бях пила мента от година поне.
Днес рано се облещих и отметнах вече едно кафе и час работа. Тръстикена онлайн продължава.
Хубав ден, дами!

# 244
  • France
ДобрЮтро.
Снощи си помечтах с виното на Кло, сега се събуждам с кафето на Карамела... ееехххх, имам нужда от почивка. Далеч, далеч от тук.
Мерси на Бър за прохладата, ама наистина нямаше нужда Tired Face

Как перете маратонки в машината?

# 245
  • София
Добро утро.

# 246
  • София
Маратонки пера на 30 градуса, с извадени навън езици и извадени връзки, на ниски обороти и с два-три парцала за пяна.

# 247
Фил,
Почиствам подметките преди да ги бухна в пералнята. Пера на 30°, редуцирам обороти на макс, като слагам и една голяма тениска/парцал, за да се въртят по-добре и да не лангъркат много. Избирам програма за около час.

# 248
  • София
И аз почиствам преди това, имам за обувки програма.

# 249
  • София
Да, де, задължително да няма кал и боклуци в грайферите. Grinning

# 250
24 гр.от сутринта.Въздуха не мърда,шумка не шумва.
Една сврака се пробва да ми гепне запалката.😃
Добро утро и усмихнат ден!

# 251
  • тук и там
Добро утро. С МУ не спряхме да се дърлим за глупости, от както си е дошъл.Нещо не можеш да се напаснем още,всяка година е така.
Аз съм като реклама за добавки за менопауза. Както ми няма нищо, и изведнъж ми става жега и си примъквам един вентилатор до мен да ми вее в лицето.Това с вентилатора точно ми напомня за реклама по тв, ама ей-на, вече и аз съм така.
Та не започва добре август-скапа се колата, МН ме ядосва и нерви  и ми идва да му лопна  един по главата с тиганЯ , имаме въшки и още ме сърби косата, и май ме почнаха горещите вълни..
На вас хубав ден! На мен-какъвто дойде..

# 252
Да се запиша този месец, че да не ви издирвам.

Добро утро!
На вас де, мен пак ми е вчера...пациентът на форума а.к.а. Джони заспа в четири сутринта, аз на зазоряване ставам, щото не мога да спя на светло, не ми трябва нищо да ми изчислява колко не съм спала, много. А трябва да си събера акъла (съмнителен успех си предричам), че да звъня по доктори, в темата трябва да пиша. Накратко - чудно ми почна денят, даже кафе нямаше сутринта, че чаках да се събуди кварталният супермаркет. Сега пия второ и ще чакам да кажете разбира ли ми се като говоря, ако да - продължавам по програма 😁

Здрави да сте, ще ви проверявам спортувате ли редовно.

# 253
  • Пловдив
Добро!
Не съм отпила от кафетата, щото се обличам и отивам на вън да го пия с една другарка Simple Smile
Довечера и аз имам среща със състудентка, която е в чужбина Simple Smile
Снощи карахме колела...не питайте как сядам. Към пенсия отюяа рабУтата...Confused

# 254
ДУ!
Екстра ми дойдоха двете кафета, дЖиално! Hug
И ние снощи до късно откарахме, но какъв беше този задух, какво беше това чудо- мор голям. Рязко ме върна към русенските вЕчери отпреди няколко седмици и ми напомни какво е да киснеш в собствен сос. Бррррррррррр. За днес пак имаме уговорка, пак градина някаква, дано поне има леееееееко раздвижване на въздуха от време- навреме.
Инак вече 2 перални съм отметнала и опъвам постелката, че да не се чекна в условия на сауна.
Хубав да е денят ви, другарки.

ПП. Добре е, когато поне едното дете има желание и намира време да споделя хубавите неща, които го радват и носят наслада за окото и сетивата. Снимките, с които се събудих тази сутрин- от лагера на дъщерята в Родопите.
Скрит текст:

Шугърчеееееееееееееее!!! HugHugHug

Общи условия

Активация на акаунт