Отговори
# 255
Продължавай, Шугъре 🍀

На пътя за плажа🤦🤦🤦

# 256
Тили, де е тая красота ?

# 257
Снощи вкарах всичките си женски номера в действие, не поддава. Даже и жесток скандал си спретнахме. Сега ще изчакам да се поуспокоят нещата и ще пробвам друга тактика. Хайде стига съм ви занимавала. Получих първото си съобщение, в което съм обвинена в тролене. Цялата ситуация е абсурдна, знам, но за съжаление не е плод на фантазията ми.

# 258
Бър, ся ме чопли какво искаш да питаш. 😆 Тормозиш любопитната ми душица. 🤪
Пия кафе и аз и отивам да поработя.
Не спах много, ама колкото, толкова.
Нямаме вода за пореден път.
Шугър, 🤗❤ всичко разбрах!
Бобчи, какъв плаж?! Ще ви удави! 🤪😂
Хубав ден! 🍀

# 259
Получих първото си съобщение, в което съм обвинена в тролене. Цялата ситуация е абсурдна, знам, но за съжаление не е плод на фантазията ми.
Остава да кажеш, че става дума за тази тема?!!???

Тили, де е тая красота ?

Около яз. Голям Беглик.

# 260
Добро утро, мерси за двете кафета!
   Имам нужда!
  Бър , питай!
Лав, в тази тема ли си трол? Не вярвам. Много ти съчувствам с ТУ, имам един такъв у нас. Опитвам се да го убедя,че ако сме здрави и способни да се гледаме, това е най-голямата помощ за децата ни. Хем видя с майка му какво стана, изживяхме нещата от първа ръка и пак е дебела глава!

Шугър, Сичко ти се разбира,продължавай! Прегръдка!
  Бърди, и синътм и звънна снощи към 21.00 , тамън си тръгват от плажа.Каза, че били на аквапарк през деня, после на плаж,било най-готиното и спокойно море и не им се тръгвало.
   При нас е много жега, аз през нощта се преместих в кухнята, където бачка климатика. По принцип охлаждаме и кухня и спалня,и се спи добре.Но тази нощ беше чудо и се преместих в студената стая. Трябва да си ходи на село, там дават код оранжево.
  Триста пъти им казах на нашите и на сестра им,че аз ще пукна на тая жега, не ми понася, прилошава ми.Еее, една нощ, кво толкова. Ама трябва мъжете да помогнат на баща ми, но ще тръгнем утре рано сутринта. Днес там го дават 41 гр, няма шанс да си отида и да спим там, абсурд. Вчера на работа ми прилоша, нямам климатик, един вентилатор вее, но е много жега.

# 261
  • Euskal Herria
Проливен дъжд и 18 градуса, такъв е днешният петък.
Хубав ден на всички!

# 262
Лав, съчувствам. Защо са такива твърдоглави тези мъжове?! Гуш!
Шугърче, целувки за Джони и за теб.

На мен вече ми писна от почивка. Плаж, спане, ядене, пиене, лентяйстване и пак отначало. Уморих се да почивам. Утре си тръгваме, обаче ни чака програма - свекини за бързо и оттам балкан. Чак започвам да си мечтая за работа и ОИ.

# 263
  • София
Лав, съчувствам ти. Повечето са инати като става дума за здраве.
Дано намерите решение, но при наличие на вирус и или инфекция не бих бързала с операция.
МН от известно време има ужасни крампи през нощта и го сложих на магнезий от 10 дена. Аз пия от отдавна на прах и вечер бъркам "коктейла", слагам и едно за менопауза пак на прах. Едва вчера се усетих, че и на МН слагам от това хормоналното по инерция 🤣🤣🤣.

# 264
Едва вчера се усетих, че и на МН слагам от това хормоналното по инерция 🤣🤣🤣.
Ако върши работа и за него, свиркай. Че кризата на мъжките 50 ми додя много. Аман, по-зле от трите тийна накуп.

# 265
Бърд,ще ти го припомня след време това 😁🤭
На мен вече ми писна от почивка. Плаж, спане, ядене, пиене, лентяйстване и пак отначало. Уморих се да почивам. Утре си тръгваме, обаче ни чака програма - свекини за бързо и оттам балкан. Чак започвам да си мечтая за работа и ОИ.
Нещо не съм в кондиция.Нервата продължава да ме тресе,чудя се в кой момент ще изригна.
Пазарих си нови за мен продукти от мандрата.Нямам търпение да ги опитам 😋.Айде,сипах бирата,започвам да беля картофи,и ги мятам след малко в тигана 🫢

# 266
Ренко, сигурна съм, че и сама ще си го припомня още след седмица Joy

# 267
  • София
Каза, че спи прекрасно, но на паметта и отвеяността не е повлияло 🤣.

# 268
Спането - добре. Сега нещо и за мрънкането да намерим и ще е екстра.

# 269
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
с нищо не мога да допринеса в темата. т.е. мога, но ще е повторение на гореказаното.
телец кажи и повече не обяснявай.
когато е здрав си търси проблеми, когато е болен - обявява, че всичко е наред.
с бой към лекаря, с бой от лекаря...
и всеки друг знае и помага повече от мен. Sad

Скрит текст:
има ли друг такъв... като мен?
когато е за всички, нямам проблем, но когато е за мен лично...
Sad
Скрит текст:
гащи си купих, не нещо кой знае какво.
а се чувствам сякаш крада от децата си, от къщата, от болните, от старите, от всички на които бих могла да помогна иначе...

Общи условия

Активация на акаунт