Отговори
# 270
ДобринЯ, найш кът зема метлата?!
  Като казах метла , гледам в нета силиконови - едните 8 лв, другите 15.На снимката изглеждат еднакви. Дали тая от 15 глади  и простира?
    Няма хора по улиците, няма клиенти, направо заспивам от скука.

# 271
  • тук и там
За мрънкането като откриете нещо, дайте и насам. По зле от свекърва стана МН тези дни..Тъкмо си оправих отношенията с истинската, и МН почна кат' нея. Все нещо не му е на таман,  не се трае. Викам вчера" отивам на фитнес,малко да се разтоваря" Той" От какво толкова  ще се разтоварваш? Да не си товарила  камъни?!" Мда, киселяк -чичак си имам в момента, дано се освести тези дни.

# 272
  • sf
Не понасям мрънкалници около мене. То за това и ще си умра самичка. 😆
Добри, трябва да има и доза егоизъм. Тъй , че и още гащи си купи. 😁
Трябва да ходя на работа, пф. Поне в 17ч ще се ометат шефовете и ще е една идея по-спокойно.

# 273
  • тук и там
Ми то им става нещо, Донси. Като минат 50-ка. Преди не беше такъв, даже напротив. Надявам се да е период и да мине бързо.Сигурно е  нещо като мъжка менопауза(андропауза), знам ли..То  и ние да не сме "китки"  в този период..

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 12:29 от Кайсия

# 274
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и моята коса е изтощена, и аз се чудя какво толкова прави...

казах ли ви, че отказах почивката защото се скарахме с МУ? щото е много дОбър!
е, сега ще ходим на две. Wink
ще пускам снимки Simple Smile

# 275
  • Пловдив
Ох, бях примряла от глад...само 1 банан и кафето. Ся от няколко дни мажа филии с масло и самардала и примигам Yum добавих и шпек салам и омммм! А тая самардала се сетих от де мий позната Simple Smile От приятелка от детството. Не се забравя...

# 276
  • тук и там
Добриня, мас, газ и оцет много добре подхранвало косата..Да не ти се налага да я подхранваш по този начин..Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 12:37 от Кайсия

# 277
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пепел ти на клавиатурата!
от първия ден, в който писа какво те мъчи, все ме сърби главата.

# 278
Добри, на мен мисля още ми е позволен черният хумор...кЪ ще им помагаш на изброените по без гащи? Може да не те разберат правилно 😜😁
И сериозно - макар да съм от другата страна, дето съм нуждаеща и ми помагат, още не съм орязала бюджета за гащи, някак надали ще реши това проблема на диването ми.
Даже да се наспортуваш довечерКа за здравето на гащите и притежателката им, че да им върви 🤗🍻

# 279
  • София
За мрънкане не знам. МУ има много кусури, но не мрънка за нищо, никога. По 5 пъти се е случвало да го пратя на пазар, защото съм забравила нещо.

# 280
Само тук пиша напоследък, та.. как да е, де.
Добри, след Шугърчето няма какво да се добави, само нежно ще те плесна зад врата!

Моят е мрънкало от сега, а е още в 30-те си години. Не ми се мисли как ще е по - нататък.

# 281
Хех, Лав, вярно ли оттук? Hug

Ох, ако откриете нещо срещу мрънкане, непременно да споделите. Първо на себе си ще го приложа. Усещам се в последно време, че много мрънкам.

# 282
Само тук пиша напоследък, та..

Предупреждение за тролене?????
В тази тема?????

Боговете сигурно са полудели! 🙄

# 283
  • Пловдив
Е, сигур е някой от балкона Thinking

# 284
О, не, Тили, не е свързано с модератори. Просто получих лично съобщение. 🙂

Иначе да попитам, има ли някоя от вас, която да е ползвала Healee? Чудя се дали да не направя онлайн консултация за малкия с дерматолог.

Общи условия

Активация на акаунт