Отговори
# 345
Сисче,за такива като мен с размер B , вярвай ми, малко завиждам за C и D.Мче това са си голям размер гърди Grinning

Ре,гуш!

# 346
  • Пловдив
От цвета се прави сироп, а това е плод...става да го редиш ред зърна, ред захар и после по лъжица за имунитет.

# 347
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
зелените зърна са отровни. избери само черните.
те май сами падали.
и да предупредя, при нас гръмна единия буркан и омаза де що имаше в шкафа и зад него. още си е оцветено.
и ефект не видях. Sad бащицата го изяде, аз категорично отказах да давам на детето такива непроверени работи.

# 348
Но  само узрелите зрънца! Зелени да няма, вредни (отровни) са! В стъклен буркан, както Мисти каза, отгоре тензух.... по спомен карам. Виж в нета. Само един път правих, но накрая го хвърлих щото не посмях да го дам на децата.
Бър, напълно нормални чувства. Изживей си ги, не трупай в теб. Аз колко гняв и злоба изпитвах към бившия..., бедна ти е фантазията! И не толкова заради това, че заряза мен, а за това че заряза децата ни.  За да вляза в мир със себе си стигнах до там да му пожелавам (наум) да е жив и здрав и Господ/съдбата/висшите вселенски сили/кармата (кой в каквото вярва) да му дадат това което заслужава! Това беше моят начин, за мен е успешен. Всичко се връща на тоя свят и лошото и доброто!
Добре, давай врата - ще те плясна няколко пъти!!! После ще те замъкна по магазините, ще те излекувам от тези ти терзания!
Миналата седмица си купих 4 рокли и два броя бельо против прозиране (то пак е тип рокля-подобно на едновремешните комбинезони). Вярно от втора употреба са, но не са евтини, важното е че са качествени. И бански си купих... Ми и аз съм човек, не само децата.
Лав, да тичаш срещу троловете не можеш да ги стигнеш! Хич не се връзвай на глупости!
Отпускът ми започна! Наспорт по този хубав повод!

# 349
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
я дай да видя непрозиращите работи. Simple Smile да се обзаведа и с такова.
за размери не ми говорете. към края на азбуката съм.
последните два са от веригата "немски център" объркани триумфи са, но се преживява.
трудно е да се намери 75/80 К. преди купувах само от англия, но сега стана по-сложно Cry

# 350
От узрелите зрънца със захар както е казала Мисти. Не е зле на вкус, но мен не ми харесва как кипи и фъжика, бжжж Grinning Казват, че е много полезно.

# 351
  • София
Бър, ако не ти мине, дай да го ступаме тоя, който те злоби.

# 352
Добре,напомняш ми на бабата(Бог да я прости) на приятелка.Тук нямаше нейния размер,та сина ѝ купуваше от чужбинско.И как мерел,щот от размер не разбира-да си побере главата,т.е.,да му е като шапка.И всички жени в рода са много едрогърдести.Имат го за проклятие,не за плюс.Освен,че тежат, много тежат,ами и заради тях са с гръбначни изкривявания.Дружката ми си има гърбица,точно на врата,от тежестта.Да,от тежестта,не нещо друго.
Според мен всеки не непукист трябва да изпитва злоба.Мче чисто човешко чувство си е,не знам що трябва да се борим с/срещу него.Е, освен,ако не се материали физически.Тогава вече не е добре работата, и има нужда от помощ.Псувам,викам,на ум,на глас, според зависи,но главно на ум.И когато срещна личността,към която е насочено това,се правя,че не съществува, най-добре е за всички ни.
Наздраве,с бЕло вино 🍷

# 353
За бъда не е ли още рано? Един път правих и помня, че беше края на август,  началото на септември. Но не повторих.
Голям съм 🐷🐖
Едно свинско задушено правих, стана мозък направо, сега не мога да дишам. ГГЗ са казали за такива като мен.

# 354
Добри, едното е тип тясна рокля по тялото в телесен цвят и тънка през рамка тип сутиен, с много ликра, по долния ръб има тънка ивица силикон уж да лепне за краката и да не мърда (да, ама не). Другото е памучно леко разскроено от талията надолу, пак с тънка презрамка, но памучно.
Първото е подобно на това

# 355
Лайла, хич не съм за завиждане даже! Бях между В и С преди детето на 51 кг! Една Беболина и 6-7 кг повече са си D направо 😀. Харесвам си ги, но с най- голямо удоволствие бих се отказала от тях за да съм пак 51 кг

# 356
  • France
Марулет, ще ти тафя една цигара. Не съм пушила от години, но нещо ми е много притеснено напоследък.

Като тийн бях C, сега след 2 кърменета съм А. Беше ми много мъчно и в един момент го преживях. Да съм здрава пък....

# 357
Лав, ще имам изПоНаВпредвид, че си трол Stuck Out Tongue Winking Eye Hug
Аз съм Злобара де Мон, като ми падне щората, нито знам какво говоря, нито какви ги върша. Истерясвам и не успявам да се овладея. Но това само, ако някой се опитва да танцува степ по главата ми. Aпропо - за никого не съм "ордьовърче", защото съм цяло меню, от което се преяжда, защото съм вкусна, но със сигурност мога да приседна на някой  надценил възможностите си. И ако продължа да се придържам в стилистиката на хранителните метафори се определям по-скоро, като къпина. От нея можеш да вкусиш наслада, но може и жестоко да си издереш лапичката… Зависи с какво внимание подходиш… Ма, да си отворя уърда и да пиша пасквили на някой форумем образ... посмъртно нЕма да стане. Три години вече май станаха откакто съм във форума, само веднъж получих едно хм... не ласкаво съобщение, от непозната ми особа. Не ме е обиждала, но се взривяваше нещо, че не била съгласна с мен. Ма, бОли ме, дори не й отговорих. Иначе получавам лични от непознати ми образи, но винаги са мили, благодарят, че съм ги развеселила, или съм ги разчовъркала, но винаги с добри чувства.
За сиси си говорите. Цел живот съм била с пържени яйца и много съм страдала. Обаче, откакто се освиних, отвъртях и сиси. Егасимус, изобщЕ не ми е гот! Искам си пържените яйца!

# 358
Бърд, много е жега тук,хич не ви трябва да се връщате!Стойте си на морето,или повече на балкана,където и да е!От някъде следобед се носеха и черни пушаци,пак нещо е горяло явно.Че и понамирисваше при нас.
Тези дни много ме болеше едната пета.Ама така ме болеше,че куцах.Стигнах до извода,че и там имам шип, въпреки "невръстните" ми години 😬.Щото и спаднал свод имам,но от него болката е друга,и съсредоточена на друго място.Но вчера така се пребих на работа,(паднах от една "стълбичка"),че днес ме боли де що имам мускул.Че и синини имам тук-таме 🙄.Ох,що не се родих принцеса.

# 359
Бър, освен да излобеем дружно с теб срещу тези едрогърдите, дето уж се оплакват, ама всъщност се хвалят. Аз тичах досега и ми минаха бесовете, ама за да съм солидарна с теб, ще се включа. Joy

Clo, ми узрял е съседският, де да знам рано ли е. Клоните обаче са в нашия двор, та който го намери, за него си е. Joy

Надявам се да не тръгне да си ходи, ще гледам да не слагам много в буркана.

Общи условия

Активация на акаунт