Отговори
# 360
Ренкич и аз много страдам, че не съм принцеса, а Пепеляшка, ама без хепиенда... Имам диадема с перли, понякога си правя хубава прическа, нахлузвам диадемата и некой шармантен фустан и се преструвам, че съм с кралско потекло. Уви, мимолетно и после пак разделям пшеницата от ориза...

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 22:38 от Caramella

# 361
Ренко, то и тук стана жега. Вярно, не е като при нас, но пак е топло. Предишните дни беше към 27 градуса, идеално. Връщането по план втората половина на другата седмица. Дават го захлаждане, уж имаме по-дебели дрехи за балкана, ама да видим.

Оф, никога няма да отслабна, никога
Скрит текст:
Сега се довършвам с едно мохито и някак трябва да се затъркалям до леглото.

Днес най-сетне успях да довърша “22 ноември 1963”, хареса ми. Подхванах “Тайните убежища”, макар че ме чакат сума ти служебни четива.

# 362
Споко, тук в 22 часа е 31° 😬
Добре,че си имам бонбони,та не мож ме изкуши с баклавата 🤭😂😂😂

# 363
Баклавааааа... нене, ти не си човек
Хубава е 22 ноември 1963, опитах и сериала по нея да гледам, изнервих му се нещо... На другата, дето я спомена, й прочетох резюмето, и тя ше ми хареса, много мой тип е...

А Карамелчик изобщо няма да коментирам, няманяманяма Purple Heart

Отивам да се освинвам с пуричките на Лидъл...

# 364
  • София
Ае па ся баклави, бАнбони. Ми не сте честни.

Мацки, и мен ме боли едната пета. Заразно е. Като въшките на Кайс. Joy

# 365
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пък моите минаха.
Simple Smile
пу-пу

# 366
Ми не съм човек, Animal Pig съм. Вие сега бАмбони и пурички размятате пред слабия ми ангел.
Ако искаш другата книга, метни един имейл да ти я изпратя следващата седмица.

31 градуса в 22. Ожаст.

# 367
  • Варна
Отслабване в някой друг живот. Пък и аз съм си в норма, останалото е сексапил, очарование и харизма. Smiley

Децата като видяха една тава пълнени чушки с кайма и ориз и избягаха от кухнята. Ха, познайте кой сега ще се жертва за тавата с чушки. Зян туй няма да ходи. Smiley

Лавче, горе главата. Игнорирай и напред. Simple Smile

Бър, дано намерите някакво решение на ситуацията. Simple Smile

Тринки, весело изкарване във Виена. Simple Smile

Карамел,чудна си.

Тез въшки колкото пъти вляза в темата и толкова пъти се почесвам. 4 деца разнахме в една къща. Малките, които все още ги наричаме така, макар да са вече на по 35 г. все носеха такива паразити от градината.Изчезвам. Simple Smile

Здраве хора и лека ! Simple Smile

# 368

Бърд, ако ще сте в свекърва ти, дебели дрехи няма да ти трябват, гарантирам.
Имам сто задачи днес, след малко ставам и ги зачесвам.

# 369
Добрютру!

Попи, това е от дървесния бъз, този, от чиито цветове се прави сока. Ние тук от него не правим сок от плодовете, а само от храстовидния, който още цъфти.
Но и от този може да се направи и по тази рецепта с ред захар ред плод, а има и такива с варене. Може да прегледаш за рецепти на английски, те са само за този вид бъз.

Бъръльо, много са трудни за справяне тези чувства. Основно, защото ако не ги отработил човек, имат свойството да се завръщат.
В ненасилствената комуникация има една теория за чакала и жирафа. Чакалът представлява нашите преценки най-общо казано, а жирафът емоциите и нуждите ни. В идеалният вариант чакалът и жирафът в нас са еднакво силни и се подхранват взаимно. В случая ми звучи като чакалът ти да е много ядосан,  а ми е много познато, защото моят при несправедливости вие също много силно и иска да се бие и да "разкъсва".
Опитай се обаче да намериш, кои твои емоции и нужди говорят чрез чакала. Дали е нуждата да имаш принос за разрешаване на ситуацията например, дали е да подкрепиш и т.н.
Знам, че е мега абстрактно, сори, но дано те разсее малко поне Simple Smile

# 370
  • София
Попи, казали са ти вече, само напълно узрели плодове се ползват.
За това количество, не бих се занимавала. Няма и 250 мл. Да изкараш. Концентрат е, но пак не си заслужава.

# 371

Добро утро! На бач ще трябва да се ходи. На почиващите пълен релакс, на работещите да е лека работата ни днес, че и утре 🙃.

# 372
Добро утро!
Търся една рецепта на Сирос за един тутманик, която беше много сполучлива! Може ли някой да ми помогне? Не се ориентирам  рецептите на първа страница 😔

# 373
  • София
Момичета, страхотни сте. Само това да си го изговоря пред някого и да си позволя да си го призная, ми е в помощ.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт