Отговори
# 375
  • тук и там
Добро утро. И мен ме боли петата,ма моето не е като на Добриня явно. Боли ме само ако стъпвам боса и след като съм лежала или стояла на едно място, та ходя само с чехли и обувки, и гледам да вървя повече. Днес ще чистя в къщи, утре ще  ходя на вилата да чистя. В тази връзка , идея имате ли как се чисти засъхнал отдавна латекс от дограма? С обикновени препарати не става.Не знам как са боядисвали, ама всичко наклепано и няма махане..

# 376
Благодаря, Сири! Точно на време 🤗

Кайс, с шпатула не става ли?

# 377
Кайсия, изчегъртваш, каквото можеш. Остатъците съм чистила с грубото на гъба за веро. Също и с парочистачка става много бързо.

Ре, има още, ама на ММ му трябва стол, за да ги стигне. Та може и да докараме като за 300мл. Joy  Ще го опощя днес първо този, да видя дали ще ми върви заниманието и ще преценя дали да берем още.

# 378
А добро утро! Събота, ще се чудя днес от къде да я почна. Но първо кафето.

Clo, ми узрял е съседският, де да знам рано ли е. Клоните обаче са в нашия двор, та който го намери, за него си е. Joy

Надявам се да не тръгне да си ходи, ще гледам да не слагам много в буркана.
Момичета вече са ти казали, че туй лековитото се приготвя от тревистия бъзуняк, който не може да бъде още готов. Направи го на студено, ред плод, ред захар, но не прекалявай с количеството в буркана, остави поне 1/3 свободен обем.

# 379
  • Пловдив
Добро!
Снощи мина мнооого добре срещата с приятелка и мъжа и...затворихме заведението Simple Smile

ММ отиде да помага на кумеца, синко спи, аз гладна Grinning Май гофрети ще правя...искам тутманик, ама като е тук Убавеца.

Бър, въпроса за принцесата е много актуален и за мен, да.

# 380
😬

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 12:58 от Ренко

# 381
Сири, заради този тутманик Беболина ще проговори на български 😂🥰! Разкошен стана отново!

# 382
  • София
Гадни подстрекателки. Яде ми се тутмъник сега. А уж отказвам тестата.

# 383
За да ми е още по-гадно го направих с брашно богато на глутен , онова дето е за пици и козунаци! Бухна много и стана меко и пухкаво! Дребната си изяде парчето и вика ‘θέλω και άλλο тутманик,μαμά ‘! - искам още тутманик,мамо 😂

# 384
Лукът във вода ли се накисваше, че като го режеш да не ревеш?

# 385
  • София
Да, но и сол сложи. Иначе и дъвка и очила помагат.
Сисун, срам нямаш.

# 386
  • София
Ние сме на скромен таратор и котлети. А тук за теста говорите...

# 387
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак. Айде за довечера, вместо гофрети тутманик ще да бъде. Пъш.

# 388
Отваряте на ваша отговорност
Скрит текст:

# 389
  • Пловдив
М да...аз не разбрах от обяснението как се реже и усуква 🧐 както са корите с плънка една в/у друга се режат на дълги ленти ли, как...?

Аз приготвих ципура за довечера. Е, синкото ще се мръщи, та и картофи ще пека. Утре баница и заек. И желирано кис.мляко направих Simple Smile Остава да си намеря читав филм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт