Отговори
# 390
Мисти, точиш кора, мажеш, поръсваш. Точиш следваща и поставяш върху първата, мажеш, поръсваш…   Режеш на ленти, усукваш и редиш! Аз ги наредих този път на охлюв, но може и една до друга, като на рецептата! Лесно е, щом мога аз ,дето съм с две леви ръце значи всеки може. Даже и Беболина помага 😀

# 391
Мисте, този ти препоръчвам. Ще ти хареса.

# 392
  • Euskal Herria
Мисти, много лесно и бързо става тутманика. Вкъщи често го правя, вкусен е и много ни харесва. И испанците, дето са го опитвали, го харесват.
Има един нейн клип във фейсбук - точно за оформянето:
https://www.facebook.com/DjordjevicVanya/videos/5848347761942907

Като никога, спала съм повече от 9 часа, добре ми дойде. Сега пием кафе и после ще трябва да пазаруваме.
Хубава събота, общество!

# 393
Лукът във вода ли се накисваше, че като го режеш да не ревеш?

Под включен абсорбатор режа аз.

# 394
Накиснах със сол и вода. Осем глави рязах, само докато ги обеля ми се разказа играта.

# 395
  • sf
Ходихме на фитнес със синкото, сега ще подремна, а той отиде да гледа Барби с приятели 😱 Не знам защо си го причиняват. 🙄
Привечер ще ходя за нов телефон, че моят всеки момент ще умре.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 15:38 от donsita

# 396
Хелоу,френдки!
Станахме в 5, тръгнахме в 6, в 8 бяхме на село.Двамата зетьове и племенникът свършиха много работа,помогнаха на тати, ние със систъра готвихме.Сега чакаме моят син и гаджето да дойдат,тръгнаха от Несебър,минаха през Шипка. Големите до останаха,че щеркинса бачка.
    Сега аз пия кафе със систъра, след малко рЕзки ще порозовеем, мъжете и гаджето на племенника играят белот.
  Кога сменяхме памперси,кога с гаджетата идват на село?! Ама ми е много кеф, разбират се децата,търсят се.
   Много е жега,но духа,та се ядва.
До скоро позволявах да скачат по главата ми.Вече не.Ми не съм се намерила на улицата.Сиктир!!!

# 397
  • София
Донсита, ти си жертва на домашно насилие от страна ба пубера. Да се вземаш в ръце и да си вземеш бира 🤣. Това със съчувствие го казвам, защото и мен ме тормозят с упражнения. Не разбират, а и аз не обяснявам, че не се лигавя като казвам, че ме боли.

# 398
Хелоу, банда.
Кацнахме у свекини, пътьом минахме през ретро музея във Варна - МУ беше като дете в сладкарница Joy
Кратка творческа пауза и отиваме на сБирка с приятели. Утре уж трябва да се видим със сестрата на МУ и племенницата, и после продължаваме към балкана.
Много жега Cold Sweat

# 399
  • Пловдив
Бърд, ма мноу пряко през Варна Grin Браво на вас! Ама щом там е жега...Cold Sweat ужаса е тук!

# 400
Съвсем пряко, Мисте Joy
Но музеят отдавна беше в плановете.
За Пловдив даже не смея да попитам колко е топло.

# 401
  • sf
Ама вярно си е, особено като ме погледне с един осъдителен поглед " нали знаеш, че не трябва да пиеш алкохол, че не трябва да ядеш сладко, хляб и т.н. " 😆

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 21:27 от donsita

# 402
Бърди, ето колко е

# 403
Горещ вятър духа. Баси, термометъра показва 39°. Представям си колко е във Филибето.
Иначе телефона показва 37 за тук.
Весе, как си?
Отказаха ме да правя тутманика. Много е жега и включването на фурната само ще влоши нещата.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 18:02 от Clo - Camille

# 404
Лоши жени. Вместо да дремна следобед, с малката месихме тутманика и то доза и половина, че сме много маймуни тук. Стана душичка и се изяде до троха. Тестата на Ваня Дж. са много сполучливи, доста нейни неща съм правила.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт