Отговори
# 2 175
Работкам си аз. От вкъщито...
Тез фредо-неща дори не съм ги чувала... какво им е различното и уникалното?

Ени, гадна и тъжна новина. Съжалявам!

Дорч, няма как, ще ги понесете някак тези две тгодини /дано не станат повече/, и свекървата ще изтърпи...
Оплаквам се, че трябва да ходя до пазара за зеленчуциииии...

# 2 176
Ени, съжалявам 😕

# 2 177
Вкъщи съм, готвя. Попивам днес следобед, полежах до преди малко.Щерката каза,че ще дойдат с преспиване, нали свекъра го няма , сакън да не остане свободен етаж.
   Ще правя пилешки бутчета с картофи,салата с печен патладжан,печен лук и домати.

# 2 178
  • Euskal Herria
Момичета, някоя от вас препоръча мазило за разширени вени. Бихте ли го написали пак, че да знам какво да търся. Не беше детралекс.

# 2 179
  • София
Мързи, студено плажно с пяна, но не с нес кафе, а с еспресо или капучино. Или бисквитки, шоколад и макадамия/чия/куркума и криле от пеперуда.

# 2 180
Мързи, фредото и Колд брю са единствения избор за хората, които не обичат нес кафе! На мен фредо повече ми допада като вкус, правя си го бързо и лесно у дома!

Яна , при мен мазилата не помагат! Пия едни таблетки, които се разтварят във вода ! Доволна съм, не ме болят краката, но вените не са изчезнали!

# 2 181
Момичета, някоя от вас препоръча мазило за разширени вени. Бихте ли го написали пак, че да знам какво да търся. Не беше детралекс.
Веселинкова беше предложила нещо. Но не беше и Троксевазин или Флебодия

# 2 182
  • София
Сега сигурно ще изтропам смешен въпрос, но сме си свои. Тези видове кафе само в Гърция ли ги има, или бих могла да ги открия и тук, в София например? Много вкусно ми се струва по описание.

# 2 183
Сега сигурно ще изтропам смешен въпрос, но сме си свои. Тези видове кафе само в Гърция ли ги има, или бих могла да ги открия и тук, в София например? Много вкусно ми се струва по описание.
Ако има Старбъкс в София със сигурност ги има и тези помии!

# 2 184
  • София
Флокафе.

# 2 185
И в Неделя има.
Аз фрапе не обичам и фредото ми е супер.

# 2 186

Тези не се ли изнесоха от Бг пазара?

# 2 187
  • София
В Ринг мол има.

# 2 188

Може. Аз там поне от 3 години не съм стъпвала.
Но аз по принцип на подобни кафетерии не обръщам внимание и ги подминавам.

# 2 189
Янче, Уинди беше казала, че ползва крем с див конски кестен, както и отскоро приема таблетки АктиВен. Все се каня да пробвам.
Иначе Веселинкова беше казала, че има по аптеките много по - евтин еквивалент на Детралекса, ама как беше...

Общи условия

Активация на акаунт