Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 214
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Дупница
Hell 3бр. в 1 бележка ,или 3бр.-1 участие

# 1 096
Боже.. какви огромни изисквания от страна на РА за  некви смотани шапки на Хайнекен....
Таз девойка  й е за първи път явно и си придава важности, все едно е принцесата на Монако.
И на мен ми направи впечатление. Исках да доуточним нещо... и тя с императивен тон: " Не ме прекъсвайте" Smile

# 1 097
  • Под Слънцето

101 условности. Надменно  отношение и назидателен изказ. Все едно най-малко автомобил ще ми дават. Поне по такива реклами са любезно лицемерни.

Боже.. какви огромни изисквания от страна на РА за  некви смотани шапки на Хайнекен....
Таз девойка  й е за първи път явно и си придава важности, все едно е принцесата на Монако.
И на мен ми направи впечатление. Исках да доуточним нещо... и тя с императивен тон: " Не ме прекъсвайте" Smile

# 1 098
Опитах се регистрирам код за играта, но иска актуализация,  а в следващия момент не ми разрешава да е извърша.На някой случвало ли се е?

# 1 099
Предполагам е на принципа на предишната игра на Хел. Три броя ще са три участия.

# 1 100
2 броя hеll кафе играеш за бутут колонка метална чаша и термос бутилка а за 3 за фотоапарат.

# 1 101
Coke Thursday:
Скрит текст:

Малко са наградките 15 раници, 20 чашки, 30 комплекта въже за скачане и чорапи. На кого му е притрябвало въже за скачане не знам Simple Smile

# 1 102
Включих се само за въжето. Имам 50К 💎 и се чудя какво да ги правя. Нямат срок, но все пак.
Къде в София сте виждали от новите млека на Wave с код за играта от септември?
Веднъж жена от едно радио се опита да ми държи тон, бях на плажа и почти не я чувах от морето и вятъра, но долових интонацията в момента, в който ми се изрепчи. Казах ѝ да си намали тона, усети се и стана по-любезна. За една шапка или каквото и да било не бих търпяла подобно отношение. Доколкото знам тези разговори би трябвало да се записват, така че поискайте името на въпросната жена и подайте оплакване. А и не прекаляват ли със събирането на прекалено многп лични данни като ЕГН за такава малка награда?

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 18:56 от TheMusicQueen

# 1 103
Много смотани награди точи четвъртък, излагат се колата. На Загорка кога регистрирате, регнах поне 5 бележки и нищо .... Бях останала с впечатление, че лесно се печелят тениските. Преди малко във Фантастико тъкмо слагаха рекламни материали за игра на Marlboro Touch -  с покупка на 1 кутия получаваш скреч карта, наградите са запалка или раница. Раницата добре изглеждаше на картинката, но не се загледах, че не пуша Simple Smile

# 1 104
Минала вечер ми излезна форумна томбола за козметика,но сега не мога да я намеря.Някой ако може да ме ориентира на коя марка бяха.

# 1 105
Здравейте, виждам че коментирате игра на Хел енерджи кофи. Може ли линк, или поне от кога е играта и за специални обекти ли е.

# 1 106
# 1 107
# 1 108
Раницата я имам чисто нова и мога да я разменя
Coke Thursday:
Скрит текст:

Малко са наградките 15 раници, 20 чашки, 30 комплекта въже за скачане и чорапи. На кого му е притрябвало въже за скачане не знам Simple Smile

# 1 109
Добър вечер знаете ли кога теглят печелившите от играта на Billa ,която беше до 23 .

Общи условия

Активация на акаунт