Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 123 363
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 285
Загорка яко са се оплели с версиите защо не си получавате телевизорите. Звучи абсурдно, но според мен очакват да не си ги потърсите и да си ги присвоят. Няма да забравя как организаторите на игрите на Нестле си оставиха няколко таблета за тях... Та нищо чудно вече организаторите да крадат и телевизори. Сигнализирайте КЗП и после пишете дали е имало резултат.

# 286
# 287
И аз се чудех дали да подам сигнал до КЗП,  сега ще проверя как става. Дали да ги предупредя Загорка според вас?
Търся промо опаковки на помбер, но в софия в няколко кауфланда и фантастико ги няма още.

# 288
  • sofia
То имаше резерви в тази игра с телевизорите, така, че доста хора не трябва да си ги потърсят, за да има за тях 😉 Търсете си наградите, играта е с покупка!

# 289

Няма нищо за регистрация на този линк или само при мен не се показва Sad

Да не е било реклама във фейсбук? В такъв случай няма как да се вземе директен линк.

# 290

Да не е било реклама във фейсбук? В такъв случай няма как да се вземе директен линк.

И аз не намирам линк..

# 291

Това измама ли е в Инстаграма?

# 292
Подарявам този купон от скреч карта валиден до утре+седмичните.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 17:36 от divine_1

# 293
Тези от Хайнекен преди време не ми изпратиха 3-4 колонки от едната им игра. Обаче тогава се пиеше много бира в нас и аз не си надписвах бележките, та не можах да им опиша печеливш номер/КБ и се отказах да ги търся. Тогава съм взимала по 10-тина поредни бележки и съм регистрирала на 1/2 рода 😂😂 раздавах колонки на ред. Сега обаче играя с една бележка в двете им игри - връщам си 😂
В този ред на мисли - ако вземете 7дейс от кауфланд НЕ може да участвате в двете им игри, та се прецаках - първо регистрирах в новата, а бележката е над 10 лева 😂😂😂
Днес с 3 бележки в Емека нищо, а до обяд не бяха дали ни един куфар ☺️😉

# 294
Мифи, разбира се, че е измама. Кой легитимен организатор на игра ще пише на шльокавица от профил без нито една публикация и повече последвани, отколкото последователи? Очеизвадно е, че е опит за измама. Блокирайте го. От моя опит с докладване във фб и инста няма голям смисъл. Пълно е с хиляди фалшиви акаунти и на никой не му се занимава да ги разследва. В 99% от случаите отговорът е, че не нарушават стандартите на общността.

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 00:37 от TheMusicQueen

# 295

Извинявам се, копирала съм грешен линк.
https://wannabemagazine.com/%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8 … 4raW0CaR4#prijava

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 23:25 от nmy96

# 296
Мифи, разбира се, че е измама. Кой легитимен организатор на игра ще пише на шльокавица от профил със снимка на травестит, без нито една публикация и повече последвани, отколкото последователи? Очеизвадно е, че е опит за измама. Блокирайте го.
Благодаря ти! Бях длъжна да питам... Heart Eyes

# 297

Това измама ли е в Инстаграма?
Да, представя се за aylasunai, разликата е едно "n" в повече. Писах за нея по-рано когато направи Giveaway с една кафе машина и се покри когато трябваше да тегли. Беше събрала около 190 хил. последователи. Не че заслужава, но в такива случаи е хубаво да се докладва, че се представя за " някой друг".

# 298
Тези от Емека явни ни взимат за много балам народ. То бива бива, ама тяхното на нищо не прилича. Вчера до 13-14 нямаше нито един паднал куфар. После чак по нощите са дали 3-4 куфара. В Петък пък дадоха само 5. То направо си е подигравка с нас.
Участвам там вече с незнам колко бележки и все нищо. Чак почват да ме отказват от техните игри.

# 299
При тях пробвах 2-3 пъти но е много тъпо че целият им списък сложен дюс и не се вижда за деня колко са спечелени. Не ми е цел в живота да следя всеки ден до коя бройка са общо... Харесва ми куфарът, тоалетната хартия се купува така или иначе, но едва ли да пробвам още.

Общи условия

Активация на акаунт