Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 014
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 900
  • Сф
Много сладурска хавлията от геймито Simple Smile
Лекичка , морска, голяма , не можах да я хвана добре на снимката . Жалко, че почивката ни свърши:(

# 901
Заявила съм няколко награди в Кока Кола, как да разбера кога се теглят и случайно ако спечеля , как ще разбера ?
Ако всичко е наред се получава имейл, както са ви отговорили. Но явно има и случаи, в които имейл не идва, така че от опит бих препоръчала да следите публикуваните спечелили в графа Новини, и ако си видите съвпадение с частите от номера на билета и имейла, пишете им веднага, за да не изтече срока за заявяване на награда.
Някой, ако иска намаление за Практис или за Букинг от петъчната игра на Йетел, нека ми пише, директно ще му го препратя.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 12:39 от ole_bole

# 902
Изтеглени са късметлиите, които печелят за малчуганите си артикула, който са посочили в коментара си. Това са:

zwetanelia
Merelenda
indy1000

Честито!

Тук ме няма, но за пръв път се радвам, за което, защото бях избрала една раничка за яслата на малката, но междувременно купих две. Така че щеше да ми е излишна Simple Smile

Дано спечелилите дами се радват на желаните награди! Hug

# 903
Аз също искам да споделя, че Talk panel, MyOptis, bluepoint и BGinTouch са коректни в изплащането на награди.
Колко време Ви отне да съберете сумата в BGinTouch? Аз тях ги бях забравила и наскоро пак почнах да ги попълвам. Зациклила съм на 46 лв. 😅

# 904
Аз не можах да разбера схемата каква е....

Ти продаваш нещо, някой ти пише, че вместо с наложен платеж да ипозлвате новата опция на Еконт и ти дава линк. Уж първо ще ти преведат парите и ти искат данните на картата. Има и друга, ако имаш уатсъп, те карст да изпратиш смс, който се таксува. И двете схеми са на поне две години, даже дълго време стоеше заковано съобщение в ОЛХ.
И на мен ми предложиха да ми платят чрез опция на Еконт онлайн, но аз се усъмних. Като казах, че ползвам само наложен платеж спряха да ми пишат. Свързаха се през Вайбър и нещо е ми хареса, защото имах чувството , че си пиша с изкуствен интелект.

# 905
Е, супер изненада!
Аз участвах за племеничката, която есента ще ученичка и много се радвам, че ще мога да и подаря ученическата раничка, която избрах 🙂

# 906
Ще помоля, ако някой има  MB на Yettel от петъчно късметче...

# 907
  • София
Предлагам неограничени мегабайти на А1 за 24 часа.

# 908
  • София
Много сладурска хавлията от геймито Simple Smile
Лекичка , морска, голяма , не можах да я хвана добре на снимката . Жалко, че почивката ни свърши:(

И моят дюшек дойде, тъкмо за предстоящото море.
Скрит текст:

# 909
  • Варна
При покупка на две кисели млека Верея и теглене на скреч карта в магазин Май маркет Явор Варна. Имаше плакат за играта, а картата била последна... и то трябваше специално да си я поискам.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 14:22 от milica_g

# 910
При покупка на две кисели млека Верея и теглене на скреч карта в магазин Май маркет. Имаше плакат за играта, а картата била последна... и то трябваше специално да си я поискам.

[/quote
За кой град става въпрос,че е последна  ?

# 911
Има кампания на buzz и пантен. Не вярвам да съм сред избраните, защото имам малко последователи, но все пак се регистрирах 🙂.

# 912
  • Лясковец
Подарявам 2 ваучера за Емаг от по 10лв. за поръчка над 50.
ПОДАРЕНИ

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 00:28 от Мариета Илиева

# 913
И аз си предлагам ваучера за 10 лв за Емаг. Минимум 50 лв поръчка.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 12:06 от Miss M

# 914
Може ли за мен ...

Общи условия

Активация на акаунт