Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 019
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 915
  • София

За пръв път попадам на такава игра 🙄
Каква е тази качествена козметика и какво общо има с Филипс? Някой писа ли вече на дамата?

Редактирам, защото видях хаштаговете... 😒
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 17:23 от Соренда

# 916

Звучи ми като представител на Avon, Oriflame или др. МЛМ, който си търси клиенти, щом иска да се пише на лично съобщение. Ако след края на играта наистина изтегли победител, споделете.

И аз редактирам отговора си, защото разгледах профила и е точно такъв, какъвто предполагах. Не съм ползвала козметика на Тианде и не знам качествена ли е, но съм резервирана към козметика от МЛМ представители. В инста и фб е пълно с подобни раздаванки на различни техни представители. Обикновено наградата е козметика и не искат да им изпращаш съобщение. В повечето случаи условието е да се присъединиш към фб групата им, в която ежедневно те засипват с рекламни публикации на козметика на Тианде.

За пръв път попадат на такава игра 🙄
Каква е тази качествена козметика и какво общо има с Филипс? Някой писа ли вече на дамата?

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 18:06 от TheMusicQueen

# 917
  • Варна
Някой има ли нужда от МБ на А1?

# 918
Някой има ли нужда от МБ на А1?
Ако не е късни може ли за мен?

# 919

Аз оставих коментар, но не се е свързала още с мен. Иначе това успях да намеря в нета:
https://mytiande.bg/igra-avgust/

# 920
⚠️ По изключение "Активните игри през Август" ще бъдат качени на Страница 70. ⚠️

*Който е спечелил награда от играта на Purina , която беше в IG и FB и е от преди някъде около 1 месец, получи ли си вече наградата?

И аз чакам наградата си. Още не съм я получила. Писах им миналата седмица. Върнали са ми отговор да очаквам наградата до края на тази седмица, но явно и това обещание няма да бъде спазено.

# 921
# 922
А какво се случва с Tesserum? Не съм го ползвала отдавна. Отворих го преди малко и нещо не зарежда какво ми излузаше преди. '' Менютата са празни'' - само информацията, която съм си попълнила в профила седи.

# 923
А какво се случва с Tesserum? Не съм го ползвала отдавна. Отворих го преди малко и нещо не зарежда какво ми излузаше преди. '' Менютата са празни'' - само информацията, която съм си попълнила в профила седи.

Не работи от миналата година.
Не изплатиха и заявените награди.
Бяха обещали до 15.09.22 г да се изплатят наградите. Никой нищо не получи.

# 924
Техномаркет имат ли кодове за отстъпка? Нямам петъчни късметчета и не знам дали се падат 😂

# 925
https://www.edna.bg/svobodno-vreme/igra-s-nagrada-ot-dove-obgyrn … -i-aromat-4672615
Игра с награда от Dove.Наградите са 10 комплекта Dove душ гел включващ 2 бр. 250 мл. Deeply nourishing и Rejuvenating

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 12:33 от Тристина

# 926
Привет, някой има ли ваучер за бейската къща в Търново, който няма да използва, че ни предстои пътуване и мислим да го посетим
Имам ваучер за 30 лв, може да се ползва за нощувка, вечеря, турска баня, важи до края на 2023. В момента имат 30% намаление, не знам дали могат да се комбинират. Ако още ви трябва ваучера, пишете ми.🍀🍀🍀

# 927
10x0 за Морени... Sad Добре, че мъж ми ги хапва така или иначе. Често пътуваме до София в момента и ще ни дойде много добре ваучер за гориво.
Включих се и в играта на Била, в апп-а. Проспала съм я, но регистрирах 3 бележки.

# 928
2:0 за 7 дейс, аз не бих се включила, но мъжа си ги яде и участвам от негово име.

# 929
5:0 за кроасаните. Толкова са ми гадни, че черпя целия офис с тях

Общи условия

Активация на акаунт