Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 096
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 990
https://coca-cola.promo/past-campaigns/16/winners
Добре де, тук само аз ли не си получих ваучера? Не съм видяла и някой да се похвали с кошницата или снимка на ваучер. Писах им, но не ми отговарят.

# 991
Направих си регистрация в Hell,и ми излезна съобщение да регистрирам касови бележки а в момента нямат активна игра?!Имам един бон и се чудя дали да го регистрирам,дали ще е актуален з следващата им игра?Някой Ко е по информиран да сподели как се случват нещата?

# 992
Е не, няма как да е актуален.
Не знаем нито какви продукти трябва да се купят, нито минималната сума.
На бележката може да имате 1 бр купено, а да трябват 2 примерно.

# 993
# 994
Аннагрег, хубав ли е скейтборд? Играя за племенника ми, да не стане като емека, след 10 не печеливши бележки се зачудих дали ми харесва куфара 🤣

Много неприятно, аз им писах, че трябва да сменят механизма на играта, защото масово наградата им се продава в ОЛХ и сега непечелившите, трябва да си купим куфар от печелившите..

# 995
Много неприятно, аз им писах, че трябва да сменят механизма на играта, защото масово наградата им се продава в ОЛХ и сега непечелившите, трябва да си купим куфар от печелившите..
Интересно! Какъв механизъм им предлагате да използват?

# 996
  • Тук и там
Звънят от Хайникен.

# 997
Аннагрег, хубав ли е скейтборд? Играя за племенника ми, да не стане като емека, след 10 не печеливши бележки се зачудих дали ми харесва куфара 🤣

Аз също го обмислях, но тях ги интересуват продажбите им! Е, няма да си купя куфар, колкото и да му падне цената, масово продават по няколко, обидно е към останалите, и не е въпрос на късмет 😉

# 998
https://coca-cola.promo/past-campaigns/16/winners
Добре де, тук само аз ли не си получих ваучера? Не съм видяла и някой да се похвали с кошницата или снимка на ваучер. Писах им, но не ми отговарят.
Аз получих ваучера си преди 2 седмици. Пишете на имейла отново.

# 999
Опитах се да се включа в тестването на продукт на дм,но ми дава че страницата липсва.Имам регистрация но нещо явно бъркам някъде,при вас случва ли се?

# 1 000

И аз да се похваля този месец с награди...

# 1 001
  • у нас
Трябва да пишете на всички организатори, тогава. Винаги са се продавали награди от игрите - куфари, награди от КК, Ел четки за зъби, ваучери за Уча се, престилки, колонки, раници, хавлии и тн. Просто на някого не са му нужни. Не е нещо ново. Да не се чудите после защо няма игри след време. Не може всеки да спечели от всяка игра, за съжаление. Ако ми харесва много награда и я искам, ако някой я продава, си я купувам. Стига да е на разумна цена. Хубаво е човек да си доставя щастие.

# 1 002

Машата от цигарите корсет ли е?

# 1 003

Машата от цигарите корсет ли е?
Да и блузата.

# 1 004
  • Б
Аз чакам обаждане от хайникен за шезлонг, а от Загорка емейл за потвърждение за тениска След колко време пращат емейли  Загорка?

Общи условия

Активация на акаунт