Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 110
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 1 005
Аннагрег, хубав ли е скейтборд? Играя за племенника ми, да не стане като емека, след 10 не печеливши бележки се зачудих дали ми харесва куфара 🤣

Много неприятно, аз им писах, че трябва да сменят механизма на играта, защото масово наградата им се продава в ОЛХ и сега непечелившите, трябва да си купим куфар от печелившите..
Ами явно щом толкова Ви трябва този куфар ще трябва да си го купите. Аз не играя във всяка игра, но и в малкото в които участвам рядко печеля. Но това не ме води до мисълта, че трябва да се смени механизмът на игрите. Печелившите навсякъде се определят на база брой регистрации и определено време, като във всяка игра програмистите решават какъв да е алгоритъма. От там нататък на който какъвто му е късметът. За доста хора водещото за участие в игра е тръпката да им изпише "ЧЕСТИТО" ,а не че им трябва наградата и затова в последствие продават наградите. Това си е чист хазарт! Късмет на всеки!

# 1 006
https://coca-cola.promo/past-campaigns/16/winners
Добре де, тук само аз ли не си получих ваучера? Не съм видяла и някой да се похвали с кошницата или снимка на ваучер. Писах им, но не ми отговарят.

Получих ги след края на пром.игра и от КК и от Б. За едно от двата магазина ми звъннаха, а на другият направо ми го изпратиха от данните по конхагтната форма.

# 1 007
  • София
На цигари Дънхил скоро не са пускали промоция. Преди чанти, раници, шапки, тази година нищо. Някои нещо да знае?

# 1 008
  • у нас
На цигари Дънхил скоро не са пускали промоция. Преди чанти, раници, шапки, тази година нищо. Някои нещо да знае?
В Инмедио ли?

# 1 009
Аннагрег, хубав ли е скейтборд? Играя за племенника ми, да не стане като емека, след 10 не печеливши бележки се зачудих дали ми харесва куфара 🤣

Много неприятно, аз им писах, че трябва да сменят механизма на играта, защото масово наградата им се продава в ОЛХ и сега непечелившите, трябва да си купим куфар от печелившите..
Ами явно щом толкова Ви трябва този куфар ще трябва да си го купите. Аз не играя във всяка игра, но и в малкото в които участвам рядко печеля. Но това не ме води до мисълта, че трябва да се смени механизмът на игрите. Печелившите навсякъде се определят на база брой регистрации и определено време, като във всяка игра програмистите решават какъв да е алгоритъма. От там нататък на който какъвто му е късметът. За доста хора водещото за участие в игра е тръпката да им изпише "ЧЕСТИТО" ,а не че им трябва наградата и затова в последствие продават наградите. Това си е чист хазарт! Късмет на всеки!

Ами то в скоро време ще минем на директна покупка на наградите, вместо да купуваме продуктите и да участваме в игрите. Така няма да наливаме пари в джоба на производителите, а на такива като Дианчето, фамилиите и други мошенници (касиерки, които събират бележки).
Поне аз след 17 неуспешни опита в Емека до това заключение стигнах за себе си. 
Иначе ще продължа да играя в игрите с покупка, но вече броя на опитите ми ще е по-малък.

# 1 010
  • София
В Инмедио ли?
Да, мисля, че е Инмедио....
По бензиностанциите пускаха, но ако знаете и дреги места, на които сте ги среща ли, пишете.

# 1 011
Опитах се да се включа в тестването на продукт на дм,но ми дава че страницата липсва.Имам регистрация но нещо явно бъркам някъде,при вас случва ли се?

Аз се регистрирах през приложението без проблем.

# 1 012
  • у нас
[quote author=kroki_kk link=topic=
Да, мисля, че е Инмедио....

Юли имаха промоция купуваш 2 кутии Дънхил и ти дават 1 безплатно. Август промитират новите си цигари Дънхил /по-дълги, по-тясна кутия и са 6 лв/. Но да, не е като друг път да купиш стек и да има чанта, шапка и тн. Това в Инмедио. И на тях бюджета им е скромен явно. А по Коледа стават чудеса - още на първия ден бяха свършили уискитата, които даваха като награди. То бяха едни лъжи, едно чудо... Ама, като има по-висшестоящ, който да им свие сармите на продавачките, наградите се появяват.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 18:09 от Sinara

# 1 013
Днес видях,но купуваш 2 кутии и получаваш 3та безплатно и купуваш 1 кутия печелиш запалка.Няма други награди.Видях и на Уйнстън същата схема.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 18:26 от Alize!

# 1 014
Интересно! Какъв механизъм им предлагате да използват?

Аз предлагам да няма моментни награди и всеки да може да участва с някакъв лимит от бележки ,не че е гаранция ,че няма да регистрират родата до 9-то коляно Grinning

# 1 015
  • София
Днес получих ваучера от Маги и Фантастико. Имах съобщение от Еконт. Не дойде обичайния куриер, но реших, че може да е в отпуска. Но по-странното е, че пликчето е на Т Post/ Тип-Топ куриер. Да не би Еконт да са ги купили? Иначе ми поиска да види бележката. Не трябвало да я взима и да се отчита, но било написано, че трябва да я види. Стана ми странно, защото момичето, което ми се обади за наградата не ме беше предупредила. Реших, че снимката при регистрация им е достатъчна. Отне ми време да търся бележките.

# 1 016
Разминахме се с Европът днес и тия дни ще ходя да издирвам хамака, даже нямам идея къде имат офис в Бургас. Искат ли КБ? Голяма суша е при мен, а на Кока кола-та направо съм им обидена, от толкова чадъри и шезлонги няма за мен, а толкова много го исках този шезлонг.

# 1 017
Не знам дали Ви е направило впечатление,  но тази година в Coca-Cola App няма "Моментни награди". Поправете ме ако греша 😃

# 1 018
  • Русе
Получих си хладилната чанта от Хайнекен, да, искат бележка Simple Smile Само дето не е чанта , а 9кг кутия, която явно трябва да се пълни с лед и в него..биричките. Огромно е за мен, малко ми е минало времето за купони, та ще го обява за размяна.

# 1 019
Не знам дали Ви е направило впечатление,  но тази година в Coca-Cola App няма "Моментни награди". Поправете ме ако греша 😃
След тениските на Марвел не си спомням други моменти награди.

Общи условия

Активация на акаунт