Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 119
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 1 020
Не знам дали Ви е направило впечатление,  но тази година в Coca-Cola App няма "Моментни награди". Поправете ме ако греша 😃
Аз си мисля, че е по добре да не са моментни наградите, за да не могат редовните печеливши да схващат алгоритъма и да печелят. Когато е седмична томбола всички имат равен шанс. Поне така аз си мисля.

# 1 021
Колко дни отнема на Загорка да провери бележките?

# 1 022
  • София
A какво лошо има някой да схване алгоритъма? Шансовете всеки да ги схване са еднакви. Simple Smile

Мен ме е яд, че вече не се печели нощно време. Колко награди съм си спечелила през нощта... Но сега следих игрите и на Емека, и на Милка, и на 7 дейс. Не знам в колко дават първите награди, но до към 4-5 часа няма нищо.

Подарявам неограничени минути на А1.

# 1 023
# 1 024
Аннагрег, хубав ли е скейтборд? Играя за племенника ми, да не стане като емека, след 10 не печеливши бележки се зачудих дали ми харесва куфара 🤣

Много неприятно, аз им писах, че трябва да сменят механизма на играта, защото масово наградата им се продава в ОЛХ и сега непечелившите, трябва да си купим куфар от печелившите..
Ами явно щом толкова Ви трябва този куфар ще трябва да си го купите. Аз не играя във всяка игра, но и в малкото в които участвам рядко печеля. Но това не ме води до мисълта, че трябва да се смени механизмът на игрите. Печелившите навсякъде се определят на база брой регистрации и определено време, като във всяка игра програмистите решават какъв да е алгоритъма. От там нататък на който какъвто му е късметът. За доста хора водещото за участие в игра е тръпката да им изпише "ЧЕСТИТО" ,а не че им трябва наградата и затова в последствие продават наградите. Това си е чист хазарт! Късмет на всеки!
Когато един човек продава 2-3 куфара, не мога да кажа, че е нормално.. Простете невежеството ми, може би пък аз нещо да не разбирам.

# 1 025
И аз мисля че има някаква врътка!То късмет късмет ама толкова бивали поне да пуснат едно тото!

# 1 026
Който открие алгоритъма на случайността, си заслужава Нобелова награда. Blush
Моментните игри са програмирани всеки ден да дават х на брой награди, разпределени изцяло в случайно време.

# 1 027
Здравейте! Спомням си, че имаше печеливши от играта на happybarandgrill.Simple Smile Получихте ли ваучер, защото аз получих „seen“, след като учтиво ги питах кога да го очаквам?Rolling EyesFrowning1

# 1 028
Според мен Диянка и фалшификаторите просто въвеждат произволни числа през едно докато спечелят.После си нарисуват бележката и готово,поредната "награда".Не че давам идеи,но това ми е най-логично за големия "късмет".Иначе в групата са 4-5 такива,кой не ги знае вече.За кланът вече е човек в агенцията,въпреки че в последно време май не са се вихрили или аз не съм ги засичала.

# 1 029
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Според мен Диянка и фалшификаторите просто въвеждат произволни числа през едно докато спечелят.После си нарисуват бележката и готово,поредната "награда".Не че давам идеи,но това ми е най-логично за големия "късмет".Иначе в групата са 4-5 такива,кой не ги знае вече.За кланът вече е човек в агенцията,въпреки че в последно време май не са се вихрили или аз не съм ги засичала.

Те са спечелените почивки и нямат време Laughing

# 1 030
Лещичка кой е кланът?

Игра с покупка. Единственото, което трябва да направиш, за да участваш, е да напазаруваш за 50 лв. с ДДС в периода 14.08.2023 - 30.09.2023 г.  https://www.office1.bg/specheli-vaucher-za-100-leva-za-pazaruvan … aGbaXnrKelGggYi6g

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 14:20 от TheMusicQueen

# 1 031
Руска я засичах скоро по фейсбук игрите.
Бинбашъ и тя..

# 1 032
Откакто се публикуват само част от номера без имена трудно може човек да разбере кой печели (освен ако не им знае телефоните на тези от клана). А и като не се хвалят пак не е ясно, че са те.

# 1 033
  • Пловдив
Бинбашъ я имаше в списъка на Примекс, иначе клана и аз не съм ги засичала скоро (там, където списъците са с имена)

# 1 034
  • София
Отдавна съм преценила да не се надявам на игри с покупка,макар че от време на време се включвам с неща,които купуваме по принцип.Няма как да е равен шанса с касиерите и собствениците на магазинчета...
Ето някой наградки от последните дни като вкъщи най-високо оценихме скарата от Арабията-цели 2 кг.👌

Общи условия

Активация на акаунт