Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 123 413
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 195
Не виждам печеливши от играта на Кауфланд в приложението ?

# 196
Преди два часа звъннали на мама, че печели 100 лв. от Кауфланд. За първи път печели от игра.

# 197
И аз не печеля от Пепси. Голямото ми разочарование е, че не печеля от Карлсберг, цялата рода пие бира в името на една фланелка, ама няма.

# 198
Да помрънкам-от Кока кола нищо. Откога се боря за кока кола плажно одеало и няма и няма. И за пуф нищо. От 3 месеца суша пълна

# 199
Здравейте! Има ли някой спечелил телеиезор от играта на Хайнекен, тази в която имаше и сакове? Аз съм единия печеливш, телевизора още не е доставен и им звъня всяка седмица, първо казаха, че е в куриер, а сега че чакат доставка от някаква фирма. Какво да правя?

# 200
Печеля от Пепси стекче. Sunglasses
Иначе КК продължават упорито да не ме обичат, направо се чудя съществувам ли за тях Joy Откакто го им приложението, играя всяка седмица и досега нищо не съм спечелила.

# 201
Аз започнах месеца с една хубава награда от ИГ, плажна кърпа от колекцията на Estrella Marina, Giveaway организиран от @joanna.pavlova. Кърпата е огромна, красива и лека, харесва ми♥️🥰♥️
Днес получих и една награда от миналата седмица, споменах за нея по-рано. Borea на Tiziana Terenzi ♥️от BELODORE♥️♥️♥️
Парфюмът е страхотен, пристигна в красива кадифена торбичка и картичка с мило пожелание. Впечатлена съм.🥰
Към всичко това бяха добавили няколко мостри.
Безгрижен и късметлийски август пожелавам на всички!🌞🍹🌊

# 202
Здравейте, започнаха юни месец, но въпросите имат по няколко верни отговора и не ги показваха накрая. Миналия месец в предишната тема една дама качи верните отговори и понаваксахме Simple Smile)
@TDK Чудесна идея. Всеки месец ли я правят? Наистина ли са толкова малко дарените килограми храна през юни и юли?

Съгласна съм, че маркетингът им е доста зле. И мен ме изгубиха като клиент покрай изброените в предишни мои коментари случаи, а най-вече покрай скандала с Тити и Тото. Преди малко ми се обадиха, че печеля стек с кенчета. Дори не се зарадвах истински на наградата. Поискаха да им изпратя снимка на бележката и данни за доставка във вайбър, което ми се стори странно. От кока кола винаги са изпращали имейли и публикуват списъци с победителите и някакси по-официално изглежда. Така всеки може да ти се обади и да се представи, че е от някъде си. Добре че младежът, с който разховарях знаеше последните цифри на бележката, която трябва да изпратя, защото щях да го отсвиря набързо. Много съм мнителна на тема лични данни събирани по телефона.

Аз пък не печеля нищо от Pepsi 😛🤣 Изгубиха ме като клиент с този слаб маркетинг който правят

# 203
# 204
Ех, изпуснах ги тия шезлонги, всеки път го изпускам тоя четвъртък на кк. В пепси и мен ме няма явно.
А за 7 дейс не съм видяла никъде да пише 4х5лв за седмица, аз разбрах за периода на играта 4 непечеливши бележки.
Кога обявяват победителите за great mоnday на кино нова?

# 205
Дами. Звънали са на мъжо от Пепси. Само дето той е пътувал изгубил  обхват и нищо не разбрал. Снимка на КБ каза. Къде да пратим снимка?

# 206
Във вайбър на тел. +359887218340. Заедно с трите имена, тел. номер и адрес за доставка.
Дами. Звънали са на мъжо от Пепси. Само дето той е пътувал изгубил  обхват и нищо не разбрал. Снимка на КБ каза. Къде да пратим снимка?

Игра във фейсбук с покупка

https://facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid033wnFGaaMpcwdNnv … d=100067109242670

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 21:55 от TheMusicQueen

# 207
Какъв е скандала с Пепси и Тото?
Мен си ме няма никъде все още.
Дори от Нестле за раницата ме зарязаха и не отговарят. Sad

# 208
  • Б
В играта на Узо с регистрация колко пъти може да се участва? Аз 3 пъти и всеки път пише  -Благодаря за участието.  Сега пробвах  отново и пак благодарят за участието. Че  емейла е вече регистриран няма съобщение. 

# 209
В правилата си пише, че е по веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт