Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 123 402
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 240
Имаше игра с покупка на Syoss, мисля, че беше до края на юли, някой сеща ли се? Искаше ми се да видя победителите, но сега ми само излиза новата, която е от 01.08.

# 241
  • София
И всички те печелят от хиляди участници при стотина награди, е това ще разбие теорията на вероятността.

# 242
Погледнете 5 еднакви реда,надолу още...нямам думи!

# 243
Имаше игра с покупка на Syoss, мисля, че беше до края на юли, някой сеща ли се? Искаше ми се да видя победителите, но сега ми само излиза новата, която е от 01.08.

Тегленето на наградите ще се състои на 07 август 2023 г. Ще бъдат изтеглени 50 печеливши и 50 резервни участника. Печелившите от кампанията ще бъдат обявени на сайта www.syoss-promo.bg до 14 август 2023 г. и уведомени на посочения от тях телефон/ имейл в регистрацията си в сайта в срок до 18 август 2023 г.

https://syoss-promo.bg/fashion-days-syoss

# 244
Относно игрите на Пепси и това, че партнират с Тото, новина от днес:

# 245
Благодаря за новата тема 🤗.
Нямам награда с която да се похваля ,само кърпата от гами,но там спрях да играя още в началото.Нямам и големи очаквания за нея.Някой ако ходи днес към лидл и иска да се възползва да пише,имам 5 лв отстъпка за покупки над 50 лв.,последния талон от играта им миналия месец и е до днес.

# 246
  • у нас
На кой имейл трябва да се пише на Шуменско? Аман от такива организатори.

# 247
  • ЛОВЕЧ
На кой имейл трябва да се пише на Шуменско? Аман от такива организатори.
Ако намерите мейл или телефон кажете го ще звъня /пиша и аз

# 248
  • софия
Информация за Кампанията може да се получи и на тел.: 080011500 (на цената на един градски разговор за абонатите на БТК от цялата страна)

# 249
  • ЛОВЕЧ
Информация за Кампанията може да се получи и на тел.: 080011500 (на цената на един градски разговор за абонатите на БТК от цялата страна)
На този телефон не дават информация, казаха на Кауфланд трябва да се звъни

Свързах се със Шуменско, чакам отговор от тях

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 15:09 от tsitalia

# 250
https://pgonlinepromos.bg/LenorAriel 
Някой игра ли в тази игра? Има списък с печеливши, но с други награди.

# 251
# 252
  • у нас

Шуменско не вдигат. А Кауфланд казаха, че не знаят за такава игра.

# 253
  • ЛОВЕЧ

Първият път като се обадих на Шуменско един господин ме препрати към Кауфланд, а втория път ми вдигна една доста любезна дама и поговорихме, обеща да подаде сигнала ми където е нужно.  И двата пъти ми се вдигна веднага

# 254
  • софия

Първият път като се обадих на Шуменско един господин ме препрати към Кауфланд, а втория път ми вдигна една доста любезна дама и поговорихме, обеща да подаде сигнала ми където е нужно.  И двата пъти ми се вдигна веднага
Това отговориха във фейсбук-
Здравейте, благодарим ви за съобщението. Повтарящата се информация се дължи на техническа грешка. В момента екипът ни работи активно по отстраняването ѝ, след което печелившите участници ще бъдат обявени. Извиняваме се за причиненото неудобство! Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт