Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 047
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Пак има повтарящи се този ми направи впечатление има го два пъти с една и съща бележка
0899999***
БЕЛЕЖКА: 0000072***

# 271
Шуменско и миналото лято се издъниха,  когато обявяваха печелившите. Първо публикуваха 12 номера, а трябваше да са 8, като 4 от номерата се повтаряха. В първия списък ме имаше. После пуснаха нов, с 8 победители, като 2 се повтаряха, но моя номер вече го нямаше в новия списък. Тогава писах тук и по съвет на препатили, им се обадих, писах им и им изпратих скрийншот на списъците. След два дни барбекюто беше при мен. Куца им организацията.
В сегашния / втория/ списък съм с ваучер. Ако не го обновят пак като миналото лято.

# 272
Пак има повтарящи се този ми направи впечатление има го два пъти с една и съща бележка
0899999***
БЕЛЕЖКА: 0000072***

Този номер често го засичам в игрите.

# 273
За първи път виждам игра, в която касовите бележки се публикуват със звездички! Колко велика тайна са тези номера, или и те се водят " лични данни" ?! Освен това, и индианец вече сигурно знае, че номерата в Кауфланд започват с нули. Само от Шуменско май не знаят. Какъвто магазина, такива и партньорите им...

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 08:25 от Venytoto

# 274
# 275
Пепси са публикували печелившите.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 09:02 от Pate6estveni4ka

# 276
От новия списък на Шуменско с ММ сме с ваучери, тъкмо добре ще попълни бюджета Simple Smile

# 277
Вчера пристигна с Европът,  тъкмо навреме ми дойде , в неделя заминаваме на море оре.

# 278
Вчера пристигна с Европът,  тъкмо навреме ми дойде , в неделя заминаваме на море оре.
И моят куфар пристигна вчера с Европът. Наистина е много готин , пожелавам успех на всички в играта 🎁🍀

# 279
Вече съм със седем бележки в Емека, няма и няма.
Морени 2:0.
Севън дейс и там е зле, 3:0.

# 280
  • София
За куфарчето попълват ли се протоколи с лични данни или може някой друг да го получи? Ясно е, че касовата бележка ще е налице.

Цвети С, аз играх в тази игра и много ми се иска да са някакви стари списъци. Simple Smile То играта беше до 2-ри. Кога успяха да изтеглят, че и да се свържат с хората? Бях спечелила от Памперс и им отне време.

# 281
  • Плевен
Здравейте! Има ли някой спечелил телеиезор от играта на Хайнекен, тази в която имаше и сакове? Аз съм единия печеливш, телевизора още не е доставен и им звъня всяка седмица, първо казаха, че е в куриер, а сега че чакат доставка от някаква фирма. Какво да правя?
Наш близък семеен приятел също е с "печалба" на този телевизор от тази игра. Бях споделила това в майската тема с номера от който са му звъняли. Телевизор до сега - йок. Опитали са се да го преметнат, изработят, прецакат, като още в началото на м. Юни го е посетил куриер на Европът с доставка на пратка награда от Загорка (Хайнекен). Поискал му е касовия бон с номера, който преди това от Загорка (Хайнекен) са му издиктували, че трябва да предостави при получаването на телевизора. Сверил е цифрите и тръгнал да му дава наградата .................... сак  с бира. Flushed Естествено той е отказал пратката. На другия ден е звънял още от сутринта на Загорка целия ден на номера от който са го уведомили за печалбата, както и на безплатния 0800 11 330 няколко десетки пъти и никои не му вдигнал. Чак вечерта към 17.30 часа  получил обаждане от станционарен софийски номер, предствили са му се че са от Загорка и че от този (неговия) номер имали неприети обаждания. Обяснил им е случая, направили справка и му се извинили за грешката, потвърдили, че той е печелившия с телевизор и ще си го получи. След повече от месец без ни вест, ни кост нито от куриер, нито от Загорка (Хайникен) някъде към 20 Юли отново е звънял цял ден на всики телефони плюс този софийския без успех и отново чак вечерта от софийския номер му върнали обаждане. След ново обяснение на случката с грешната награда и справката след това го успокоили, че все някога ще си получи телевизора и нямало да изгори. Ама веднъж като било станало объркване после било много сложно, тромаво, бавно да се оправят нещата, ама щели.....
Това е общо взето случаят с неговия телевизор, 1 към 1, както той ми го разказа.

# 282
Здравейте! Има ли някой спечелил телеиезор от играта на Хайнекен, тази в която имаше и сакове? Аз съм единия печеливш, телевизора още не е доставен и им звъня всяка седмица, първо казаха, че е в куриер, а сега че чакат доставка от някаква фирма. Какво да правя?
Наш близък семеен приятел също е с "печалба" на този телевизор от тази игра. Бях споделила това в майската тема с номера от който са му звъняли. Телевизор до сега - йок. Опитали са се да го преметнат, изработят, прецакат, като още в началото на м. Юни го е посетил куриер на Европът с доставка на пратка награда от Загорка (Хайнекен). Поискал му е касовия бон с номера, който преди това от Загорка (Хайнекен) са му издиктували, че трябва да предостави при получаването на телевизора. Сверил е цифрите и тръгнал да му дава наградата .................... сак  с бира. Flushed Естествено той е отказал пратката. На другия ден е звънял още от сутринта на Загорка целия ден на номера от който са го уведомили за печалбата, както и на безплатния 0800 11 330 няколко десетки пъти и никои не му вдигнал. Чак вечерта към 17.30 часа  получил обаждане от станционарен софийски номер, предствили са му се че са от Загорка и че от този (неговия) номер имали неприети обаждания. Обяснил им е случая, направили справка и му се извинили за грешката, потвърдили, че той е печелившия с телевизор и ще си го получи. След повече от месец без ни вест, ни кост нито от куриер, нито от Загорка (Хайникен) някъде към 20 Юли отново е звънял цял ден на всики телефони плюс този софийския без успех и отново чак вечерта от софийския номер му върнали обаждане. След ново обяснение на случката с грешната награда и справката след това го успокоили, че все някога ще си получи телевизора и нямало да изгори. Ама веднъж като било станало объркване после било много сложно, тромаво, бавно да се оправят нещата, ама щели.....
Това е общо взето случаята с неговия телевизор, 1 към 1 както той ми го разказа.

Имй някаква измама най-вероятно, но да продължава да звъни на номера на загорка, аз през няколко дни почнах, първо в куриер, сега чакат доставка от фирма. Ама ще им нахалствам.
Резерва съм от играта на памперс с пречиствател за въздух. Ако някой има, ще се радвам да споделите мнения.

# 283
Честито на всички спечелили🌞 Аз съм с награда стекче от Пепси😁 Момчето беше много любезно по телефона, изпратих на вайбър данните но все още не са прочетени.

# 284
Аз също имам лош опит със Загорка. Миналата година лятото имаше игра на Билла и Хайнекен. Спечелих плажна кърпа, но такава не получих. Няколко пъти се обаждах на Загорка, писах мейли, но кърпа не получих. То стана зимата и не ми се разправяше повече. Но за телевизор си заслужава да ги гоните до дупка. Играта е с покупка, затова може да се обърнете към КЗП.

Общи условия

Активация на акаунт