Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 055
  • 1 375
  •   2
Отговори
# 750
Цвети, много време ви разиграват. Аз бих писала на КЗП.

Като стана дума за несериозници - Българският национален панел спряха да ми отговарят на мейлите и да ми изпращат анкети, след като заявих два превода по 15 лв. Неотдавна питах в темата дали някой е получавал пари от тях и никой не се похвали. Бих ви посъветвала да не си губите времето с техните анкети. Ще видя къде мога да пратя сигнал срещу тях.

# 751
Цвети С ,аз на твое място бих задействала КЗП. Като са обявили награда, са длъжни да я подсигурят в указания срок. За играта на Маги и Фантастико - те пращат мейл, но доста се бавят, винаги така е било с Нестле

# 752
Здравейте, днес ми е ден, спечелих тениска от Загорка и Поларбокс от Милка. Разбира се и двете неща са на една бележка, но ще питам организаторите какво може да се направи (предполагам копие и представяне на оригинал за проверка).
Що се отнася до игрите в ИГ, снощи попаднах на някакъв спор около теглене на живо на Айфон. Не съм участвала в играта, но хората се възмущаваха, че изтегленото момиче не било изпълнило условията. После от страницата изтеглиха нов победител - профил без снимка и с нула публикации. не следих повече, защото не ме интересуваше, но си направих извода, че докато няма ясни правила, всеки може да си прави фейк профили и да си играе колкото си иска - никой нищо не проверява, важното е да се трупат последователи.

# 753
Здравейте, днес ми е ден, спечелих тениска от Загорка и Поларбокс от Милка. Разбира се и двете неща са на една бележка, но ще питам организаторите какво може да се направи (предполагам копие и представяне на оригинал за проверка).
Що се отнася до игрите в ИГ, снощи попаднах на някакъв спор около теглене на живо на Айфон. Не съм участвала в играта, но хората се възмущаваха, че изтегленото момиче не било изпълнило условията. После от страницата изтеглиха нов победител - профил без снимка и с нула публикации. не следих повече, защото не ме интересуваше, но си направих извода, че докато няма ясни правила, всеки може да си прави фейк профили и да си играе колкото си иска - никой нищо не проверява, важното е да се трупат последователи.
Давате копие на милка , оригинала на Загорка

# 754
  • Тук и там

Аз мисля, че точното обратното- Милка са държали винаги на бележки и то оригинал. На Загорка може да се даде и копие.

# 755
  • Там...
Аз мисля, че точното обратното- Милка са държали винаги на бележки и то оригинал. На Загорка може да се даде и копие.
Милка няма да приемат хартиено копие със сигурност, бях ги питала веднъж. За Загорка не знам.

# 756
Аз се възмутих сега на масовото неспазване на срокове в ИГ. Вярно, не е с покупка, играем на добра воля, но като пишеш 15.08, на 16-ти,вече почти обяд, е малко несериозно да няма победител. Отделно, че вече сигурно 2-3 месеца не съм печелила нищо, а играя доста често. Поне на 3-4 дни отделям по половин час и участвам. Ама от инфлуенсърките не можем да се доредим. 😆

# 757
  • София
За играта на Маги и Фантастико - те пращат мейл, но доста се бавят, винаги така е било с Нестле
0894333213
от този телефон сега в 10:47 часа
ми звънна много любезна жена от Маги и Нестле
взе ми данните
по Еконт другата седмица до адрес ще пратят ваучера за Фантастико
в първата десятка съм на списъка
предполагам до края на деня ще ги прозвънят всички
така че очаквайте обаждане

За Милка
Скрит текст:
когато спечелих лаптоп 2021 година ми го донесе човек на Монделийс
с неговата кола - не куриер на Спиди/Еконт/Лео
когато ми се обади, че го носи изрично ми каза оригиналите на касовите бележки да пише
Милка продукт и ако не е оригинал и не пише Милка, а захарни/хранителни или други няма да ми даде наградата
После в темата разбрах че 3 лаптопа в София не са дадени защото са били нарисувани и принтирани на хартия.
Предпочитам да не спечеля,но ако спечеля да съм изрядна с бележките.
И ги разделяйте покупките има разделители. В Кауфланд като ходим мъжа ми застава отзад на лентата и аз плащам на 4-5-6 бележки разделени. обяснявам на касиерката че има томболи и всеки си иска бележката.

За Фа
Скрит текст:
миналата година спечелих 2 кърпи-много са хубави и си ги ползваме в банята,
но им се скъсаха кукичките за държане и уших нови кукички-по стабилни

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 11:47 от lite16

# 758
Имам съобщение за кърпата на Фа. Куриерът е Ин Тайм.

# 759
Милка и копие на касова е мисията невъзможна, поне не подвеждайте хората.

# 760
Аз знам че може да се представи копие - разбира се след като бъде сверено с оригинала

Милка и копие на касова е мисията невъзможна, поне не подвеждайте хората.
Не подвеждам никой , пиша това което знам и съм запознат

# 761
  • Сандански
На куриера грам не му пука какво му давате копие ли е оригинал ли е. Това, че по телефона Ви казват едно за да няма измами, не означава че куриера няма да вземе копието.

# 762
  • оттам, откъдето започва България
Имам съобщение за кърпата на Фа. Куриерът е Ин Тайм.

Моята вече е у дома. ММ каза, че е хубава. С нетърпение чакам да я видя. Simple Smile

# 763
Сестра ми е с ваучер икеа 500лв от нестле 😳😳😳

# 764
Цвети, много време ви разиграват. Аз бих писала на КЗП.

Като стана дума за несериозници - Българският национален панел спряха да ми отговарят на мейлите и да ми изпращат анкети, след като заявих два превода по 15 лв. Неотдавна питах в темата дали някой е получавал пари от тях и никой не се похвали. Бих ви посъветвала да не си губите времето с техните анкети. Ще видя къде мога да пратя сигнал срещу тях.

Аз заявих 15 лв на19.7 и ,ако до края на този месец не пристигнат ще им пиша.Досега веднъж съм печелил 15 лв преди 3 години и ги платиха,но не помня за колко време дойдоха.

Общи условия

Активация на акаунт