Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 066
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 735

Нов вид измама , внимавайте!

# 736
Станимир Иванов 641942 и още една...

# 737
Благодаря,не бях забелязала,просто копирах линка,но редактирах и изтрих личните данни 🤗.
В инстаграм големи тарикати,добре че емаг са си взели бележка и са ги натиснали.Балан не го харесвам още от Фермата и позьорството му там.

# 738
https://www.prestigepromo.bg/BackToSchool/winners.php
Тази е от днес, вече са спечелени двете раници за деня 😂

# 739
  • Б
Ами емаг нали имаха игра с покупка от сайта им, имат ли обявени победители?

# 740
  • София
Тамън и аз щях да кача за жалкия опит на Надежда да прикрие нагласената си игра...ако не беше в партньорство с Емаг и не се бяхме разписали,едва ли щяха да премахнат "честно изтеглената" брат'чедка.
Егати,явно ни мислят за много кухи,това че играем,не значи,че сме неуки,прости,бедни,гладни и жадни!!!

# 741
  • София
А къде виждате победителите от кока кола?

# 742
Няма ли вече Кауфланд анкета? 🙄

Питах във формата им за контакти, че се бях набрала един ден да ги накастря, но ми отговориха, че е приключила играта.

Трябваше да им напомниш, че тази игра приключва 02.2024

С удоволствие бих им напомнила, само дето не мога да намеря правилата на играта, за да им ги цитирам.

Да май всичко са затрили вече, но не пречи да им се каже, при все че се опитват да лъжат. Те имат тежестта да доказват противното.
Като цяло обслужването на клиенти в Кауфланд е под всякаква критика. Дали през контактната форма, дали по телефона, дали в магазина...
Явно им се скръндзят 30 лв. вече, с толкова много брак напоследък. А може и да пуснат ъпдейтната игра от Септември с 50 лв. ваучер Smiley
Тази анкета на Кауфланд винаги е имала краен срок, доколкото помня, който беше мисля два пъти удължен. Явно няма ново удължаване затова не можете да намерите условията на томболата.

# 743
Това братовчедката ли беше,която остана без награда.Браво на всички,които сте се преборили и дано да е от нашата група печелившата.
За емаг: Тази схема с от приложението и сайта не работи при мен ☹Взаимно се изключват двата ваучера.Сега видях,че имат игра отново от 15 до 20.08 за Памперси за една година на един победител.Условията са: Поръчка на Памперси над 100 лв.Жалко,че вчера поръчах.Няма да съм в играта.(Днес памперсите,които поръчах вчера са дигнати с 6лв.Точно колкото е отстъпката 😂.Тия от Емаг ни мислят за идиоти + вчера имаше купон за -10лв)  
***Печелившите от Кока Кола се виждат и на сайта и в приложението в секция Новини.
Хайде и ако се намерите да почерпите,че ви казах 🤪😂🤪😂

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 00:18 от Alize!

# 744
  • Пловдив
Ами емаг нали имаха игра с покупка от сайта им, имат ли обявени победители?
И аз това се чудех наскоро, но никой не се включи да е видял и/или спечелил...

# 745
Има ли някой спечелил от форумната игра на Cosmetic Express и вече да си е получил наградата?

# 746
На някой звъняха ли му от маги и фантастико или вие звъняхте?

# 747
На Емаг участвах в предишната игра с памперси, не разбрах да публикуват някъде. После пусках една поръчка до изибокс, ама те пък в последствие ми я пренасочиха с куриер и сигурно не е участвала, ама и да е, нямам идея къде ги обявяват. Видях във фб им, че Петя тук от форума ги беше попитала, отговора беше "на страницата", има изтрити коментари на публикацията и аз така и нищо никъде не намерих. И май повече в техни игри няма да участвам, така или иначе поръчвам памперси от тях в промоция, ама много грозно. https://www.aeg.bg/local/promotions/igraite-i-spechelete-podarak … AzPzPaoX5KMvQ9-TY

# 748
  • Там...
Недоумявам как се допуска официални фирмени страници да изтриват мнения, които не са вулгарни или обидни, според мен е абсолютно нередно Open Mouth

# 749
Да ви разкажа пак за телевизора от хайнекен.
Звънях им преди няколко дни, същото, чакали доставка, не можели да кажат кога ще го получат. След това им писах в контактната форма, колко разговори сме провели, как са си сменяли версиите, как са ми се оправдали, че е отпускарски сезон и питах има ли нужда да намесвам кзп. От тогава не са ми звънели и не са ми отговорили. Какво ще ме посъветвате да правя.

Общи условия

Активация на акаунт