Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 075
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 720
  • Б
Ох , с тези куриери е голяма мъка ако трябва да ти носят нещо до адрес. Трябва цял ден само тях да  чакаш и никъде да не мърдаш , включително и до т...та. И все нямат време . Аз предпочитам да е до офис или предварително да звънят. Не в последния момент ела слез долу съм!!! Струва ми се , че основните проблеми с игрите не са толкова организаторите и магазините , а куриерите.

# 721
  • София
Споделям колело с подарък към поръчката COCOSOLIS
https://cocosolis.com/bg/store/?utm_source=ig&utm_medium=Instagr … wwgfm0x2&select=d

# 722
Пристигна Лидълския мърч Hug
Чорапите са много мекички. ММ обу обувките и каза, че да много удобни. Леки, не се усещат изобщо.

# 723
Няма ли вече Кауфланд анкета? 🙄

Питах във формата им за контакти, че се бях набрала един ден да ги накастря, но ми отговориха, че е приключила играта.

Трябваше да им напомниш, че тази игра приключва 02.2024

# 724
  • София
Получих една игра на имейл:
https://aptekamedea.bg/tombola

Право на участие в Кампанията придобива всяко пълнолетно дееспособно физическо лице /Участник/, което в периода от 15.08.2023г. до 13.09.2023 г., направи покупка на продукти с марка Haya Labs от аптека на верига „Аптеки Медея“ или от онлайн магазина на Аптеки Медея на www.aptekamedea.bg и изяви желанието си за участие, чрез коректно попълване на регистрационната форма на: www.aptekamedea.bg/tombola
Лицата,които са попълнили и регистрирали коректно номер продажба на касовата бележка в периода от 15.08.2023г. до 13.09.2023 г., участват в томболата с награда „Ученически пособия“ – 6 броя общо. Всяка награда включва: Ученическа раница, бутилка за вода, кутия за обяд и ученически несесер с пособия.

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 20:54 от Мелина

# 725

Питах във формата им за контакти, че се бях набрала един ден да ги накастря, но ми отговориха, че е приключила играта.

Мисля, че се бъркаш. Анкетата на Кауфланд никога не е имала обявена крайна дата, тази дата е за анкетата на Лидл и уж накрая има голяма награда, а всеки месеца са ваучерите.

# 726
  • оттам, откъдето започва България

С удоволствие бих им напомнила, само дето не мога да намеря правилата на играта, за да им ги цитирам.

# 727
Кратка анкета за участие за мини сет омекотители семана.
https://semanaaromatest.com

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 21:33 от Лещичка 💙💚

# 728
  • Пловдив
Кратка анкета за участие за мини сет омекотители семана.
Благодаря за споделеното Hug Само да знаете, че след анкетата излизат попълнени имена и електронна поща. Не знам дали са Вашите - просто споделям как се появиха при мен.

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 23:28 от Lara1

# 729

С удоволствие бих им напомнила, само дето не мога да намеря правилата на играта, за да им ги цитирам.

Да май всичко са затрили вече, но не пречи да им се каже, при все че се опитват да лъжат. Те имат тежестта да доказват противното.
Като цяло обслужването на клиенти в Кауфланд е под всякаква критика. Дали през контактната форма, дали по телефона, дали в магазина...
Явно им се скръндзят 30 лв. вече, с толкова много брак напоследък. А може и да пуснат ъпдейтната игра от Септември с 50 лв. ваучер Smiley

# 730
Някой може ли да ме насочи дали в Emag могат да се съчетаят ваучер от talk panel и ваучер за имен ден?

# 731
Могат. Единият го въвеждате от уебсайта, другият от приложението. Поне при мен този начин работеше преди.

# 732

Айде,Надежда се поправи.
Аз лично съм играла в един гивъуей на Балан. Беше за кашон с бисквити Боровец за бебе. Няколко дни след края на играта той ми писа на лично,че една от победителките не си е потърсила наградата,и аз съм била следващата след нея. Нито имаше повторно теглене,нито нищо...

# 733
  • София
Надявам се този път да е истински победител. Аз лично им писах няколко съобщения на Емаг, но определено не смятам, че стоеше служител на фирмата от другата страна. Никакъв бизнес етикет не спазваха, дори "Здравейте" нямаше. Предполагам, че някой е успял да ескалира нагоре случая и затова има нов изтеглен.

# 734
  • Сандански
А изтеглената “честно” какво остава без награда Joy
Ако си е била най реално изтеглената защо теглят пак? Нещо ги е усъмнило… Няма да пиша повече, че пак ще ни изтрият. Joy

Общи условия

Активация на акаунт