Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 093
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Във Фантастико съм виждала, но май само газираните на Видас. Може и онлайн.

# 691
Хепи можеше и да тагнат печелившите! Благодаря на kosara /печеля 25 лв ваучер/!

# 692
ВИДАС съм виждала в ЦБА и Бурлекс

Не откривам Швепс с кодове.. Има закачени табелки по витрините , взех , но код няма, нищо,че табелка имаше и на гърлото на бутилката 😂🤦🏻♀
Капачките по- различни ли са?  На тази беше логото за рециклиране с бутилката.

# 693
Вчера взех промоционален Швепс от Била. Отгоре на капачката пише "регистрирай в coca-cola app". Изхвърлих бутилката вече, иначе щях да снимам.

# 694
  • Там...

По-различни са, пише "Регистрирай кода под капачката на Coca-Coal APP"

Аз искам да попитам - има ли успешно регистрирали касова бележка с чай Фюзтий в приложението? На мен или ми сканира безкрайно много време до никъде, или набързо ме отхвърля, като ме съветва да опитам по-късно или да се свържа с тях...

# 695
ВИДАС съм виждала в ЦБА и Бурлекс

Не откривам Швепс с кодове.. Има закачени табелки по витрините , взех , но код няма, нищо,че табелка имаше и на гърлото на бутилката 😂🤦🏻♀
Аз купих накуп от Лидл имаше 11 бутилки и къде ли не търсих в магазина още една, накрая я купих от Била. Регистрирах ги накуп. Ще Ви спестя недоволството на мъжа ми и от обикалянето в магазина и по веригите и недоумението му за какво са ми за бога 😂😂😂
Скрит текст:
Чудесно се вързаха с другото му неудоумение, защо купувам толкова джин за някакви чаши 😂

Ама аз си ги харесвам

# 696
  • София
Няма ли вече Кауфланд анкета? 🙄

# 697
Няма ли вече Кауфланд анкета? 🙄

Май не, и аз търсих онзи ден.
На касовите бележки обикновено пишеше. Сега седи празен правоъгълник на бележката.
В сайта няма изобщо такъв бутон.
През гугъл излиза резултат от търсенето, но като се цъкне - препраща към началната страница на Кауфланд.

# 698
  • Пловдив
Някой успя ли да качи бележка в приложението на Кока Кола от чайовете? При мен не се получава.
Току-що сканирах касова бележка успешно и ми отрази 1 Fuzetea точка.

# 699
И при мен не става сканирането

# 700
  • Тук и там
Някой успя ли да качи бележка в приложението на Кока Кола от чайовете? При мен не се получава.
Току-що сканирах касова бележка успешно и ми отрази 1 Fuzetea точка.

И аз успях, може до 3 на ден.

# 701
Мрън мрън 2:0 за морени 1:0 7days късмет на всички през месеца и много награди бъдете живи и здрави.

# 702
  • Там...
А успешно сканираните бележки само чай ли съдържат като продукт и колко на брой? В моята има два чая, както и други покупки, затова си мисля, че може и да не се получи. Но пък никъде в правилата не прочетох да има ограничения за брой и артикули в касовия бон...

# 703
  • Елхово

Costa Coffee

# 704
  • Тук и там
А успешно сканираните бележки само чай ли съдържат като продукт и колко на брой? В моята има два чая, както и други покупки, затова си мисля, че може и да не се получи. Но пък никъде в правилата не прочетох да има ограничения за брой и артикули в касовия бон...

Ще се получи, регистрирай смело. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт