Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 030
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 810
  • Под Слънцето
Ако някой е играл за кутия с Туборг от Булмаг- пратили са мейли още по обед.
Жалко, че не може да се вземе веднага, но мама ще ги пази докато се върнем.

# 811
  • Сливен
Да,сикрет,аз съм с ваучера и хладилника.
Това ми е единствената голяма награда,но дойде в най-точния момент

Все още си спомням, снимката на големият хладилник. Това е добре, значи паметта не ми изневерява. 😄
Та, пак за Боровец - покупка за 1лев, а награда 50лв, доста добре е. Преди няколко години съм участвала в подобна, само че беше с покупка за 2лв. Едната наградата беше хладилна чанта - която ползвам и до днес. След месец пак имаха, като наградата беше раница, пълна с пастели, моливи, острилка, тетрадка и още няколко неща. Игрите бяха само за определена верига магазини.
Във Фейсбук видях коментар, в официалната страница на Боровец. Там отговарят на един от коментарите, че не всички собственици на магазини имат желание за дадената игра/промоция или нямат достатъчно място в магазина.

# 812
  • Б
Най- голямата награда, която съм печелила е един кухненски робот с хиляди приставки. Въобще всичко е на късмет. Може само с една бележка да спечеля нещо, а може и с много нищо да няма. Всички спечелени неща си ги ползваме по предназначение.  Сега ми попадна нещо във фейсбука, че раздават Леново лаптопи за 4 лева. Вероятно е фалшиво.

# 813
За Бъз, аз съм с 1054 последователи в ИГ. Други профили не съм посочила и не качвам другаде. Нямам представа на какъв принцип избират.

# 814
# 815
Печеливши - Coca-Cola App - https://www.coca-cola.bg/press-center 🎁

# 816
Благодаря, печеля ваучер за Steam, имам имейл. Няма ли вече да се обявяват в приложението?Доста закъсняха този път.

# 817
Моята единствена по-скъпа награда е оптигрила от КК. От каръците съм очевидно. Joy

Ето една игра за телефон във Фейсбук, в която така и не обявиха печеливш: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02vuZUk1FWr9iD8 … d=100070618910545

Етюдите обявиха печеливш в инстаграм: https://www.instagram.com/p/CvnBqH5oD29/ - @tahea.ilieva (това име често го срещам сред печелившите)

Та не знам тяхната игра за фейсбук ли беше, за инстаграм ли, като почнат да споделят едно и също в двете социални мрежи и не мога да се ориентирам къде да участвам.

# 818
Благодаря, alex99🌷 Ами наистина е много объркващо и некоректно. Сигурно нарочно го правят, за да си набавят последователи и в двете  платформи. В коментарите хората все още питат коя е победителката, можеше да си направят труда да драснат един коментар.

Само мрънкам, но да си кажа, че няма нищо за мен от КК... за поредна седмица. 🙄 Днес ще диря магазинчетата, които участват в играта на Боровец. При нас са едни малки плод-зеленчуци, доколкото видях. Чак се учудих, че именно те участват. 😅

# 819
И за мен нищо от кк, нито от ИГ, нито с покупка. Надявам си се на пералнята, че майка ми няма с какво да пере и само пренася пране.
Иначе най-големите ми награди са оптигрил и тауър от кк, и прахосмукачка робот от софиямел. Отделно имам и една смарт колона по-голяма от ОМВ, ама на тях им се кефи повече мъжа, аз не съм толкова по техниката. Най-любими са ми книгите и подаръци за децата, нищо че не са големи награди.

# 820
Идвам да похваля Heinz. Участвах в играта, но не бях от печелившите. Преди седмица ми пратиха мейл, че ако им изпратя определен код и КБ, ще ми изпратят фурна за пици. Явно стриктно проверяват печелившите.
Днес я получих

# 821
За оценка на продукт в brandtestingclub.bg пишете ли рецензията и по трите сайта на аптеки в които пише?Изпратих към техния сайт и сега се чудя дали трябва и за трите аптеки?

# 822
Супер, аз от там не спечелих нищо, както всеки път в тяхна игра и спирам да играя Simple Smile но пък кетчуп се купува, та ...
А какво стана с играта на Президент? Някой беше спечелил и му искаха снимки.

# 823
isis6, честито! Със здраве и кеф да си я ползвате! Само заради тази награда се бях включила в играта, че правя по мин. 2 пици на ден и няма да кажа до къде ми е дошло... но какво да се прави, като си имам едно специално мишле Blue Heart

Това са ми пратили на пощата
Цитат
🚀  Купи VIDAS Boost или Zen, 24 x 250 мл

🚀  Получи подарък - VIDAS Нар с черен кимион, 1л.

# 824
Европът носят ваучерите от Шуменско за Кауфланд Blush

Общи условия

Активация на акаунт