Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 039
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 795
Моята единствена по-скъпа награда е оптигрила от КК. От каръците съм очевидно. Joy

Ето една игра за телефон във Фейсбук, в която така и не обявиха печеливш: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02vuZUk1FWr9iD8 … d=100070618910545

# 796
  • София, Дружба 2
Anyyyone, за това се сещам, Персил  https://henkel-promo.bg/

# 797
  • София
Аз имам няколко големи, но пък почти нямам малки. Три пъти в годината да ме изтеглят в Инстаграм. Рядко печеля, а с покупка никога. Чудя се да участвам ли в новата на Персил, но съм зарината още от старата им. А и наистина никога не ме теглят с покупка.

# 798
Ех,че хубаво!Браво!Значи и големите награди са реални!

# 799
Благодаря ти, Picky. Пералня не ми е нужна в момента, но ще преценя на място в магазина дали ще се включа.
Получих мейл преди малко, че съм одобрена за кампанията на Бъз и Ленор. 🥰

# 800
Тези, които сте избирани за кампании на Бъз по колко последователи имате в ИГ? Вероятно трябват повече за целта.

# 801
  • София
Преди малко и аз получих мейл за Ленор.
Оле,имам 1200 в ИГ и 375 във ФБ,за превръзките се пробвах,но не ме избраха.
Не знам какъв е принципа,аз нямам Тик-ток,примерно.
От ИГ съм с ваучер 50 от една пицария,ще водя детето😊

# 802
[quote някой печелил ли е голяма награда?Например телефон, Playstation, почивка ....нещо такова.

Едва ли ще ми повярвате, но в рамките на 1 година спечелих 5 телефона: 2 Apple, 2 Samsung Galaxy и 1 Nokia и 1 таблет. През годините не съм пропускала игра без покупка с награда телефон и никога не ми се беше падала. Старият ми тел. умря и започнах да ги печеля едва след като си купих нов. Подарих всички, само 1 оставих за мен като резервен. Големите ми награди от coca-cola app са саунд бар Sony, ховърборд и опти грил. Печелила съм и почивки, но за по 1 нощувка. И колело спечелих, хубави тонколонки Sony, най-различни марки слушалки, парфюми и цели комплекти с козметика. На принципа съм, че който не играе, не печели и играя всеки ден, но не за всичко. Наистина има и нагласени раздавания, но 90% от големите компании сами си правят реклама без намесата на инфлуенсъри и всичко е до късмет и брой участия. Голяма награда от игра на инфлуенсър съм печелила само веднъж. Сега отново има награда Dyson и ми е интервсно как ще протече тегленето. И там много инфлуенсъри са участвали с десетки коментари. https://www.instagram.com/p/CvzHtvfoZ8i/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
[/quote]

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 22:26 от TheMusicQueen

# 803
  • София
Коя е играта за Дайсъна? Искам Дайсън, телефон и пералня. 😁 Толкова пъти вече пробвам, но никакво отказване, може пък да ме изтеглят някъде.

# 804
Снощи недоволствахме срещу Кауфланд, днес си отварям имейла и ми стана забавно:

Бая имат да ме компенсират те, така че е добре дошло.

# 805
  • Сливен
Колкото и странно да звучи, когато има игра с награди телефон, таблет, телевизор, пералня, разни големи кухненски уреди и т. н.,винаги съм сигурна, че поне един човек от форума, ще е сред печелившите. Даже днес се сетих, за една потребителка, която беше спечелила някакъв ваучер за Емаг, доста голяма сума и си беше закупила хладилник,а тъкмо правеше ремонт  на или обзавеждаше апартамент. Тогава, както и при много други подобни случаи съм си мислела, че определено късмета знае кога и кой да посети. Simple Smile

За играта на Боровец-наистина не във всички градове я има, очаквах в по-големите градове да е на повече места,но не така.

# 806
  • Под Слънцето
Играта на Боровец днес я мернах в Добрич, но  при мен са в шитлиста и хич не ги отразих.

# 807
  • София
Аз отдавна не играя особено активно...но най-голямата награда,която съм печелила е екскурзия до Дисниленд /беше от игра на дъвки five/.
И други големи награди имам-телефон,3 ховърборда се размятаха по едно време вкъщи,PS4,екшън камера и разни други....
Но Дисниленд си ми остава 🔝
А даже не отидох аз...пратих брат ми с жена му и детето 🙃

# 808
Да,сикрет,аз съм с ваучера и хладилника.
Това ми е единствената голяма награда,но дойде в най-точния момент

# 809
Сикрет аз съм в темата само от няколко месеца, дори вече не помня как попаднах тук. Истината е, че играя цял живот и въобще не очаквах, че тук толкова много ще ми хареса. Следвам още много теми в бг-мамма и откривам полезна и интересна информация и мнения. И аз се радвам, когато някой сподели за хубава и голяма награда, примерно от игра с покупка. Там не ми върви особено, защото купувам продуктите само заради играта. За това, което пазаруваме у дома рядко правят игри с награди. Но поне се уверявам, че някой печели и си получава наградата, след като се е похвалил тук в темата.
Сега се сетих, че преди 17 години брат ми спечели от Stella Artois 2 билета за концерт на Red hot chili peppers в Сърбия + транспорт с автобус и ми ги предотстъпи. Направих си червен паспорт с експресна поръчка, за да успея да отида. Мисля, че тогава аз го бях регнала за по-голям шанс. Това ми беше и все още е най-големият концерт, на който някога съм ходила. Мечтая си за екскурзия до Дисниленд или почти навсякъде по света и ще продължавам да участвам и да се надявам все някога да ми се падне както Vesi L. е извадила късмет.

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 23:38 от TheMusicQueen

Общи условия

Активация на акаунт