Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 049
  • 1 375
  •   2
Отговори
# 780
Здравейте от кой номер звънят от Пепси някой помни ли го?

# 781
0887218340
Здравейте от кой номер звънят от Пепси някой помни ли го?

# 782
И аз да се похваля,наааййй-сетне!Много ми се иска телефона от 7Days ,но ми се струва мисия-невъзножна.Понеже гледам, че участвате в много игри , интересно ми е-някой печелил ли е голяма награда?Например телефон, Playstation, почивка ....нещо такова.Вече разбрах,че има проблем с телевизорите от Хайнекен,та се чудя дали реално се раздават по-големите награди

# 783
Само аз ли не мога да видя печелившите на Пепси 🤔🤔🤔

# 784
  • Пловдив
Два пъти съм печелила телефони Simple Smile
И велосипед си спечелих, хладилник...май това са ми по-големите награди.
Доста сърфорумки има, които във времето са се похвалвали с голям късмет Heart

Взех си мърча - уникални са Heart Eyes
Тази вечер ще ги разходя!

# 785
  • Варна

Това получих от Златна рибка /уж/
Много ми е съмнително, обаче

# 786
За другите не мога да кажа, но аз съм печелила телефон (Хуауей) преди няколко години, оптигрил, ел. четка за зъби и фитнес гривна на Гармин. Не са много големи, но си ги ползвам с голямо удоволствие Simple Smile А вчера си взех маратонките от Лидл, страшно много ми харесват! Ще сменя връзките с ластици и ще си ги нося с кеф, много са ми удобни!

# 787
Това са фейк профили в Инстаграм. Въобще не ги отваряйте. Никой никога няма да Ви кара да последвате нещо или да пратите смс и т.н

# 788
Velosport, на мен първоначално ми отговориха, че отнемало 14 работни дни, после пък платежната им система не работила, работили по отстраняването на проблема... Накрая изобщо спряха да ми отговарят.
Сега ми отговориха

Здравейте.

Много съжаляваме, че този път трябваше да чакате плащането си по-дълго от обикновено.

В момента има някои непредвидени промени с нашия банков партньор, така че сега подготвяме нова система за конвертиране на вашите монети в пари.

Това ще отнеме известно време, може би следващите 2-3 седмици.

Нашият екип работи неуморно, за да разреши този проблем и да се върне към нормалната работа възможно най-скоро. Допълнителни актуализации ще бъдат публикувани на нашия уебсайт с развитието на ситуацията.

# 789
От миналата година се включвам след огромна пауза в игрите с покупка. Не се заривам с продукти, няма смисъл, поне според мен. Вярвам в късмета си, какъвто е - мой си е!
Имам 4 големи награди, в 3 от случаите нямаше малки такива - от Зева - карта с 3000лв., от цигарите, които употребява половинката - телефон, от Финиш -  кухненски робот, от Куинс - кафеавтомат.
Скрит текст:
Нямам си работа и разглеждам таблиците с печелившите от отминалите игри на https://pgonlinepromos.bg/
Някои имена са доста често срещани, големи късметлии, браво!
Вчера се включих в играта на Престиж с 3 бележки, без успех.
Емека - до тук 5:0 за тях. Трябва ли да ги пазя тези непечеливши бележки?

Да попитам какво се случи с Раниците за двама от Магги?
Скрит текст:
Няма ли да ви изпратят съдържанието им? Подведоха толкова много хора с тази реклама - Раница за двама! Там се бях включила с поне 7 бележки, само заради съдържанието на поредната раница. Питахте ли ги как двама души могат да я носят?

# 790
В сайта на Ив роше има колело за въртене с награди.

10% отстъпка ми излезе, ако някой иска -  Q1PXMA0C553L

Скрит текст:
Честито! Току-що спечели отстъпка от -10%!
Ти спечели промоционален промокод, който ти дава допълнителна -10% отстъпка при следваща поръчка. Може да използваш промокода си от днес до 20.08.2023 включително. В секция "Количка" постави в полето "Код за отстъпка" своя промокод и се възползвай от допълнителни -10% отстъпка!

# 791
Ее... най-накрая спечелих това желано одеяло, от кока кола Simple Smile

Честито! Ти спечели Coca-Cola комбо плажна чанта + плажно одеяло!

# 792
  • София
И аз имам същото комбо. Heart Eyes Предишното беше кърпа. Много са хубави. Кърпата е дебела, одеялото много ми хареса. Вече се ползват усилено, чакаме и новите с нетърпение.

# 793
  • Пловдив
Ее... най-накрая спечелих това желано одеяло, от кока кола Simple Smile

Честито! Ти спечели Coca-Cola комбо плажна чанта + плажно одеяло!
Честито!!! И аз цяло лято пускам кодове, но няма за мен ни чадър, ни хавлия, камо ли комбо... Simple Smile
Големи награди съм печелила през годините: 2 айфона, 1 смартфон-Sony xperia, кафе-автомат Philips,  доста уикенди, 2 фотоапарата, Tesy ми възстановиха сумата за покупка на бойлер-над 400лв беше, това се сещам Simple Smile

# 794
Аз се възмутих сега на масовото неспазване на срокове в ИГ. Вярно, не е с покупка, играем на добра воля, но като пишеш 15.08, на 16-ти,вече почти обяд, е малко несериозно да няма победител. Отделно, че вече сигурно 2-3 месеца не съм печелила нищо, а играя доста често. Поне на 3-4 дни отделям по половин час и участвам. Ама от инфлуенсърките не можем да се доредим. 😆
Цитирам се, току що пак проверих-няма печеливши на 5-6 игри. Писах им, да видим някой ще върне ли. Бива наглост, но прекаляват вече. Напоследвала съм 4К профила заради игри, някой ден като имам време ще премахна поне половината, че и повече.
Като ви чета какви големи награди сте печелили, аз явно съм си карък. 😂 Никакви скъпи неща нямам.
Има ли игра на препарат за пране, че трябва да купувам?

Общи условия

Активация на акаунт