Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 032
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 825
  • Велико Търново
Президент отговориха, че след валидиране на участията, което ще доведе до забавяне ще изпратят наградата, която пък не можаха да ми кажат каква точно ще е, защото щяла да се изпраща на произволен принцип.

isis6, честита награда. И аз играх специално за нея и сега се чудя дали да не си купя.

# 826
Някой питаше за печеливши от тази игра:
https://www.bgradio.bg/game/specheli-nagradi-s-visit-varna-bg-of … sialen-turistiche
Вече са качени. Simple Smile

# 827
За оценка на продукт в brandtestingclub.bg пишете ли рецензията и по трите сайта на аптеки в които пише?Изпратих към техния сайт и сега се чудя дали трябва и за трите аптеки?

Аз успях само в едната(Subra) да оставя, защото на другите 2 беше неактивна опцията. Даже от
Remedium ми писаха, че "в нашия сайт отзивите не са активни и не могат да бъдат оставяни."

# 828
Да се включа и аз относно големите награди спечелила съм само хлебопекарна ,отдавна мечтания куфар ми бяга винаги .Но аз вярвам ,че което си отредено да е мое ще дойде рано или късно .Вярвам и аз в късмета си.В Инстаграм печеля главно козметика и някоя книжка ,но много рядко.Четеца от Милка все още не ми е дошъл и днес говорих с тях обещаха до края на  другата седмица. Желая на всички дъжд от награди.

# 829
Имаше игра на Ариел,ленор в Била, 13 награди,изтеглиха ли печелившите? На мен не се обадиха🙂

# 830
Marketagent само през PayPal ли изплащат пари ? Аз нямам и ако е така ще даря на кауза точките и повече няма да попълвам анкети от тях.

# 831
Аз така направих, много ме изнервяха. Едва събрах 200 точки, дарих ги и си изтрих профила.
Marketagent само през PayPal ли изплащат пари ? Аз нямам и ако е така ще даря на кауза точките и повече няма да попълвам анкети от тях.

# 832

PayPal или Skrill (преди беше Moneybookers). Мисля, че може да ползвате PayPal на познат/роднина и там да ги дръпнете.

# 833
И аз нямах пейпал. Но си направих акаунт точно за 2 мин и след 3 дни ми преведоха парите.

# 834
аз имам, но не го ползвам особено и не съм сигурна. Мисля, че мога да ти ги прехвърля после ако имаш револют, но не знам има ли някакви такси.

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 14:29 от Малечка90

# 835
  • Велико Търново
Кока-Кола са публикували печелившите от днес. Надявах се на нещичко, но уви ..

# 836
Няма да се занимавам с Marketagent повече, не си заслужава за дребни суми да притеснявам приятели, а и не ми се отваря сметка. Благодаря за предложението за помощ на Малечка все пак.

# 837
Ще помоля на някой ако му се падне MG Интернет на А1 ако може да ми услужи

# 838
Ще помоля на някой ако му се падне MG Интернет на А1 ако може да ми услужи
Пусни ми телефон на лично. Аз периодично изпращам на хора, на които вече имам телефоните. В момента мога да изпратя безкрайни мб за а1, само не зная за какъв период са, че не пише.

# 839
Какви пари дава тоя Marketagent, че не си заслужава? Аз попълвам само Talk, VN и JTN и за година едвам събирам по 10-20лв.

Общи условия

Активация на акаунт