Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 017
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 840
Кока кола пуснаха Happy Hour

# 841
Благодаря, печеля ваучер за Steam, имам имейл. Няма ли вече да се обявяват в приложението?Доста закъсняха този път.

С тези ваучери дали се премахва лимита на акаунта?

# 842
Ей пак го изпуснах! 😆

# 843
Какво бяха наградите, че и аз го изпуснах ☺️🙂

# 844
Пазарска чанта + готварска престилка - 1 coin
Спортен сак + червени чорапи Coca-Cola - 1 coin
Дъска за рязане + хронометър - 250 gems

Не скрийншотнах картинките, не бях кой знае какво.

# 845
Оо не съм изпуснала нищо значи. Нямаше да играя за тези неща. Благодаря! 🍀

# 846
Какви пари дава тоя Marketagent, че не си заслужава? Аз попълвам само Talk, VN и JTN и за година едвам събирам по 10-20лв.
От Talk, VN и JTN съм много доволна. Наистина има и анкети, които не успявам да попълня, но за година правя по 20-40 лв.специално от Talk. За другите ми отнема повече време. Препоръчвам редовно да си обновявате профила и да отваряте анкетите възможно най-скоро след получаване. В повечето случаи след 20-30-60 мин. вече са набрали необходимия брой анкетирани и са стигнали лимита. Случвало ми се е в рамките на 5 мин. да ми изпратят анкети от 2-3 панела и да ги отворя всички наведнъж, за да не ги изпусна. С Marketagent нямам опит.

# 847
  • Nesebar
Как успявяте да разчетете кодовете от колата с тез червени капачки,с очила и лупа и нищо не мога да разбера.

# 848
Как успявяте да разчетете кодовете от колата с тез червени капачки,с очила и лупа и нищо не мога да разбера.
Осветяваш от задната страна на капачката с фенерчето на телефона. Вижда се идеално.

# 849
Какви пари дава тоя Marketagent, че не си заслужава? Аз попълвам само Talk, VN и JTN и за година едвам събирам по 10-20лв.
Дава по 10 евро в Paypal.На година по 2 такива печалби имам.В момента наближавам 1000 точки,но точките от анкета не ги дават веднага,а след месец,та има натрупани до момента точки и други,които до месец ги прибавят.

# 850
С лупа без проблем, но над екрана на телефона.

# 851
Благодаря, печеля ваучер за Steam, имам имейл. Няма ли вече да се обявяват в приложението?Доста закъсняха този път.

С тези ваучери дали се премахва лимита на акаунта?
Нямам идея.

# 852
  • София
днешните Кока-кола щастлив час
Скрит текст:
На толк-панела от 4 профила правя за 4-5 месеца по 50-60 лв  и
си поръчвам от Е-маг козметика, перилни препарати, таблетки за съдомиялна.
Големи награди имам хладилник Уирпул с 6 горни чекмеджета и 3 отдолу за фризер,
пералня, печки с фурна и 4 котлона, кафе-машини, микровълнова печка, таблети, 55 инчов телевизор,
лаптоп,барбекю, Нинтендо, саунд-бар система.
 Екскурзия с автобус и ферибот за 10 дена Гърция-Кипър-Израел.
Майка я спечели , но понеже беше само за 1 човек отидох аз.
4 куфара пластмасови, велосипед, ваучери много най-големия е 3000 лв от Лидл.
Само лека-кола и апартамент не съм печелила.

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 19:55 от lite16

# 853
  • оттам, откъдето започва България
Браво, че в темата има такива късметлии!

lite16, не че имам време, но не съм се и сещала да играя с повече от един профил в толк панела или в който и да е панел.

# 854
Да се допитам и до вас. Тук някой сподели игра в Инстаграм на Захарни заводи Горна Оряховица. Днес ми пишат, че печеля ( нямам спомен какви бяха наградите), но ми се струва, че нещо не е както трябва. Кажете си мнението

Общи условия

Активация на акаунт