Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 087
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 1 155
# 1 156
  • Тук и там
При мен е същата история.... Но при повторно свързване, момичето каза , че са само 4 цифри- точно срещу УНП стоят същите, които ми издиктува. А аз знам, че номера на бележката са цифрите над датата. Но.. в чуденка съм сега какво да правя.
Сега си проверих всички бележки, но не по номера, а всичките им там цифри - печелившата е касова бележка от Метро и номерът, който ми издиктуваха се намира горе в десния ъгъл Rolling Eyes

Да, единствено този номер в дясно след УНП, съвпада с казаните от девойката цифри. Дано да е той.

# 1 157
  • Sofia
Привет на всички със спечелена награда във фейсбук съм като резерва изтеглена, пак е късмет❤️Може ли ако някой знае в прословутата игра на президент дали имат намерение да започват пращането на наградите? Защото обявиха в началото на месец август, съобщението ми е от 1 или 2, да казаха, че може да се забавят, но все пак....

Пожелавам винхубави награди и късмет 🍀

# 1 158
  • Велико Търново
Привет на всички със спечелена награда във фейсбук съм като резерва изтеглена, пак е късмет❤️Може ли ако някой знае в прословутата игра на президент дали имат намерение да започват пращането на наградите? Защото обявиха в началото на месец август, съобщението ми е от 1 или 2, да казаха, че може да се забавят, но все пак....

Пожелавам винхубави награди и късмет 🍀
И аз чакам все още.

# 1 159
Здравейте, търся Код за отстъпка за озон. Ако някой предлага или знае такъв, моля да ми пише.

# 1 160
И аз съм одобрена за тест на Лореал. Само се чудя, с какво ли ще ги носят, че ако е с бг пощи, може и да не стигне до мен специално....

# 1 161
Здравейте! Може ли някой да ми напише кога се теглят наградите от Always, защото при мен правилата им не зареждат, много благодаря!

# 1 162
Мен не ме харесват Бъзз явно, много отдавна ми пратиха за тест четка за зъби и от тогава нищоооо 😂
Вчера теглиха 100 игри, в 99 не печеля, а 100-та забравиха да я приключат - това в инстаграм.
Другата седмица трябва да излязат и резултатите от един конкурс за деца от работата на ММ, дано да са ги класирали 😂🍀🤞

# 1 163

Очаквайте Новата игра на Каменица & Kaufland - от 28-ми август ( понеделник ) 🎁🍻
- https://kamenitzapromo.bg

*Период на играта - 28.08 - 30.09.2023г.
*Минимална покупка на бира Каменица в играта - 4лв.

# 1 164
Един номер много ми се наби на очи в 7дейс. Надявам се наистина да са различни номера, но... Иначе в правилата пише по една награда от вид на участник. Пък знам ли... Може просто да ме е яд, че съм с 9:0, и другите печелят, а аз не 🙄😀. Мрън, мрън, мрън.

Допълвам си поста и със същият/същите късметлия/и и в Морени

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 23:39 от zlplst

# 1 165
Този номер го има и 4 пъти в Милка.

# 1 166
  • Nesebar
Според мен тези хора хакват системата по някакъв начин.Имам приятелка с магазинче която регистрира бележките които клиентите не си взимат (не вади дубликат) в милка има 30 участия за колонка и до момента няма спечелена нито колонка нито чанта,така ,че пак си е до късмет и затова според мен тези печелят чрез хакване на системата не е от регистриране на много бележки.

# 1 167
  • Сандански
Е то като има стотици хора с магазинчета е напълно нормален този ефект. Знаете за фирмените номера, тези които се виждат се различават само в последните цифри. Не можем да виним хората с магазини, всеки на тяхно място би се възползвал.

# 1 168
Много интересно в нашите квартални магазинчета винаги дават касов бон.Но точно като взимам нещо на което има игра в момента се правят на луди и трябва да си ги искам.

# 1 169
  • София
От 25.07 имам спечелено надуваемо легло от Хел, адреса ми е в профила, но до сега нищо. Колонките дойдоха за 1 седмица. Някой друг да чака Хел? Писах в контактната форма и там нищо. Телефон за връзка не открих.

Общи условия

Активация на акаунт