А ще покажете ли своите кухни???

• 157 848
  • 885
  •   1
Отговори
# 210

фоти, твоята ми хареса много. колко излезе без уредите?
[/quote]
kalina,излезе2750лв.Поръ4ахме я миналата зима.Може би сега са малко по-скъпи.единствено не съм доволна от времето за монтаж.10 дни я монтираха и им стоях на главата.Постоянно им правех забележки.Абе,ядове!Но накрая стана както я исках.

# 211

Кухнята ти е страхотна!
Гледам, че имаш батерия с изтеглящ се душ.. На коя фирма е и доволна ли си? В смисъл колко често се налага да я ползваш и заслужава ли си?

# 212
  • Балчик
Мерси, отначало и аз реших, че е ванилия, но ванилията която съм виждала като че ли по- жълта.
 Значи сега ще търся шампанско- мъжът ми ще ме убие  Wink Като търсих за кухнята цвят "капучино със сметанов блясък  newsm78 " разнасях чаша с капучино. А сега ще се разхождам като алкохоличка с бутилка шампанско  Laughing

A твоето нищо не е. Аз в събота се мъкнах по борсите с една огромна вратичка, защото островчето го правихме през пролетта, че ми трябваще работен плот , а сега поръчахме другата част от кухнята. Та според неговия цвят трябваше да е корпусът и- оказа се италиански орех . Laughing А другият цвят избрах лайка.

Момичета, дайте идеи за скриване на тръбата от аспиратора. Коминът е над вратата и е на около 2 метра от аспиратора, а освен това тръбата няма да върви в права линия. Като го монтират ще пусна и снимки. Мислех за гипсокартон, но не е право, да се получи като трегер. newsm78
Eто къде е комина- над етажерката с подправки, а аспираторът ще е над мястото, където  е хладилника- на отсрещната стена.

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 10:40 от Джемма

# 213
Благодаря,Sunshine3!Подвижния ду6,не е марков.Купила сам го от Гърция,от суермаркет"Lidl".там периоди4но пускат аксесоари,за баня,за кухня.Много сам доволна от стоките им.вси4ки осветителни тела съ6то са от там.Цените са по-ниски отколкото в БГ.Горе6то ви препоръ4вам този супермаркет.Най_близкия е в Серес.Стоките са произведени в Австрия и Словакия. 

# 214
Джемма, аз като се чудих как да скрия тръбата за абсорбатора ми дадохда идея за високи шкафчета ( до тавана). Определено не ми харесва , но се замислям за нещо като неподвижно продължение на вратичките нагоре. Само дето ще се събира зверски прах.
Сега обаче виждам че при теб е доста сложно- освен с някакви "фалшиви" шкафове не виждам как ще я бъде работата...

# 215
  • Балчик
Няма да стане със шкафове. Кухнята вече е поръчана, а и тръбата ще минава над вратата. Май все пак ще е с гипсокартон.

# 216

Страхотна кухня, Фоти. Имам 4 въпроса:
1. Фирмата - производител на плоскостите /вратичките/?
2. Фирмата, която ти е направи кухнята с тази визия?
3. Цвета на светлите шкафчета - шампанско, ванилия....?
4. Композицията пред кухнята /на снимката/ с гипскартон ли е направена? Че имам аз един такъв комин и ми хареса твоята идея....

Аз съм си издизайнствала кухнята /съчетание венге/ванилия/ с един софтуер ALNO /www.alno.de/ и търся изпълнител на проекта. Но  ми препоръчват само ПДЧ Еггер/Кроношпан. А аз не съм възхитена...Но май ~90% от фирмите с такива плоскости работят.

# 217
# 218
  • Варна
Джемма, в Практикер има пластмасови тръби за аспиратори. Те са бели, правоъгълни, приличат на кабел канали само че са по-широки. Има и кривки всякакви и преходници. Дали с нещо подобно няма да изглежда по-добре. На снимката съм показала част от такова нещо. Това което се вижда е свързано с големия отдушник на входа и към него ще се прекрепят останалите  части, които ще излизат от аспиратора и ще минават над шкафоветe.
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2224430
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2224428

# 219
# 220
  • На небето

Кухнята е супер, особено печката. Искам да те питам какъв и е модела и колко парички я взехте? Искам да си взема печка АЕГ, а тази която имаш покрива всичките ми изсквания за сега (ще видим и цената) харесва ми, че е АЕГ, че е с цифрово табло и че има функция за предпазване от деца (бутоните се прибрат) и изглежда добре.

# 221
  • Балчик
mentolka, за пореден път си ми много полезна. Благодаря.  bouquet Не знаех за тези тръби. Ще отида до Практикер тези дни.

# 222
... има функция за предпазване от деца (бутоните се прибрат) ...

На това за копчетата въобще не разчитай, София им хвана цаката още от първия ден  Tired но и на мен ми харесва да се прибират  Peace

# 223
  • София
Джемма, ние ще правим окачен таван само над горните кухненски шкафове, точно за да скрием тръбата на абсорбатора. Идеята ни даде дизайнерката на самата кухня. Така си решаваш до голяма степен и проблемът с осветлението. Дава много завършен и стилен вид на кухнята. И не е скъпо Simple Smile
Над самия абсорбер се изрязва дупка в окачения таван, в която влиза неговата тръба, а вътре в тавана, с помощта на специални преходници/купуват се от Фабер, струват 5-6 лева/, се пуска тръба до дупката в комина. Всичко това остава изцяло скрито под гипскартона Peace
Надявам се, че го обясних не прекалено идиотски hahaha

# 224
Здравей,немирница!Плоскостите,са ПДЧ на споментата от теб фирма.Фирмата производител е :ЕТ"Николай Маринов"Габрово.Ако искаш и телефон,пиши.Визията(проекта)е изцяло мой Grinning.Цвета го обясних като ванилия,а корпус венге.Да гипсокартон е.Аз взех идеята от един брой на"Идеален дом",но от 2005г.-декември.тази колона е носеща(от избита тераса)и това беше единственото решение.
Тук (в Гърция)си купувам почти всички инериорни списания,харесва ми измислям нови неща и така...
Абе,доста проблеми си имах с майсторите,докато стане.Човека,които ни поставя гипсокартона,прие като предизвикателство тази ниша,но стана добре.Явно не са популярно тези неща в Габрово.За изработката и не ни взе пари.Е,това е.

Общи условия

Активация на акаунт