А ще покажете ли своите кухни???

• 157 654
  • 885
  •   1
Отговори
# 420
  • Балчик
Вече трябва да се вижда.

# 421
  • София /Абсурдистан
Ето пак нашата кухня. Вече всичко е завъшено. То всъщност е хол и кухня заедно, а и спалнята (дивана) ще е там.
Радваме и се много и искам да я покажа Embarassed....
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=105687
Изглежда красиво и просторно  Simple Smile

# 422
Джемма,видях всичко-хубава и практична кухня.Колко излезе този краен продукт-кухнята?Сготви ли вече в тая кухня?

# 423
  • Балчик
1650 лв излезе без уредите - те са за 2280 лв. Снощи сготвих, да- на фурната. Laughing
На живо е много по-уютна, отколкото на снимките.

# 424
Джемма , честито   bouquet много е хубава . със здраве да си я ползваш   bouquet

# 425
Джемма, честито! Много хубава е станала.  smile3521
barfly, и твоята кухня е чудесна. newsm10
Със здраве да си ползвате новите кухни, момичета, и с кеф да творите най-страхотните вкусотии в тях!   bouquet

# 426
  • На небето
barfly, много е хубава! Peace

# 427
И аз имам един въпрос за тази тема.
Според вас за кръб на кухнята е по-добре да се сложат плочки или някакъв вид плот?

По-добре гръб! Лесно се поддържа, изрязва се за контактите, монтират се лесно закачалки разни.......но зависи и от цветовете, де  Simple Smile
Щях да слагам плот с мраморна шарка, добре че ме светнаха и вързах цветово кухнята си.....иначе щях да имам голяма шарения у дома  Laughing

# 428
Джемма, честита кухня! Слънчева е! със сигурност си много щастлива! Grinning Със здраве да си я ползвате! Аз лично ще чакам отзив за мелачката. Mr. Green

# 429
  • Stara Zagora, Bulgaria
 Peace

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 13:08 от mama MISHKA

# 430
barfly чудесна всекидневна ! И ние скоро ще се нанасяме в наше жилище и всекидневната си я представям точно като вашата .Питането ми е колко кв. е стаята ,какви са и размерите? Simple Smile

# 431
  • Балчик
Джемма, честита кухня! Слънчева е! със сигурност си много щастлива! Grinning Със здраве да си я ползвате! Аз лично ще чакам отзив за мелачката. Mr. Green

Веднага ще дам отзиви- мели супер. И не е много шумна. Но има един проблем, който все още не сме решили- писах до разпространителя и чакам отговор- Уж не е много мощна, а при пускането предизвиква леко изместване на дясно. След това работи нормално без да се мести. При всяко следващо пускане отново леко се измества. Изобщо не можем да разжерем от къде идва това изместване, не се застопорява никъде за шкафа по упътване. Обаче постепенно, постепенно се измества тръбопровода, усуква се. newsm78 Та само я пробвах с един лимон и остатъци от туршия.
Преди малко обаче установих и друг проблем- аз си знам, че съм карък. Twisted Evil
Малкият котлон на плота не иска да работи, включва се и в момента , в който загрее и стане червен се изключва. А големият не прави така. На какво ли може да се дължи това ?

# 432
... Преди малко обаче установих и друг проблем- аз си знам, че съм карък. Twisted Evil
Малкият котлон на плота не иска да работи, включва се и в момента , в който загрее и стане червен се изключва. А големият не прави така. На какво ли може да се дължи това ?

Джемма, това бързонагряващ котлон ли е? След като се "изключи" след малко включва ли се пак? По принцип бръзонагряващите работят точно така, защото се водят и енергоспестяващи - поддържа температурата, на която го включваш като перидоично се включва и изключва.

# 433
  • Балчик
Ох, благодаря ти за отговора. Пробвах го пак- май всичко е наред. Ама, че се стреснах. Shocked

# 434
  • Варна
Охх, Джемма, разсмя ме с тоя плот  Joy
Не се притеснявай, така са Peace И честито за вече завършената свежа кухня.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт