А ще покажете ли своите кухни???

• 156 283
  • 885
  •   1
Отговори
# 750
nikij1979, eveto  благодаря ви за съвета   bouquet

ДесиХ2 , много хубава ти е кухнята!
Разгледах целия албум и имам въпрос за душ кабината: каква е и от къде сте я взели? каква и е цената?

# 751
  • София
ДесиХ2,виждам,че имаме еднакви фурни Сименс.От чисто любопитство искам да те попитам ползвала ли си някога някоя от 26-те автоматични програми за готвене и дали успя да се сготви ястието?Аз никога не съм ползвала тези програми. Hug

# 752
ДесиХ2, много хубава кухня! Виждам че под масата и столовете имате паркет. Моля те, кажи ми какъв е, дали не се надрасква от местенето на столовете! Аз също искам да сложим паркет в трапезарията, но мъжа ми смята, че така ще го унищожим.
Извинявам се на авторката за оff-a!  bouquet
Паркета винаги сле драска,независимо къде е.Решение да сложиш килими под масите.Не се драска от столовете,защото отдолу съм залепила специалните гъбички,за да се плъзга стола по пода.Нашият паркет е от бамбук,лакиран ,но не го препоръчвам.Много мек материал е,наранява се лесно и се разсъхна..сега е почнал да скърца.. Twisted Evil Но в новото си жилище пак смятам да сложа паркет дори пред кухнята.Ще избера здрав и устойчив материал,който да е с матиращ лак.

# 753
ДесиХ2,виждам,че имаме еднакви фурни Сименс.От чисто любопитство искам да те попитам ползвала ли си някога някоя от 26-те автоматични програми за готвене и дали успя да се сготви ястието?Аз никога не съм ползвала тези програми. Hug
Никога... Grinning,но аз не съм особено ентусиазирана готвачка.От любопитство ще взема да пробвам някой ден.Мерси,че ме подсети за тези функции. Mr. Green А твоята печка има ли пиролиза?Сори за офф-а. Peace

Последна редакция: нд, 22 апр 2007, 12:53 от ДесиХ2

# 754
nikij1979, eveto  благодаря ви за съвета   bouquet

ДесиХ2 , много хубава ти е кухнята!
Разгледах целия албум и имам въпрос за душ кабината: каква е и от къде сте я взели? каква и е цената?

Благодаря,макар че сега не бих си направила същата кухня като дизайн.Душ кабината е купена от магазин ФОРМА Д,на Стамболийски,някаква чешка беше.А конзолата/душа е за вграждане-когато се лепят плочките/ и е на Dorm-Bracht

Последна редакция: нд, 22 апр 2007, 12:51 от ДесиХ2

# 755
  • София
[ А твоята печка има ли пиролиза?Сори за офф-а. Peace
Честна казано не съм много по готвенето. JoyДобре,че има функции спиране и аларма,иначе не знам какво би оставало от моите ястия-винаги ги забравям. Mr. Green
Пиролизата е някаква специална програма,при която фурната се самозаключва и се нагрява до 500 градуса,нали?Такова животно в мойта фурна доколкото знам-няма! Joy

# 756
Здравейте!
Случайно попаднах на тази тема. Ако ви се гледат снимки, разгледайте този албум. Това са мебели, изработени от съпруга ми. Снимките от № 02696 до №02724 са от нашия дом.Кухнята и коридора са правени преди 13 години.

# 757
Страхотни са!

# 758
  • Стара Загора
Браво на мъжът ти! Има много хубави неща. На 298 и 299 страшно ми хареса апартамента, такъв един разчурен...........

# 759
Момичета, моля, кажете ми как са при вас следните размери, че си правя разни сметки за бъдещата кухня:

1. колко са ви дълбоки горната редица шкафове , има ли някой с по-дълбоки от 30см;
2. колко са ви високи кафемашините/и с две думи марка и дали сте доволни от тях/

предварително Благодаря!

# 760
Момичета, моля, кажете ми как са при вас следните размери, че си правя разни сметки за бъдещата кухня:

1. колко са ви дълбоки горната редица шкафове , има ли някой с по-дълбоки от 30см;
2. колко са ви високи кафемашините/и с две думи марка и дали сте доволни от тях/

предварително Благодаря!

Дълбочината на горните ми шкафове, е ок. 30 см. Моите са с неправилна форма, и на места са повече, ок. 35см. 
За кафе машината, не знам колко е висока. newsm78

# 761
[ А твоята печка има ли пиролиза?Сори за офф-а. Peace
Честна казано не съм много по готвенето. JoyДобре,че има функции спиране и аларма,иначе не знам какво би оставало от моите ястия-винаги ги забравям. Mr. Green
Пиролизата е някаква специална програма,при която фурната се самозаключва и се нагрява до 500 градуса,нали?Такова животно в мойта фурна доколкото знам-няма! Joy
Не,няма и моята.Но се чудех дали има такава с пиролиза,чудя се какви уреди да си взема за новата къща?Нещо Сименс май нямат нищо ново.

# 762
  • София
Нашата е Евролукс и има такава опция за самопочистване.

# 763
  • Стара Загора
Започваме ремонта на кухнята, днес взеха размери за проекта, и ме убеждават да взема миялна за вграждане, но аз предпочитам да не е вградена, защото можем да вземем по - добра марка, цените на миялните за вграждане са си доста високи. Ще пуснат проекта по факса дано да е с добро качество да можем да го обсъдим. За мивка също се чудя да търся ли по- голяма като размер или от тези двойните, при положение, че ще вземем миялна свекъра ме убеждава че в тяхната не можели да се измиват тендежери и тави. Май не съм много по темата. Дано някой помоген със съвет.

# 764
Започваме ремонта на кухнята, днес взеха размери за проекта, и ме убеждават да взема миялна за вграждане, но аз предпочитам да не е вградена, защото можем да вземем по - добра марка, цените на миялните за вграждане са си доста високи. Ще пуснат проекта по факса дано да е с добро качество да можем да го обсъдим. За мивка също се чудя да търся ли по- голяма като размер или от тези двойните, при положение, че ще вземем миялна свекъра ме убеждава че в тяхната не можели да се измиват тендежери и тави. Май не съм много по темата. Дано някой помоген със съвет.

Ако си вземеш миялна от големите, за 12 комплекта, със сигурност ще можеш да миеш вътре тенджери и тави /за домашна употреба/. Е, казан за компоти не можеш да пъхнеш в машината, но и двойно мивка няма да те оправи, ако имаш такива огромни съдове. Най-голямата ми тава е тази от фурната - мия я без проблем в миялната машина. А колкото до мивката - по-добре е едно, но голямо корито, отколкото две по-малки. Разгледай повече модели и ще се ориентираш.

Общи условия

Активация на акаунт