Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ползите от избора на кухня, изработена от дърводелец?
Какви са ползите от изграждането на собствена кухня?
Какви са ползите от избора на кухня от италианска компания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ползите от избора на кухня, изработена от дърводелец?
-
Какви са ползите от изграждането на собствена кухня?
-
Какви са ползите от избора на кухня от италианска компания?
-
Кой материал е подходящ за плот на кухня?
-
Какви са ползите от наемането на някой, който е правил кухня за брат си?
Имаме още две стаи - хол и спалня, в която до скоро спяхме с дъщеря ни. Но след появата на малкият човек трябва да направим преустройство и кухнята да ни стане и мястото за посрещане на гости, за да може старият хол да стане спалня за мен и татито. Сложна работа, ама като няма парички за по-голяма къща, ще се постараем и така да се справим. А може ли да пуснеш и ти снимки? Благодаря! 
, ще видиш много реализирани варианти - казвам вечер, защото тогава свети и повечето жилища нямат пердета или щори, така че може да се види свода и част от изпълнението... в нашия блок повечето тераси са "вкарани" в кухнята..... мисля, че не е само в нашия!
.На нас ни предстои да обзавеждаме именно такова общо помещение и съм се от4аяла, 4е е малко. Искам да видя как изглежда в цялостна реализация .МОже и на ли4ни! ПРедварително благодаря