А ще покажете ли своите кухни???

• 157 774
  • 885
  •   1
Отговори
# 270
  • Балчик
Джемма, тези въздуховоди (или както се наричат) и преходници са 3 пъти по-скъпи в магазините на Фабер. Можеш да ги намериш в някой от складовете за аксесоари и механизми (Тека например) за по 5 - 6 лв.

А, мерси за инфото. Като ти видях ника в темата, помислих, че ти е готова кухнята и си пуснала снимки. Laughing

# 271
Не е още.  wait   Другата седмица трябва да я сглобят. Сега боядисваме и вече нямам търпение. Като стане, веднага ще направя снимки и ще се похваля. С нетърпение чакам да видя и твоята.  Hug

# 272
... как мога да сложа така - тази пръ4ка  как е закрепена там . предполагам се лепи нали ? има ли някои с такива пердета и дали се продават стандартни такива пръ4ки .
...Продават се такива пръчки почти във всеки магазин за пердета. Те са телескопични, така че пасват на всякакви прозорци. В двата края се залепват с двустранни лепенки. ...
Нашите телескопични пръчки се прикрепват по по-елементарен начин - имат дупки по краищата, които се нанизват на едни кукички, които са забити в дограмата.
Спаска, като сваляте перденцето трябва да разлепите пръчките. После слагате нови лепенки ли? Не съм си представяла, че тежестта на пердето може да се удържи от двустранни лепенки.

# 273
  • София
Джемма, тези въздуховоди (или както се наричат) и преходници са 3 пъти по-скъпи в магазините на Фабер. Можеш да ги намериш в някой от складовете за аксесоари и механизми (Тека например) за по 5 - 6 лв.
Преходникът във Фабер струва 6.50. А за гипскартона не се притеснявай, всеки майстор ще се хване, какво като е малко, кой отказва пари Wink

# 274
  • Варна

Найс, коя фирма ви прави кухнята и клко приблизително ви излезе?

# 275
ето малко снимки на кухни в този стил

а саита е ето този - плакенте о4и крадете идеи
Хулиганче умирам си за кухни в такъв стил .Не съм привърженичка на модернистичните..не ми е уютно в тях..

# 276

а саита е ето този - плакенте о4и крадете идеи

Аз също съм голям фен на подобни кухни. Правят се и у нас, от български фирми. За съжаление, трябва по-голямо пространство за подобен стил. Та ние се задоволихме с подобна, но без толкова тежки орнаменти.

# 277
  • София
и още една питанка - каква е "модата" на кухни в Б-я . виждам 4е нито една рустико няма (стар стил ) .. при нас това е бум .. колкото по стараи допотопна изглежда толкова по модерна ......да не говорим пък пло4ките ако са напукани или назъбени  Mr. Green
Малко скъпички излизат, та няма как да направят бум тук  Simple Smile И аз много ги харсвам и точих лиги няколко месеца за такава, даже открих фирма, която прави такъв стил мебели и изнася в Италия. Сега пък бяла кухня  ми е легнала на сърцето. Имам месец-два да реша.

# 278
Цитат
Преходникът във Фабер струва 6.50.
На мен ми казаха цена около 16 лв.  newsm78 Явно в различните магазини е различно  Peace

# 279

Найс, коя фирма ви прави кухнята и клко приблизително ви излезе?
не е известна фирма, наш познат дърводелец, има цех, сам ми измисли проекта, аз смених и допълних някои неща, правихме я преди 2 год., без уредите излезе около 3000лв. Сега знам, че е доста по-скъпо, вратичките са МДФ, ако са от ламинат махни поне 1000лв.

# 280
...
Хулиганче, тези кухни се правят от масив дърво и една такава кухня би струвала 15000лв. без уредите, друг вариант са бълг.кухни от чам, но на мен лично са ми демоде. А тези рустик-а трябва да ти пасват и на целия стайл на жилището.

# 281
...
Хулиганче, тези кухни се правят от масив дърво и една такава кухня би струвала 15000лв. без уредите, друг вариант са бълг.кухни от чам, но на мен лично са ми демоде. А тези рустик-а трябва да ти пасват и на целия стайл на жилището.
Има и за 15 000 , но има и много по евтини.Зависи от големината и модела..А с талашитените как е според теб и там има по 15 000 има и по 1000 .Ама тия поне са от масив ........друго си е.

# 282

питанка . на тази снимка пердето е зака4ено по средата . много ми харесва но се 4удя за самото изпълнение - как мога да сложа така - тази пръ4ка  как е закрепена там . предполагам се лепи нали ? има ли някои с такива пердета и дали се продават стандартни такива пръ4ки .

Ани, провери по строителните баzари. При нас на щандовете zа пердета има такива пръчки и джвъчките zа окачване. Лепят се.
Аz имам такива в кухнята, ако искаш ще ти ги снимам и ще ти ги пусна, zа да zнаеш какво да търсиш.

# 283
...
Нашите телескопични пръчки се прикрепват по по-елементарен начин - имат дупки по краищата, които се нанизват на едни кукички, които са забити в дограмата.
Спаска, като сваляте перденцето трябва да разлепите пръчките. После слагате нови лепенки ли? Не съм си представяла, че тежестта на пердето може да се удържи от двустранни лепенки.

Неееее, разбира се, че не разлепвам нищо. Не съм обяснило добре! Самата телескопична пръчка в двата края има едни шапчици с дупки на тях. На дограмата се залепва едно краче с тънка пръчица и телескопичната пръчка се нанизва на него. Когато трябва да сваляш пердето, откачаш пръчката.

# 284
...

Неееее, разбира се, че не разлепвам нищо. Не съм обяснило добре! Самата телескопична пръчка в двата края има едни шапчици с дупки на тях. На дограмата се залепва едно краче с тънка пръчица и телескопичната пръчка се нанизва на него. Когато трябва да сваляш пердето, откачаш пръчката.

Точно такива са.
Аz ссъм много доволна. Спестява ти пробиване на дупки и раzваляне на дограмата.

Общи условия

Активация на акаунт