А ще покажете ли своите кухни???

• 157 728
  • 885
  •   1
Отговори
# 315
има ли тука мама архитектка която да ми каже как да направим терасата? тя е външна, ще я снимам,  и не ми се ще да падне, ако сложим тухли примерно  newsm78 някой да знае външните балкони на панелните блокове какви тежести носят???

# 316
Корина са в Аква Център срещу Метро.

# 317
здравейте момичета, непрекъснато следя тези теми много са ми интересни... ние на този етап сме в едно двустайно жилище, с малка кухня. исках обстановката да е ведра и направихме това http://pg.photos.yahoo.com/ph/iroussinova/album?.dir=5217re2& … ssinova/my_photos

искам обаче да сменя тази маса, която сме взели временно с по малка, защото кухнята непозволява много място. също така столове ли да вземем или нещо друго за сядане - виждате ъгъла с тръби за парното. също така искам да сложа и декоративни пердета тип рибарска мрежа - да знаете къде се продават и какви цветове да са? ще съм ви благодарна ако споделите идеите си. в тази стая прекарвам бая време и ми се ще да ми е удобно и приятно

Anaise, би ли казала колко ти излязоха шкафчетата като парички, с плота заедно? И къде са ви ги правили?

# 318
zayo тези шкафове  ги начертах, отидох в един магазин и купихме качествени немски ПДЧ -та, там избрах и цвета на плота, който не се вижда добре и самите плоскости като цветове. препоръчаха ни един човек който ги прави и аз съм супер доволна от него. шкафовете и плота + монтажа беше 1000 лева преди 1.6 години. нямахме много пари и за нас това беше добър вариант, купешките шкафове са повечето с евтини материали и бързо се скапват. имах 1-2 дена да реша какво искам тогава и това е едно бързо решение, а и няма място за много работи както виждате

# 319
Anaise, кухничката ти изглежда много приятно! Загледах се в щорите ти Wink
По въпроса за терасата ми се струва, че за това каква тежест може да понесе трябва да се обърнеш към инженер проектант, а не към архитект. Майка ми е инженер и мога да я попитам, ако искаш. Всъщност ти искаш да я присъединиш към стаята и да зазидаш страните на терасата и да оставиш само предни прозорци, така ли? Мисля, че няма да има проблем, най-малкото защото съм виждала мнооого такива тераси!

Последна редакция: нд, 25 фев 2007, 13:37 от Анонимен

# 320
Ма4о ще съм ти благодарна ако питаш майка си. Аз обаче неискам да присъединявам балкона към кухнята защото това е единствения балкон в апартамента. В момента е с мозайка /която неискам да пипам/ и метална решетка го загражда целия. Та аз искам да махна тази метална решетка или ако трябва да остане отвътре да се облицова с нещо за да не се катери хлапето. Искам отстрани да има стъкла до горе а отпред да си остане открито. Мислех си за малките тухлички дали е тях може да се облицова балкона до перваза, а над тухлите отстрани ще сложим някакви остъкления.

А щорите са дървени от Практикер - много ми харесаха и в всички стаи сме с тях само в хола ще ги изрисувам с боя за да си паснат с останалото по добре.

# 321
Здравейте! В скоро време ще правим нова кухня.Въобще не съм ориентирана за това какъв да бъде цвета на шкафовете в кухненския бокс, някакви съчетания.?Харесвам синия цвят,кремавия-но си нямам идея как може да изглежда? Ако на някоя от вас кухнята й е в такива цветове, нека покаже.Ще съм ви много благодарна.Очаквам всякакви идеи.

# 322
  • София
juli , нашата още не е готова, но разгледай тук, може нещо да ти хареса.

# 323
  • близо до София
Здравейте момичета! На нас също ни предстои скоро да си правим кухнята.Изобщо не съм ориентирана затова засега гледам и чета.Не разполагаме с много място. Някъде тук прочетох ,че е възможно котлоните да се вградяг върху пералнята.Ако това е възможно и за мен ще е удобно, имайки предвид малкото разтояние.Притеснява ме, котлоните няма ли да нагряват и да пречат с нещо на пералнята а пък и нали когато центруфугира има някакви вибрации.А също ако плотът е керамичен проблем ли е да бъде в близост до мивката?Дайте съвет, ще Ви бъда благодарна.

# 324
  • Балчик
Могат да бъдат върху пералня. На нас единият ни проект беше такъв, но не го поръчахме него. Колкото до мивката- и това може да бъде, виждала съм, но лично аз го избегнах

# 325
Побутвам темата от 3та страница напред, защото най-после и аз си имам готова кухня и много си я харесвам.
Ето я  http://community.webshots.com/album/558023188xSQQvr
Има още някои довършителни работи като поставяне на контакти и почистване на шкафовете, но и това ще стане Grinning

# 326
момичета мн.ви благодаря още един път!!!просто страхотно насочване направихте за мен.така идеята благодарения на вас се избистри ! Heart Eyes Hug
Благодаря Ве още едни път.Като я направим ще Ви я пакажа.Момантът наближава!!!

# 327
тази тема определено е интересна и ще ми е от полза - ние от две години избираме кухня. Първо бяхме харесали много една синяhttp://www.hygena.fr/Uploads/Kitchens/Image/11KtnImg.jpg, но пък кухнята ни ще е американска, т.е. отворена към хола и това синьо малко ще подтиска, а и не мислим да оставаме цяла вечност в бъдещия ни апартамент. Когато дойде време да го заменим за друг ще трябва да е продаваем, а не всеки харесва сините кухни, и поради тази причина последно сме се спряли на една от слонова кост, като плотовете и ще са от тъмно дърво Thinking Но апартаментът ще е готов догодина, така че до тогава има мноого време за да измислим нещо по-добро. Crazy Ето това е кухнята , на която сме се спряли, но с разликата, че плотовете ще са от по-тъмно дървоhttp://www.hygena.fr/Uploads/Kitchens/Image/18KtnImg.jpg

Последна редакция: вт, 06 мар 2007, 23:39 от Pollia

# 328
  • На небето
тази тема определено е интересна и ще ми е от полза - ние от две години избираме кухня. Първо бяхме харесали много една синя, но пък кухнята ни ще е американска, т.е. отворена към хола и това синьо малко ще подтиска, а и не мислим да оставаме цяла вечност в бъдещия ни апартамент. Когато дойде време да го заменим за друг ще трябва да е продаваем, а не всеки харесва сините кухни, и поради тази причина последно сме се спряли на една от слонова кост, като плотовете и ще са от тъмно дърво Thinking Но апартаментът ще е готов догодина, така че до тогава има мноого време за да измислим нещо по-добро. Crazy Ето това е кухнята , на която сме се спряли, но с разликата, че плотовете ще са от по-тъмно дървоhttp://www.hygena.fr/Uploads/Kitchens/Image/18KtnImg.jpg

Много е хубава и стилна!  Peace

# 329
  • Плевен
Гледам, че сте много запознати с обзавеждането на кухните - кажете плочки или гръб в цвета на плота  се слага в момента и кое е по-практично?

Последна редакция: вт, 06 мар 2007, 14:15 от valja

Общи условия

Активация на акаунт