А ще покажете ли своите кухни???

• 157 707
  • 885
  •   1
Отговори
# 330
Гледам, че сте много запознати с обзавеждането на кухните - кажете плочки или гръб в жсета на плота  се слага в момента и кое е по-практично?

Гръб Peace
Много лесно се поддържа, няма да търкаш фуги Grinning
Пък и прави кухнята по-завършена  Simple Smile

# 331
Гледам, че сте много запознати с обзавеждането на кухните - кажете плочки или гръб в жсета на плота  се слага в момента и кое е по-практично?

Гръб Peace
Много лесно се поддържа, няма да търкаш фуги Grinning
Пък и прави кухнята по-завършена  Simple Smile
Peace

# 332
  • Пловдив
А този гръб какво представлява? От какъв материал е?

# 333
Здравейте

Много хубава темичка  сте спретнали.Много ми харесва Joy

В момента и ние стягаме ново жилище, и почти всичко ме интересува.
   Ние сме си поръчали кухня при един дърводелец от града и чакаме да дойде да ния постави.Избрали сме си цветове в слънчево жълто и пастелно оранжево.Като в плота ще е вграден газов котлон,а печката е модел терма и е мъничка.

# 334

Може да е плот или плоскост. На мен лично страшно ми харесва, но като видях при снаха ми как е цъфнал обърнатия плот на стената до печката и си смених решението. Страшно ме е яд, че сложих плочките вече /е, поне с с цвета на плота/, но продължавам да се терзая за това мое решение. От друга страна - винаги може да се закрият вече поставените плочки с плот/плоскост  и обратното. Като ми монтират шкафовете ще преценя.

# 335
  • Плевен
Гърбът е всъщност стената (разстоянието от плота до горните шкафове). Някога всички слагаха плочки, но сега слагат и плоскости като плота.

# 336
Здравейте

Много хубава темичка  сте спретнали.Много ми харесва Joy

В момента и ние стягаме ново жилище, и почти всичко ме интересува.
   Ние сме си поръчали кухня при един дърводелец от града и чакаме да дойде да ния постави.Избрали сме си цветове в слънчево жълто и пастелно оранжево.Като в плота ще е вграден газов котлон,а печката е модел терма и е мъничка.

може ли да ми покажеш печката??

# 337
Много интересна тема и се записвам да я следя, т.к. и на нас скоро ще ни се наложи да избираме кухня и вашите идеи и съвети ще са ми от голяма полза.

Тази много ми хареса, нещо такова си представях и аз, а и мястото ни е горе-долу толкова.

# 338
  • Балчик
Най-после нашата ще я монтират в събота, сега ми се обадиха. Направо скачам от радост-само дано е станала добре, че иначе... :2gunfire

# 339
  • Пловдив
baibibi, valja благодаря за отговорите   bouquet

# 340
Побутвам темата от 3та страница напред, защото най-после и аз си имам готова кухня и много си я харесвам.
Ето я  http://community.webshots.com/album/558023188xSQQvr
Има още някои довършителни работи като поставяне на контакти и почистване на шкафовете, но и това ще стане Grinning
Аз не мога да я видя.

# 341
murvet77 , линка си работи. Не знам защо не можеш да я видиш.
това виждаш ли го? http://good-times.webshots.com/photo/2322512000098507968MuKkgt

# 342
Аз си мисля да сложим няколко реда бели плочки, но не толкова големи като стандартните, а има едни малко по-мънички/но не от тези пък най-малките/ - май на снимката са подобни.  И само да добавя, че нашата кухня няма да е толкова голяма колкото в линка, който пуснах - ще е доста по-мъничка, затова се спрях на светъл цвят, че да не изглежда съвсем малка Crazy

# 343
тази тема определено е интересна и ще ми е от полза ... плотовете ще са от по-тъмно дървоhttp://www.hygena.fr/Uploads/Kitchens/Image/18KtnImg.jpg

Niamash v predvid dyrvo nali newsm78

P.S. kredor niama

# 344

Защо да не е дърво?  newsm78 Think butcher block.

Общи условия

Активация на акаунт