А ще покажете ли своите кухни???

• 157 698
  • 885
  •   1
Отговори
# 360
Не знам не мисля че ще ми промени мнението-иска си поддръжка да плескаш с минерално масло да го мажеш, това не прави, онова...
Не съм имала намерение да ти променям мнението, просто споменавам, че все пак съществуват като опция. Peace

, а пък на онази картинка не ми изглеждаха същите. Не знам в Европа дали са популярни точно тези newsm78
Да, възможно е в Европа да са по-различни. Може би Pollia може да каже дали са същите или не. Thinking

Аз пак съм за гранита  bouquet Много лесно се поддържа и чисти и стои добре на всичко. Ако гледаш чат пат HGTV имаше наскоро предаване за плотовете и даваха някакви нови материали които даже се самопочистват и дезинфекцират през нощта сами Laughing но определено не препоръчват и те дървени плотове
HGTV не съм гледала от години, просто в един момент осъзнах, че не показват нищо, което да ми харесва. За гранита нямам много мнение, знам, че се поддържа лесно и понякога "продава къщи", но не е като да няма недостатъци. Виж, за новите материали бих проучила по-подробно. Simple Smile Не знам дали HGTV препоръчват дървените плотове, но на сайта им се споменават като едни от най-често поръчваните.

# 361
 Money Moneyголям недостатък Laughing
да не би нещо да съм те засегнала,че така си ми направила разбор на поста  bouquet
някак си тези дървените ми бяха убягнали от вниманието и ми беше интересно да науча нещо -аз много харесвам дърво но за тази цел не ми се струва подходящо. И ако можем да дадем мнение на Поля да не се впуска в нещо за което ще съжалява за това. аз имам гранит и просто е супер-не съм имала по подходящ плот-слагаш горещо директно, и да изпуснеш нещо няма и следа, избърсваш и става идеално чисто, изглежда добре и ....
А иначе HGTV гледам чат пат-понякога все нещо се научава-но повечето пъти ми е смешно как правят освежаване на интериора който обикновено излиза 4 пъти повече на нас обикновените хорица

# 362
Как се казва това на снимка номер 8, тук се нарича Lazy Susan.

Благодаря! Това нещо се казва "ротонда", но не знам колко функционално е...тепърва ще разбера.... Wink
Просто пространството, което се оформя в този ъгъл е огромно и не виждам как ще се завирам вътре да взема нещо или да почистя....

# 363
Това на стената тапет ли е? Видях подобен в Практикер. Ще чакам да кажеш дали е практично!
За кое точно говориш? На стената са плочки, няма тапет... Thinking

# 364
Elfljo, кухнята ти е страхотна!

Би ли ми казала, колко са ти високи горните шкафове?

Благодаря ти   bouquet

# 365
tdd, въобще не знам колко са високи. Вече не съм в Бургас и не мога да ги измеря, но като гледам снимките... със сигурност са повече от 60 см. Намерих някакъв чертеж на майстора, който ги е означил 75см. Възможно е да са толкова.

# 366
Как се казва това на снимка номер 8, тук се нарича Lazy Susan.

Благодаря! Това нещо се казва "ротонда", но не знам колко функционално е...тепърва ще разбера.... Wink
Просто пространството, което се оформя в този ъгъл е огромно и не виждам как ще се завирам вътре да взема нещо или да почистя....
MНОООГО удобно приспособление.От личен опит го казвам.

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 14:10 от ДесиХ2

# 367
MNОООГО удобно пеиспособление.От личен опит го казвам.

A koнсултантът във фирмата се опитваше да ме убеди, че това не е много полезно приспособление, че "изяжда" от мястото, т.е. намалява използваемата част на шкафа..... Close

# 368
MNОООГО удобно пеиспособление.От личен опит го казвам.

A koнсултантът във фирмата се опитваше да ме убеди, че това не е много полезно приспособление, че "изяжда" от мястото, т.е. намалява използваемата част на шкафа..... Close
Половината консултанти нямат понятие какво значи удобна и функционална,но и красива кухня..Пак от личен опит го казвам.Ротондата изчжда място,но те улеснява,когато става въпрос за ъглов шкаф,в който иначе трябва да се гъзурчиш и залягаш,за да намериш каквото и да е.На майка ми съм й проектирала един такъв в кухнята,защото ъгловият й шкаф се тъпче с рядкопотребни вещи.

# 369
Симонамона, ами тук има всякакви типове плотове, но на мен най-ми харесва дървото. Ние бяхме преди 2 години в един апартамент под наем и там кухнята беше с дървен плот. Много ми хареса и се чистеше лесно. не знам сега дали я бяха обработвали с нещо. Според мен тук ги продават готови за ползване. Кухнята, за която пуснах линк не харесахме по каталог, а на място в шоурума на фирмата. Беше в по-светъл цвят от тази в линка, а плотът и от по-тъмно дърво. Взех си и един каталог от там, та ще сканирам една картинка с много миниатюрна част от кухнята, но поне се вижда това което наистина съм харесала и в действителни цветове. Иначе вратичките най-вероятно са от МДФ.
Ето част, от тази, която харесахме
Ето друга кухня с такъв плот http://images14.snimka.bg/002350747-big.jpg
Ето разни идеи http://images14.snimka.bg/002350861-big.jpg

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 20:01 от Pollia

# 370
Момичета, много са хубави всички кухни!!!

Моята е много мъничка т.к. се съвместява и с трапезарията и с хола:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6994&AlbumId=78234 … rol_CurrentPage=3
Лекси , страхотно е. Аз така мисля да я вградя фурната в барплота, но се чудех колко ще стане широк, вашият колко е?

newsm78 И също дали да е на височината на другите шкафове или по-високо, защото ще го ползваме от другата страна като барплот?!

И друго-мисля, че ще ми е по-удобно керамичния плот двойка за вграждане да е разположен напреки, там шкафа може да ми е 30-40 см, вместо стандартните 60см.  newsm78

Благодаря на всички!!!

# 371
megan@, аз пък се чудя как ще се ползва барплота за хранене , като е включена фурната newsm78 То и аз ще имам един такъв шкаф- плот, висок 110см, но май няма нищо там да вграждам. Мислех за съдомиална, но тръбите не са наблизо и се отказах

# 372
Поля щом ти харесва и си го изпитала давай! Много хубаво изглежда иначе -просто понеже тези неща малко завинаги с е правят,затова изразих съмнение съдейки от опита ми с дърво, но не на плот. Аз лично имам опит с гранит, плочки и обикновен плот и затова си позволих да питам.

# 373
  • Стара Загора
sunshine3 първо, честита ти рожденничка newsm59/съдейки от подписа ти/ и разбира се  честит  8-ми март на теб и на всички мами, които четат тази тема  smile3525. Извинявай, но наистина видях такива тапети и се заблудих, че и при теб е така.

# 374
megan@, аз пък се чудя как ще се ползва барплота за хранене , като е включена фурната newsm78 То и аз ще имам един такъв шкаф- плот, висок 110см, но май няма нищо там да вграждам. Мислех за съдомиална, но тръбите не са наблизо и се отказах
Ами по-скоро мисля с едни готини бар столчета да го ползвам за кафе, уиски и т.н.  Mr. Green Най-вероятно по време, различно от времето за готвене, знам ли.........

Най-много ме инт5ересува някой дали има така разположени котлони и дали е удобно?! Thinking Мисля, че ще ми е по-удобно керамичния плот двойка за вграждане да е разположен напреки, там шкафа може да ми е 30-40 см, вместо стандартните 60см

Hug

Общи условия

Активация на акаунт