А ще покажете ли своите кухни???

• 156 353
  • 885
  •   1
Отговори
# 720
Тук не съм видяла да се продава марката горение. А печките бяха над 600? от този тип. Имаше някаква марка "rosiere", която беше най-скъпа.

# 721
  • София
Моята е горение,за около 1200лв и има такава функция.Аз и затова питам,защото досега не съм я ползвала,но може и да опитам.Упътването съм го завряла някъде.Така и не се научих да си настройвам часовника.Там има много функции,което за мен даже вече е минус.
А колко време трае почистването на фурната?

# 722
От три години имам на аристон такава печка,фурната и сега е като нова,а на мен ми е най любимото от  дом. работа.Някога,някъде в тема за печките горещо я препоръчвах,радвам се че пак се споменава и не пестете пари,самопочистващата програма е супер. PeaceЗа един час и пак е като нова.

# 723
  • Балчик
Моята е горение,за около 1200лв и има такава функция.Аз и затова питам,защото досега не съм я ползвала,но може и да опитам.Упътването съм го завряла някъде.Така и не се научих да си настройвам часовника.Там има много функции,което за мен даже вече е минус.
А колко време трае почистването на фурната?

Струва ми се, че си в грешка. Горение имат водно почистване, но не и пиролиза. Водното почистване не е много ефективно. Най-ефективна е пиролизата. Проучих всички модели на Горение и както писах вече се отказах от тази марка, всички са с водно почистване. А то не е нищо особено, наливаш вода в тава и пускаш програмата. От изпаренията мръсотията омеква и се чисти по-добре.Освен това и емайлът е някакъв, който лесно се чисти. И това е всичко. И много ми беше чудно как Горение за такива пари, една пиролиза не са сложили. newsm78

Последна редакция: нд, 15 апр 2007, 17:33 от Джемма

# 724
И много ми беше чудно как Горение за такива пари, една пиролиза не са сложили. newsm78

Абсолютно си права, Горение нямат пиролиза. Аз съм с уреди Горение, и фурната ми е доста скъпа, някакъв дизайнерски модел, но нямам тази екстра. Аз също исках да имам пиролиза, и много се чудех и ядосвах, че не са сложили. Моята е с това водно почистване, нищо не чисти според мен. Confused Ако съм знаела, че тази пиролиза наистина действа, щях да си купя друга фурна.

# 725
  • София
Права си ,Джемма.
Сега проверих-имам водно почистване.
Въобще не съм знаела,че има такова почистване - пиролиза , и не съм търсила.
Сега ще трябва да пробвам водното почистване.Дано има някакъв ефект.

# 726
  • София
Не е съвсем готова. Още не е докаран хладилника и не е монтирана батерията и лампите, но не можах да се сдържа. Толкова много й се радвам.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=124862

# 727
  • На небето
Не е съвсем готова. Още не е докаран хладилника и не е монтирана батерията и лампите, но не можах да се сдържа. Толкова много й се радвам.

Честита ти нова кухничка. Пердетата са супер, не знаех, че може да се намерят черни пердета. И аз си мисля дали и моята нова кухня да не е в черно и нещо си, не съм решила още, ама и апартамента не е построен още, така, че имам много време.

# 728
  • София
Няма пердета. Това в дъното е плъзгаща се врата към килера. А това в дясно е като ламперия и пред нея ще е масата за хранене...която един Господ знае кога ще пристигне.

# 729
  • На небето
Няма пердета. Това в дъното е плъзгаща се врата към килера. А това в дясно е като ламперия и пред нея ще е масата за хранене...която един Господ знае кога ще пристигне.

Наистина ли супер е, не си личи много от снимката. Че има ли такива плъзгащи врати с такива мотиви? Колко ви излезе? И аз съм луда по плъзгащите врати.

# 730
Етомира честито, много хубаво става, с дизайнер ли го правите или е само с ваши идеи?

# 731
  • София
С дизайнер.

Tinka79, не знам за кое говориш. Вратата е графит, MDF. А това на кръкчетата е вратичките на единия шкаф. То е стъкло с фолио.

# 732
Тук не съм видяла да се продава марката горение. А печките бяха над 600? от този тип. Имаше някаква марка "rosiere", която беше най-скъпа.
Поле, Горенье е словенска марка, под шапката на Електролукс (ако не се лъжа). А Електролукс държат АЕГ, Уирпул и Нефф, доколкото си спомням.
Не знам при вас кои са най-добрите. Прегледай разни потребителски тестове и така си решавай кои уреди да си вградиш.

# 733

Етомира, чудесна е! Коя фирма я изработи? Плотът инокс ли е или с цвета на долните шкафове? Решението за иноксовото продължение по гърба много ми допадна. Много хитро!  bouquet

Един въпрос: от една фирма ни казаха, че гръбчето може да е максимално 60 см. Така ли е във всички фирми?

# 734

Forma C ли са ви правили проекта?

Общи условия

Активация на акаунт