А ще покажете ли своите кухни???

• 156 276
  • 885
  •   1
Отговори
# 780
  • София
То_ни, нямам снимка, а и то на снимка надали ще се види дамаската хубаво, но винаги си добре дошла да го видиш. Чакам с нетърпение снимки като ти монтират на теб нещата. А ти с кой дизайнер във Форма С си комуникираш??? И на мен ми направи впечатление, че за някои неща налагат мнение.

И не се притеснява, всичко друго от Форма С стана върхът... А и дивана според тях е като италиански диван, последен писък на панаира в Милано. Като панаира в Милано беше споменат с такъв тон, че аз се почувствах като най-големия дебил, че не съм чувала за него и си замълчах Joy Joy Joy Joy

Ох, оспамихме темата. Трябва да си отворим отделна за Форма С.

# 781
Да, и дивана е от Форма С.
Предварително я избрахме, но изглежда, че на мострата седи по-различно отколкото на готовия диван. Но най-ужасното е, че като се обадих на дизайнерката да й кажа, че дивана не ми харесва тя беше истински потресена и обидена. И накрая аз за да не я обидя още повече измънках, че то може би няма нужда да се претапицира и може би аз не съм видяла добре Joy Joy Joy Joy
Много кофти.Монтажа от тях ли е?Имаха малък избор на мостри на платове,наистина.Според мен  отидете и се разберете-може да е станала грешка при тапицерите.А останалите нередности ги рекламирай при майсторите,макар че след дъжд качулка.

# 782
То_ни, нямам снимка, а и то на снимка надали ще се види дамаската хубаво, но винаги си добре дошла да го видиш. Чакам с нетърпение снимки като ти монтират на теб нещата. А ти с кой дизайнер във Форма С си комуникираш??? И на мен ми направи впечатление, че за някои неща налагат мнение.

И не се притеснява, всичко друго от Форма С стана върхът... А и дивана според тях е като италиански диван, последен писък на панаира в Милано. Като панаира в Милано беше споменат с такъв тон, че аз се почувствах като най-големия дебил, че не съм чувала за него и си замълчах Joy Joy Joy Joy

Хм..странно държание ,към мен не е имало подобно нещо,даже бяха много мили.Но определено на този етап ще търся друга фирма за интериор,нещо не ни съвпадат вижданията с Формата.Но пък мебелите им са много качествени.

# 783
  • София
Деси, тя беше много мила, но си пролича, че я засегнах...

# 784
Деси, тя беше много мила, но си пролича, че я засегнах...
Е,ак пък толкова.Еми не ти в харесало и толкова.Модата понякога не е равна на красота,а и вкусовете на хората са безброй.Кой ти прави проекта там,пиши ми на,ична,ако не е тайна.Баните Формата ли ти я правиха?Знам,че те не правят бани и маси.

# 785

Работихме заедно с Роси и Стилян, разбира се  Grinning. Бях  наясно какво искам, като промяна в плана на апартамента и като разпределение на пространството. С това се справиха перфектно. Идеите ни за мебелите като функции също бяха съгласувани идеално. Проблем имаше само с цветовете. За съжаление, изборът им не е кой знае колко голям, а и трябваше да се съобразява с паркета и гранитогреса, които след редица перипетии не са точно това, което исках. Както и вътрешните врати. Пълно щастие няма, това е! Педложението им беше "весел апартамент", разбирай ШАРЕН! За мен това звучи убийствено  Confused Направихме един друг вариант, от който в къщи направо се ужасих, отидох пак при тях и ги смених тотално. Всичко започна от избора на дамаската. Бях харесала 2, като едната беше в бяло и черно и я предпочитах честно казано, но за тях фактът че апартаментът е ваканционен беше решаващ. Предпочетоха 2-та, която е много красива също, но по-трудно съчетаема. Съгласих се бързо.  Simple Smile Исках чисто бяла кухня, но за да се "върже" с останалата част на  хола, а при нас кухнята прелива директо в холната ламперия и ТВ-стена, долните шкафове ще са в цвета на ламперията. Нямам търпение да го видя завършено, поне частично - мебелите, защото ще има още доста довършителни операции. Искам да избера за спалнята разтегателен диван от Скала интерни. Сега обмислям цветовете.  Sick Нямаме си и тапет, май нямаше къде да го сложа  Mr. Green - свободна стена не остана. А вие с кого работихте?

# 786
Момичета, моля за съвет.

За или против сте за шкафове до тавана?  Понеже днес или утре ще ходим да обсъждаме проекта за кухнята, но за това нямам идея как да е.

# 787
  • София
Абсолютно против. По-добре ги направи по-ниски и си сложи окачен таван с осветление. Става много по-красиво. Имаме до тавана при майка ми и честно казано не ми харесва как стоят.

# 788
Момичета, моля за съвет.

За или против сте за шкафове до тавана?  Понеже днес или утре ще ходим да обсъждаме проекта за кухнята, но за това нямам идея как да е.

Зависи колко ти е висок таванът - ако е 2.5, е просто задължително, но ако е 3 м. и повече - как ще се катериш до най-горните рафтове?

# 789
Момичета, моля за съвет.

Зависи колко ти е висок таванът - ако е 2.5, е просто задължително, но ако е 3 м. и повече - как ще се катериш до най-горните рафтове?
Предпочитам до тавана,но разгледай различни модели и виж какво ти харесва.Тези,висящите горни шкафове са мн.красиви,но не ми се бърше прах отгоре. ooooh!

# 790
  • София, Манастирски ливади
аз си ги направих до тавана почти, оставих една педя да мога да забърсвам, тавана ми е висок 2.50м., сега незнам дали да съжалявам, конкретно заради едно нещо-много ми харесва да има наредени 'неща' над шкафовете - керамични вази, саксии и разни такива, иначе е много практично защото събират повече неща, на най-горния рафт държа неща, които ползвам рядко  Peace

http://good-times.webshots.com/photo/2910610190100325739USVTDN

# 791
аз си ги направих до тавана почти, оставих една педя да мога да забърсвам, тавана ми е висок 2.50м., сега незнам дали да съжалявам, конкретно заради едно нещо-много ми харесва да има наредени 'неща' над шкафовете - керамични вази, саксии и разни такива, иначе е много практично защото събират повече неща, на най-горния рафт държа неща, които ползвам рядко  Peace

Защо реши така,бърше ти се прах ли? Peace

# 792
И на мен не ми допада варианта с място върху шкафовете.Колкото и по малко места за събиране на прах толкова по добре.Колкото и да съм чистофайна все ще забравя някой път да го изчистя.Моите шкафове смятам да са догоре. Crossing Arms

# 793
  • София, Манастирски ливади

Защо реши така,бърше ти се прах ли? Peace

тавана не е съвършено равен и винаги ще има луфт, в който няма да мога да бърша, а прахта ще се събира, затова! имам лека мания да мога да бърша всичко вкъщи, само когато искам де!!!  също като Monka  смятам че местата за събиране на прах трябва да са сведени до минимум Mr. Green

# 794
Тавана би могъл да се направи равен,но за твоя случай се слага т.нар бленда-парче,което се слага м/у шкафовете и тавана,за да скрие луфта.Може да е от материала на мебелите,може да е гипсокартон.Моята кухня е до тавана,без бленда и няма проблем ..Ето ТУК се вижда малка част от долепването на мебелите с тавана.

Последна редакция: вт, 24 апр 2007, 15:16 от ДесиХ2

Общи условия

Активация на акаунт