Звездни компромати - Август' 23

• 364 359
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 410
Може нарочно да пускат противоречива информация.
Поръчителите следят какво излиза повече и от нас.
И аз това си помислих. При положение, че е жива и евентуално вече е дала някакви описания, най-добре ще е да я покрият. Макар че пък да натопят друг човек и онези да търсят друга....

# 1 411
Колко пък да е видяла жената - освен с ловни дрехи сигурно са били и със скрити лица убийците. Явно са бързали, щом тя е имала късмета да е жива. Дано се оправи!

# 1 412
Колко пък да е видяла жената - освен с ловни дрехи сигурно са били и със скрити лица убийците. Явно са бързали, щом тя е имала късмета да е жива. Дано се оправи!
Ако е вярно, че е бил с трима души охрана, едва ли и те не са видяли кой е стрелял, така че едва ли разчитат само на нейните показания, но така подавана информацията, грешно и с предположения, да не си на мястото на близките на тези хора.

# 1 413
  • Rock & Roll feeling ...
Мария не знае какво е точка и запетайка. Иначе е ДАМА и е положила ТРУД.
Но самочувствието й някак ме кара да сравнявам смисленият труд, с трудът по ангажимента да се нагласиш, да отидеш на време, да пееш и да се прибереш без да си се изложил. Да, труд и напрежение е, но како да кажат хората с по-смислена работа? На тях да го пишем труд на квадрат, за да има някаква морална удовлетвореност, че нещо първите се взеха за много ГОЛЯМА работа Joy

# 1 414
Ох, попадам на видео в youtube с Невена Цонева от преди два месеца, има си канал тя, ново амплоа. Колкото хубаво пее, толкова зле се изразява. Изключително плиткоумна звучи. За видът да не отварям дума - една омачкана риза, но в косата вафли, гримирана като за бар. Срещата е с някакво момиче, което преди много години е участвало в катастрофа, абсолютно неадекватно се хили като ряпа Невена, задава елементарни въпроси.
Невена е изключително ограничена интелектуално, неотдавна имах контакт с нея и просто съм потресена. Малко е от хората, за които се чудиш как не се блъскат в стълбове, докато вървят.

# 1 415
  • Враца
Ох, попадам на видео в youtube с Невена Цонева от преди два месеца, има си канал тя, ново амплоа. Колкото хубаво пее, толкова зле се изразява. Изключително плиткоумна звучи. За видът да не отварям дума - една омачкана риза, но в косата вафли, гримирана като за бар. Срещата е с някакво момиче, което преди много години е участвало в катастрофа, абсолютно неадекватно се хили като ряпа Невена, задава елементарни въпроси.
Невена е изключително ограничена интелектуално, неотдавна имах контакт с нея и просто съм потресена. Малко е от хората, за които се чудиш как не се блъскат в стълбове, докато вървят.

Ох, с глас се смея на цветното описание!

# 1 416
Семейството Саркози на почивка в Гърция

# 1 417
Че не е красавец, не е.
Но бива ли чак такава снимка - https://breaking.bg/politika/kiril-petkov-e-veche-s-ohrana-potvardiha-ot-pp/

# 1 418
  • In The Middle Of Nowhere
По последни данни простреляната жена е жива.
Алексей Петров какви деца има?

# 1 419
По последни данни простреляната жена е жива.
Алексей Петров какви деца има?
Две дъщери.

# 1 420
  • София
Аз пък тъкмо сега четох, че има само една голяма дъщеря от втората си жена. А простреляната е настоящата му приятелка, уж треньор по тенис била, пък и член на управителния съвет на ЛевИнс. А втората била баш шефа и съсобственик на фирмата.
Отделно не бил разведен официално с първата.
Индийски сериал.

# 1 421
Мара да беше инвестирала малко и в собственото си образование. Абсолютно неграмотна, но с огромно самочувствие.

# 1 422
Аз пък тъкмо сега четох, че има само една голяма дъщеря от втората си жена. А простреляната е настоящата му приятелка, уж треньор по тенис била, пък и член на управителния съвет на ЛевИнс. А втората била баш шефа и съсобственик на фирмата.
Отделно не бил разведен официално с първата.
Индийски сериал.
Има и дъщеря от първата си жена, те живеят в чужбина.

# 1 423
Че не е красавец, не е.
Но бива ли чак такава снимка - https://breaking.bg/politika/kiril-petkov-e-veche-s-ohrana-potvardiha-ot-pp/
JoyJoyJoy ужас, е тия от статията са за бой

# 1 424
Мара май за Светле и Хриси говори. Светлето беше дала някакво интервю, че с Хриси подкрепят Мара, общо взето говореше все едно са първи приятелки.

Общи условия

Активация на акаунт