Звездни компромати - Август' 23

• 364 348
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 440
Преди около 5 години бях в един хипермаркет с Лили клюкарката и мъжа до нея, от който има дете/деца. Направи ми лошо впечатление как и говореше. Избираха нещо и тя изказа мнение, а той отвърна с думи "от тъпи парчета съвет не искам". На 90%и каза нещо от сорта, но вече спомена е блед. После се учудих и че му роди дете. Може нещо да са били скарани, но беше изключително груб.
Салма Хайек с необработени и папарашки снимки по бански:
Скрит текст:

# 1 441
Ива Павлова,не намирам неина снимка.

# 1 442
По случайност знам, че Лили клюкарката е развела мъжа си, той е имал брак и две деца. Ако е груб с нея, странно защо е постъпила така...

# 1 443
Доста странно. Дано е бил единичен случай.

# 1 444
Коя е Лили клюкарката?
Лиляна от Биг Брадър?!

# 1 445
Ива Павлова,не намирам неина снимка.
Няма и да намерите. Не е позволено от обкръжението й да я снимат.

# 1 446
Как пък августовската тема с толкова пророческа насоченост  -  мафия, и задкулисните играчи се разписаха с убийство!?      Да не е спам - една много остаряла   робиня Изаура.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 447
Щеше да е странно да не е.

# 1 448
  • София
Семейството Саркози на почивка в Гърция

Мислих, че Саркози е в затвора.
По-скоро са на о. Сардиния, според инстаграма на Карла Бруни от преди ден 🙂

# 1 449
Семейството Саркози на почивка в Гърция

И никива Баленсиага нямат?! И гривна пирон!
Бедняци! 😅🤣🤣🤣🤣

# 1 450
запазена ма®ка, слагайте в скрит текст, досадни са тези чаршафи.

# 1 451
  • До морето
При 2 опита за убийство, да правиш редовни разходки пеша по баирите е доста странно. Противоречи на всякакви мерки за безопасност при такива хора. Явно се е бил успокоил.

# 1 452
  • София
Не всички са разследващи и/или жени около него. Фирмата има и доста служители, които днес все пак са били на работа.... 🙂

# 1 453
Аз пък тъкмо сега четох, че има само една голяма дъщеря от втората си жена. А простреляната е настоящата му приятелка, уж треньор по тенис била, пък и член на управителния съвет на ЛевИнс. А втората била баш шефа и съсобственик на фирмата.
Отделно не бил разведен официално с първата.
Индийски сериал.
Има и дъщеря от първата си жена, те живеят в чужбина.

Има и син.

И няма втора жена, има само една. Не знам да се е развеждал с първата и да се е женил за всички останали след нея.

# 1 454
От Лев Инс са отрекли, че простреляната жена е Мирослава Спасова, това не знам доколко е достоверно.

Общи условия

Активация на акаунт