Звездни компромати - Август' 23

• 363 980
  • 3 257
  •   2
Отговори
# 165
Вай, вай сега порчетох излиянието на Тотовица, видЕх зор! Тя е функционално неграмотна бе?! Говори за себе си “ на нея” после обръща на “аз” трудна за следене мисъл, дете на 10 ще построи по- читав текст.
ГоспожА Йотова, вие за кои се взехте по точно?! За топ феймъс Фемили ин дъ кънтри Мей би?!?
Мъж ти не е Слави Трифонов! Даже Цитиридис не е, та обери малко патоса.
В едно от видеата му гост го избъзика - хората учат с години, за да са журналисти или актьори и да водят шоу, а ти с едно “ кажи честно, брат“ си караш вече коя година. Не ми е виновен Тото щото не е и няма да е фактор за мен. Това че се хили, като тиква на гнусната история на Ревльо, го прави тъп и гъзолизец, толкова само. Понеже знаеше какъв хейт го чака и че от рапорти ще му свалят целия канал, някой, вероятно майка му, му е дала акъл да се покрие, че да не го смаже “народната любов”
Та не си внушавайте някви неща, малко се приземете, че е смешно.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 05:40 от JACKLIN*

# 166
Michele Morrone
Скрит текст:

# 167
Аз не разбирам защо целият проблем повече се измества към Тото, вместо към арогантния питек Папазов, който 20 години натрапваха от всички телевизии. Когато беше хванат неколкократно да минава на червено и най-нагло се беше изказал, че ще прави каквото си иска, още тогава този трябваше да бъде канселиран и Тото изобщо да не се досеща да го кани като гост.  Иначе е ясно, че Тити има интелектуално увреждане в развитието, ама е от вредните идиоти.
Тото културно се е извинил, а това, че е изтрил видеата си показва, че изживява тежко нещата. Той влага доста в този Ютюб канал. Не съм му никак фен, но обективно погледнато тук Тото не е проблемът и незрялото му поведение. Просто има да учи. Самият Тото е отгледан от майка си и може да е всякакъв, но не е честно да бъде главен герой в ситуацията с насилието над жени, само защото не знае как да реагира правилно.

# 168
  • софия
тото е свалил всичко, не е изтрил нищо, не защото "изживява тежко нещата", а защото ако ги свалят, ще ги загуби. Тарикат е той. Не се измества нищо към него, но не е толкова невинен, колкото иска да се изкара. Може пък да е глупав, полезен идиот и да не е осъзнавал на какво се е подхилквал, какво е промотирал, знам ли.
Скрит текст:

# 169
Аха, не осъзнал! Чак до днес. А жена му ще осъзнае може би към петък.
Понеже и аз не му гледам подкаста, нито на  селския бек Емо Каменов, молба към тези, които ги гледат - пишете тук за компроматите.

# 170
Хайде сега... Тото не греши, а има да учи.. . Ами, учи се като си носиш последствията от действията.
Обвиняваме го, защото не реагира на бруталния разказ на Папазов. Не е ли ясно това? Или по-точно, не реагира негативно. Защото всъщност реакция има - хили се до ушите.А пък колко влагал в канала си изобщо не го оправдава, нито това, че е отгледан от майка си.

# 171
Ами толкова му е акъла на Тото - на всеки гост се мазни, на всеки гост гледа с телешко обожание. Като аудсайдерите, които се тикат в лошите компании, че да не изглеждат задръстени. Има си Тото проблеми, че на тези години не знае как да реагира като човек с позиция.

# 172
Не искам да оправдавам Тото, но може да е реагирал така, защото е бил шокиран от разказа на Тити ... все пак всичко е било на живо ... някои хора и от неудобство започват да се смеят или като не знаят какво да кажат ... може да не е искал да напада господин сълза, но да е оставил видеото с цел тези, които не са го гледали на живо, да го видят и да разберат що за стока е Тити ...

# 173
От това, което прочетох нагоре в скрития текст, излиза, че или Тото няма позиция и както казвате се нагажда раболепно към госта си, или позиция има - че разказаното от Папазов е смешно и от най-смешните истории, които изобщо е чувал.

# 174
От това, което прочетох нагоре в скрития текст, излиза, че или Тото няма позиция и както казвате се нагажда раболепно към госта си, или позиция има - че разказаното от Папазов е смешно и от най-смешните истории, които изобщо е чувал.
Изобщо не беше смешно изказването на Папазов. Напротив, цялото му представяне беше отвратително. Но, Тото пие много в предаването си. И мисля, че не прецени ситуацията. Освен това, как си представяте, че ще каже на госта си: изрод, вън от подкаста?

# 175
Ще оправдаваме някой с пиянството му ли?Винаги може да каже- Пич това не е ок.

# 176
Освен това, как си представяте, че ще каже на госта си: изрод, вън от подкаста?

Както би го направил един мъж на място- такъв, който уважава жените.
Пък бил и отгледан от майка си...

Интересно ми е, на това какво оправдание ще измисли.

# 177
Защо да го гони? От негативна реакция до изрязване при монтажа има опции в ситуацията.
А защо така се дразните? Не гледам подкаста на Тото, защото не ми е приятен. Ако обаче видя в подкаст от гледаните от мен подобна простотия, пак бих я коментирала, независимо колко ми харесва водещия.

# 178
В социалните мрежи певицата Йоана Захариева определи Папазов като психопат и разказа, че обръснатото момиче е било в нейния клас. Не е успяло да превъзмогне случая и никога повече не се е върнало в училище. Малко по-късно разбрали, че тя е емигрирала. „Това категорично не отговоря на истината”, твърди Папазов.

И какво сега, Йоана лъже? Момичето се е върнало още следващата седмица с обръсната глава?

# 179
Йоко се опитва да замаже положението сега след излагацията с поста за Белослава, яхва нова вълна. И тя, и Папазов са отвратителни. Този Тото за пръв път го чувам, не разбирам как жена му го защитава, въпреки че той се е смял, докато е слушал за гаврата... Сериозно мисля, че има нещо сбъркано в много хора, които обаче не са диагностицирани и се разхождат спокойно в обществото. Това не са просто тъпи хора, а садисти.

Общи условия

Активация на акаунт