Звездни компромати - Август' 23

• 364 231
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 830
Калина е поредното живо доказателство, че претенцията да имаш монархически произход не ти гарантира нито възпитание, нито акъл. Пълни рецидивисти. Жалко за всички хора в миналото, които е трябвало да бъдат роби и плебеи, само защото Сульо и Пульо и техни родове решавали, че ще бъдат я фараони, я царе. Отделен въпрос е каква "княгиня" е Калина, след като нашия народ е решил отдавна, че не желае монархия.

# 1 831
  • Пловдив
Коментар на Китин:
"Съпругата ми е изгубила кучето си. Много го обичаше. Има три кучета. Все още не можем да го открием. Тя е под стрес. Цяла сутрин обикаляхме Боровец. При паркиране е ударила колата, виждате"
"Може да е изпила една чаша вино, но това не е пиене на алкохол. Това е нищо. Инцидентът е малък. Превръща се в голям проблем, защото е княгиня Калина“
   https://btvnovinite.bg/bulgaria/samo-po-btv-govori- … 0Xys1jPqyO4 

Изключително нагъл коментар от мъжа ѝ.
Не знам, всеки ли ще се оправдава вече, била под стрес ... Ай аман!

# 1 832
За едното “загубено” куче може и случаен човек да си замине нелепо някакси. Случаи и съдби да искаш…..

# 1 833
Тези наистина си живеят в друга реалност и дори нямат грам представа кое звучи арогантно и кое звучи приемливо, което си е цинизъм, както и да го погледнеш.
Аз казвам, че ще е по-добре да зарежат тази претенция "княгиня", ама те тези със самочувствие на "богоизбрани" си знаят тяхното си. Явно генетично се предава.

# 1 834
Те сега жертва ще я изкарат и ще излезе пазачът на бариерата виновен.
Наранил я като ѝ дръпнал ключовете от ръцете…
явно здраво се е натаралянкала.

# 1 835
Този Муньо нещо неподготвен се е изказал.
И аз чувам за първи път, че Георги Христов има деца.
А Биометова да е чувала нещо за Google Calendar, какви са тия тефтери? С антикварна стойност ли са?

# 1 836
  • Rock & Roll feeling ...
Как и кога стана известна Христиана Парова?

# 1 837
Те я дадоха по телевизията Калина беше си видимо пияна.

# 1 838
Калина може и дрогирана да е. Но кво толкова? Княгиня е, не някакво Бубе

# 1 839
Като се има  княгиня какво върши. Живеят тук да не се излагат на друго място.

# 1 840
Как и кога стана известна Христиана Парова?
Когато почна първия Ерген.

# 1 841
Парова още преди Ергенът беше популярна с тренировките си, само тогава беше из Фейсбук, а сега е и в Инстаграм.

# 1 842
  • софия
ТИфтерчетата са доста популярни сред популярититата. И Гущерова си беше заръчала с гущер.

# 1 843
Като нищо Калина ще се отърве без грам угризения-също като Бубето.

# 1 844

Лейди Гага

Общи условия

Активация на акаунт