Звездни компромати - Август' 23

• 365 913
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 385
Тенисистите като се състезават под флаг , защо не дават на федерацията всичко. Тези са от соца още, щом дават заплати и вземат доходи.
 Може да не членува в тези рояк федерации , десетина, момичето или нещо друго.  Сега да броим парите - награда е нелепо защото до тук има маса разходи. Да е жива и здрава и да печели ,ще учи в Свищов икономическа дисциплина или нещо да е от помощ на нейната страст.
 Маркетинг май ако помня.
  Ще им се не видят чиновниците смотани ,дето ги издържат спортистите. Всеки бяга, щом може. От тях най-вече.

# 2 386
Е, колко наши гениални в своята професия хора работят в чужди държави за славата на чужди държави и компании. Например един български инженер в Майкрософт не работи за България, а за научния и технически напредък на САЩ. Това не означава, че човек се е продал, а че е намерил поле и среда, в която да се развива и да бъде оценяван.
В 21 век не е релевантно да очакваме някой да мизерства и да се откаже от мечтите си и да не избира по-добрата опция за себе си в името на патриотизъм.

# 2 387
  • София
Разбира се, че трябва да се състезава където и както иска, това е талант на световно ниво и не бива да се похабява. То за някои хора и Мария Бакалова трябва да си стои тука и да снима поредната боза на Нова Тв, ама е избрала да се “продаде” в Холивуд.

# 2 388
  • Rock & Roll feeling ...
За мен е различно един човек да е индивидуален спортист и  да представлява родината си с това просто да е добър в нещо и да търси възможности по света и у нас.
С уговорката, че и визираните от мен спортисти нека правят каквото сметнат за добре, поставения паралел между едните и другите не намирам за съпоставим.

# 2 389
1. Къде беше Турция до сега да "купи" таланта и да го води към успехи?
2. Всеки е в правото си да избере мястото си под слънцето.
3. На БГ все пак и остават Златките, Калинките, Атанаските и пр. умно-красивост.

# 2 390
На половината етнически българи децата им (моята да речем още е малка) са в чужбина да учат и работят, другата половина има поне един близък роднина извън България, та е як двоен аршин това с Нюргюл, че е туркиня и как може такова нещо...

Ако на някого не му харесва това, че Нюргюл я канят някъде, да отиде на протест пред министерство на спорта и да настоява министърът, който остави федерацията по шах заради враждата си с мениджъра на Веселин Топалов без пари, да поеме лично отговорност. За един, който е собственик на често цитирани тук пропагандни политически сайтове става дума - да сме по темата.

# 2 391
Е има баланс, Берое бил излязъл без нито един български играч на мач.

# 2 392
  • на село
Патриотизъм семейство не храни.  Дано не се подведе по общественото мнение момичето. В българския спорт има твърде много бобита.

# 2 393
Проблемът е, че е Турция, не друг. Нургюл може да отиде в който си иска отбор, където и да е по света. Броенето на парите обикновено е грешно, никой не слага разходите в сметката, а те много често са повече от приходите. Не се славим с благодарност към своите хора, за пример мога да дам Григор Димитров. Толкова злост се излива към него, колко бил взимал, колко жени имал. Ще я разбера Нургюл ако отиде другаде.

# 2 394
Адмирирам всеки спортист, избрал да играе под чужд флаг. Държавата ни е повече от смотана, а политиците използвачи - чакат някой да успее въпреки условията и да се лепнат до него.

Не само инвидидуалният състезател, но и цялото му семейство, което е инвестирало години усилия и пари, заслужават по-добър живот. Защо да чакат на милостинята на България?

В летните олимпийски игри по лека атлетика нямаме нито един представител. Години наред е трагедия представянето ни на на подобни световни форуми. И никой не търси отчет на тези министерства и тези рояци хора в тях - как се разходват парите, какво се случва със състезателите, защо с в такова състояние базите и детските школи? Но ето, един Кралев изкара не знам колко мандата и стана троен на размер с доста луксозен начин на живот.

# 2 395
Ако се опитат да я вкарат в някаква политическа интрига, да си взима шапката момичето и въобще да не се обръща назад. Ще я поздравя
Да не говорим, че има хиляди коментари за това, как така момиче казващо се Нургюл, ще представя България

# 2 396
А аз се потресоха от гръмките заглавия "Нюргюл загуби". Не, не загуби, а спечели многократно и завоюва второ място!!! И то сама, без екип и семейство до нея, и то в поредно подред състезание, и то много оспорвано, а не подарено. Поизпоти много по-опитната рускиня.

# 2 397
Дано случаят с Нюргюл да стане повод да се заговори как оцеляват и продължават напред младите спортисти и какво коства това на семействата им. Особено в спортове, различни от популярните и финансирани от държавата.

пп - замислете се какво означава за нея и екипа ѝ работата в България - има един вечен министър на спорта, който е в лична вражда с шефа на нейната федерация, резултатите вече са видими за всички. След 6-7 месеца този човек пак ще се върне на власт в министерството, понеже ротация, нали, това-онова... Заслужава ли си едно талантливо момиче на 20 години да зависи от такива хора?

# 2 398
А аз се потресоха от гръмките заглавия "Нюргюл загуби". Не, не загуби, а спечели многократно и завоюва второ място!!! И то сама, без екип и семейство до нея, и то в поредно подред състезание, и то много оспорвано, а не подарено. Поизпоти много по-опитната рускиня.

И мен това адски ме подразни.

# 2 399
Четох, че руските медии били писали-Отстъпи първото място и остана шампион. Звучи ми по-приемливо.

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 08:52 от #Frozen#

Общи условия

Активация на акаунт