Звездни компромати - Август' 23

• 365 856
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 715
  • София
От край време има подобни деца. Не напразно има израз том бой за момичета, които са по-палави, влекат ги момчешки игри. Малък процент са тези, които наистина не възприемат пола си. При момчетата също. Това са случаи, в които трябва да срещат разбиране и подкрепа, защото иначе е страшно.
Лошото е да стане мода.

# 2 716
Това Ники Туториалс, като го гледам колко е огромно, е закъсняло да тръгне по пътя на женственост та.

# 2 717
Мария Бакалова рекламно лице на енергийни напитки, заедно с любимият ѝ
Скрит текст:

# 2 718
Леле Мис Варна е истинска хубавица! Спрямо нашите киборги е като глътка свеж въздух! Какво значение има че е украинка, живее във Варна, разрешено е да участва, отвяла ги е заслужено, няма драма.
Нашето момиче също е хубаво, съвсем различен вид хубост, няма нужда да ги сравняваме.

# 2 719
Украинката е зашеметяваща красавица, кукла просто! Миналогодишната има страшно евтино излъчване и е много далеч от визия за "Мис".

# 2 720
Премиерата на филма за Уитни върви в момента по HBO! Още в началото младата Уитни си падна по жена и си разменят ласки, загорча ми, не искам да гледам! Продължението на “Сексът и града” също добре го вкараха в този тренд. Да, явно не съм “широкоскроена”! 😡

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 10:14 от Ellinor*

# 2 721
Не вярвам да е бременна Зейнеб. Тя сама си казва, че не е възвърнала фигурата си. Освен това все пак бременност с близнаци е по-различно. Най-малкото коремът е по-голям следователно повече кожа остава. Може да не иска да се оперира. Нищо смущаващо не виждам.

# 2 722
Е това за Уитни от много време се говори - че е имала афера с най-добрата си приятелка и асистентка Робин. Която внезапно е уволнена след брака с Боби. Дори самата Робин го е разказвала, но не знам доколко е реално.

# 2 723
Аз не съм казала, че е смущаващо. Крайно време е да не се натяква, че XS размер на погачата на детето е новото нормално.

# 2 724
Уитни е имала романс като млада с въпросната жена, за който се говори далеч преди филма. Защо да го спестят?

За Мис Варна, която пуснах, може и да съм ви заблудила без да искам и тази сама да  се пише Мис Варна или да е Мис от някакъв паралелен конкурс. Излезе ми в първите резултати, но никъде не виждам нейни снимки от самия конкурс.

# 2 725
  • При семейството си
Имаше жива връзка с тая от Белоградчик по една от телевизиите и нямаше нищо общо с тиражираните снимки.
Напротив, много си е симпатично момичето:
https://www.chernomore.bg/a/18-jivot/253450-osinovena-balgarka-s … mis-italiya-video
И стига с тези расистко, ксенофобски предразсъдъци.

# 2 726
Какво се случва с тази жена Робин? Интересно, дали тя лично е споделяла нещо?!
Ще потърся из нета.

# 2 727
Много е холивудско да се рекламират енергийни напитки в Инстаграм. Не искам да хейтя, но щом Бакалова е стигнала да прави подобни реклами, значи явно не вървят бляскаво нещата.

# 2 728
  • Glasgow
Бакалова според мен по скоро е искала да вкара гаджето в някакъв проект, не че зависи от този рекламен договор.
Мен тъмната русалка не ме шокира, имагинерно създание е така или иначе, но за Клеопатра вече  ту мач.

# 2 729
Таня на Сашо Кадиев ще бъде булка 😮

Общи условия

Активация на акаунт