Звездни компромати - Август' 23

• 363 315
  • 3 257
  •   2
Отговори
# 3 045
Дизайнерката Невена мислих,че ѝ е личен стилист 🤔 ама май не е.

Невена Николова ли?

# 3 046
  • Sofia
Да.
Поне в началото все с нейни тоалети беше.

# 3 047
Аз познавам личния ѝ стилист, казва се "бръкнах в тъмния гардероб и дръпнах нещо", и аз му ползвам услугите.Grinning

# 3 048
  • София
Така го е повела, все едно на война отиват 🤣. Много е груба, не само като физика, но и като излъчване, но за това тя няма вина. За безумните и излияния няма да коментирам.

# 3 049
Радева е груба жена , на мен винаги ми е изглеждала недодялана , но страшен хейт към нея напоследък .✌🏼

# 3 050
  • София
Чак пък страшен. Даже рядко я обсъждаме. А на снимката с муж си е верно бойна и страшна.

# 3 051
Е, стига де, какъв хейт, просто си коментираме странни избори на тоалети.
Не знам дали е излагация или не, но е категорично неприемливо да носиш плажна рокля с еспадрили на опера. Още повече, че под презрамките на плажната рокля се виждат тъмни презрамки на сутиен.

# 3 052
Тя жената е пълна гротеска. Не може на 50г да не знаеш къде, по какъв начин трябва да си облечен, ако ще и да не си президентска съпруга.
Елементарно е просто, а тя се държи и облича все едно идва от село.

# 3 053
  • София
Тя жената е пълна гротеска. Не може на 50г да не знаеш къде, по какъв начин трябва да си облечен, ако ще и да не си президентска съпруга.
Елементарно е просто, а тя се държи и облича все едно идва от село.

Така и се изказва. Съжалявам, че я поукротиха да не бълва.

# 3 054
Може пък да не ѝ пука на Радева за тоалети и да не е суетна. В това няма лошо, има моменти, в които човек иска да е с удобни дрехи, така че аз донякъде разбирам непукизма на Радева.

# 3 055
Тези моменти не са на опера.

# 3 056
  • София
Може пък да не ѝ пука на Радева за тоалети и да не е суетна. В това няма лошо, има моменти, в които човек иска да е с удобни дрехи, така че аз донякъде разбирам непукизма на Радева.
Аз обожавам да ми е удобно, но не съм съпруга на президент и въпреки това, когато ходя на събития или в офис, се съобразявам и си сменям пижамата с нещо по-подходящо.

# 3 057
  • софия
Не може хем оная работа в..., хем душата в рая.
"Моментите", в който "не ти пука", са тези, в които не си нещо-си. Но не може хем да драпаш да си няква си, хем да не ти пука.

# 3 058
Не може хем оная работа в..., хем душата в рая.
"Моментите", в който "не ти пука", са тези, в които не си нещо-си. Но не може хем да драпаш да си няква си, хем да не ти пука.
Абсолютно! За всяко нещо е така. Искаш да си президентша - еми обличаш се нормално, не като за филмов маратон в неделя вкъщи.

# 3 059
  • Пловдив
Аз по принцип я харесвам Радева, но понякога наистина не се съобразява с тоалетите. Не е нужно да е в крайностите, но поне леко да се съобразява със събитията.

Общи условия

Активация на акаунт