Звездни компромати - Август' 23

• 363 326
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 3 030
  • Пловдив
Скоро не сме виждали президентшата. На нощта на звездите в Пловдив преди няколко дена:

Скрит текст:

# 3 031
Скоро не сме виждали президентшата. На нощта на звездите в Пловдив преди няколко дена:

Скрит текст:

Ами тя е с пижама Close
Или нещо, което изглежда като пижама. Как е възможно!

# 3 032
Не ми харесва. Всъщност никога не ми е харесвала.
Много мило, ако господин президентът я е хванал за ръка.

# 3 033
  • на село
То стил, то осанка…
Сума ти държавни пари на вятъра.

# 3 034

Скрит текст:

Винаги изглежда така, сякаш ще го ошамари всеки момент Smile Не харесвам такива груби жени, които излъчват агресия. От досегашните президентши само Антонина Стоянова ми беше симпатична. Поне се опитваше да внася някакъв стил и цвят. Докато Зорка Първанова също е симпатична като жена, но стила ѝ си беше на соц-тетка.

# 3 035
Един хубав шал щеше да направи чудеса с президентшата.

# 3 036
  • София
Твърде горещо беше за шал, Мари, не се дишаше на Античния вечерта Simple Smile Аз им подвикнах "Ууу" отдалече Grin

# 3 037
Може, но президентът е със сако. Могла е и тя да изтърпи. Или поне докато ги настанят.

# 3 038
Че то някой чел ли е въобще псевдо- творчеството на Патрик Венеткин? Rolling Eyes

Слушахме негова аудио-книга в колата, докато се прибирахме от почивка... Да речем, че е крадена от историите на Марвел. Плоски диалози, нищо завладяващо. Чак накрая разбрах кой е авторът и чак се подразних как го представят. Децата иначе слушаха, ама те по принцип обичат да си слушат всякакви книги..

# 3 039
Една бърза разходка из нета показва, че президентшата не съобразява тоалетите си с конкретния час от деня и конкретното събитие и неговата тежест.
Снимката е от посещение на оперна постановка
Скрит текст:

# 3 040
  • До морето
Като гледам тези снимки си мисля, че предпочитам ламяното костюмче с ципче от първата изборна нощ 🙄

# 3 041
Наистина недоумявам защо не ползва съветите на съответните специалисти.

# 3 042
  • София
Като гледам тези снимки ти мисля, че предпочитам ламяното костюмче с ципче от първата изборна нощ 🙄

Ауу, моля ти се, недей, потреперих чак! Simple Smile

# 3 043
  • софия
Наистина недоумявам защо не ползва съветите на съответните специалисти.
Защото има хора, който се възприемат като пъпа на Вселената.

# 3 044
  • Sofia
Дизайнерката Невена мислих,че ѝ е личен стилист 🤔 ама май не е.

Общи условия

Активация на акаунт