Звездни компромати - Август' 23

• 363 953
  • 3 257
  •   2
Отговори
# 2 175
Венета да не е яла от чушките на княгинята. Нямам предвид да е пияна, а че ми се струва тотално отнесена и не съвсем “на себе си”.

# 2 176
Снощи погледнах, нали кара закупилите да пишат кой номер е поръчката им - бяха стигнали до 1000 и нещо.
Венета е ориентирана да ги продаде, добър маркетинг им направи на тия карти, колко ограничен брой били, как има риск да ги изпуснеш и тн.
А реално едни картинки, отпечатани върху картон. Не очаквам и велик артистичен труд да е вложен в тях.
Но нека продава жената, все пак, издържа се сама

# 2 177
Какви са тия карти? Тя явно реши, че достатъчно се е подвизавала на писателското поприще и реши да внесе промяна.

# 2 178
Риана е родила на 03.08 - момче.

# 2 179
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Риана е родила на 03.08 - момче.
Не е ли момиченце?

# 2 180
В статията, която четох пишеше, че е момче и името му започва с Р. 🙂

# 2 181
Ох Риана дано изчака с третото. Още една година с нейния гол корем… ще ни свършат коментарите 😂

# 2 182
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В статията, която четох пишеше, че е момче и името му започва с Р. 🙂
Мернах статии, в началото на месеца, че е момиче, и че даже било "взело" цвета на очите на майка си Grinning
Но според Elle си е момче, да - https://www.elle.com/culture/celebrities/a44614115/rihanna-asap- … nd-baby-boy-born/

Ох Риана дано изчака с третото. Още една година с нейния гол корем… ще ни свършат коментарите 😂
Може да си копираш стари, нали корема е същия.

# 2 183
Венета си е много в час. Просто е хитра.Напипала е нишата, има си последователите, прави подходящ продукт и пари от него.Доколкото знам обаче издадетелствата прибират голям % от продажбите.

# 2 184
  • софия
Преди седмица видях снимка в нета и я постнах тук, че била родила момиче. Не проверих, признавам си, но не ми се занимаваше. Сега момче 🤪

# 2 185
Венета си е много в час. Просто е хитра.Напипала е нишата, има си последователите, прави подходящ продукт и пари от него.Доколкото знам обаче издадетелствата прибират голям % от продажбите.
Затова смени издателството. И съответно Патрик рязко спря да издава. Новите не го спонсорират
Венета се прави на умряла лисица. Печели добре от балъците, които обработва правилно

# 2 186
Венета за това смени издателството. Май с Ентусиаст беше преди? Трудно би им извила ръцете за повече от 20% комисионна (те все пак имат репутация, добре развита дистрибуторска мрежа и тн.). Настоящето може би дори и осигурява само печатарски услуги - и нашата в стил "Стопанката на Господ", търка ръки доволна Simple Smile

Книгите на Патрик са пример за майчинско заслепение. Ужасни е меко казано.

# 2 187
Че то някой чел ли е въобще псевдо- творчеството на Патрик Венеткин? Rolling Eyes

Не е уточнено Калинчето дали въобще е стигнала до киселите млека, или поне аз съм го пропуснала. Blush Може и 7- 8 да са били, княгинята да си има и за айрянче като се прибере дОма.

И аз зная, че е забранено да се шофира бос {както и гол до кръста). Май и с джапанки е забранено, но за това вече не съм особено сигурна.

# 2 188
  • Sofia
Къци го бяха снимали преди години как шофира с ролери.

Денкова
Скрит текст:
Месечков май копира К.Денков 🤔
Скрит текст:

# 2 189
Оф като зашляпат с тия маркови чехлИ навсякъде. Жена му с висок ток, той отперил боси пръсти в чехъл. Подай Вюитона там, пък ботуш, джапанка - кот’ такова.

Общи условия

Активация на акаунт